Sari la conținut

denisa ofer anal poze reale 100%,,50 finalizarea si 100 ora

Postări Recomandate

• Oras:moldova noua
Postat

Pai o finalizare cu ei doi care are 30-40 de min se face oral, anal, normal etc. ..Este 150

Si doua finalizari care are 60-70 min oral, anal, normal etc, ....pretul este de 300 ;)

Postat

Oameni buni cand doriti sa veniti sunati si va fac programare , :* nu sunati si imi spuneti ca sunteti in giroc si daca va pot lua , :) si voi nici macar nu ati sunat sa va faceti programare tocmai asta am patit acuma si inca ma face neserioasa ;)

Postat

Stati linistiti nu toata lumea stie de acest forum ,si in anuntul de pe publi24, nici nu am facut anuntul ca voi renunta,.. . nu inteleg ce treaba aveti cu mine oameni buni nu va oblig sa veniti la mine

• Oras:Arad
Postat

Nu are nimenii nimik cu tine asta era parerea mea ....daca tu crezii k e gresita asta nu inseamna ca asa este ....asa k nu fii suparacioasa ...

• Oras:Craiova
Postat

Scuze ca te.am facut neserioasa. Esti super de treaba. Merci ca m.ai primit azi si fara programare. Te pwp frumoaso :-*

• Like 1
Postat

Scuze ca te.am facut neserioasa. Esti super de treaba. Merci ca m.ai primit azi si fara programare. Te pwp frumoaso :-*

hmm tu esti :* OK Stai linistit Te pup si o seara faina sa ai :*
Postat

hmm tu esti :* OK Stai linistit Te pup si o seara faina sa ai :*

Da, eu sunt frumoaso. Deja imi este dor de tine si de formele tale generoase. Sper ca m.ai trecut la clienti fideli si cu bun simt :* Ne vedem curand :*

• Like 1
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

ciuspica asta:)) cica ma retrag gata vreau sa ma pun la casa mea, nu ai gasit fraierul inca? numai veni cu dume de 2 lei numai ca sa atragi clientii, uite-te putin la tine cum arati, vrei sa iti faci singura imagine, din 26 de pagini cate sunt aici despre tine daca stau sa numar ai mai mult de jumatate scrie de tine, ce inseamna asta? reclama cumva? bagatoare de seama?

• Minus 2
Postat

ciuspica asta:)) cica ma retrag gata vreau sa ma pun la casa mea, nu ai gasit fraierul inca? numai veni cu dume de 2 lei numai ca sa atragi clientii, uite-te putin la tine cum arati, vrei sa iti faci singura imagine, din 26 de pagini cate sunt aici despre tine daca stau sa numar ai mai mult de jumatate scrie de tine, ce inseamna asta? reclama cumva? bagatoare de seama?

chear nu te voi baga in seama spune ce vrei, .. nici nu ai fost la mine ai 23 de ani ce pretenti sa am de la tine esti inca un bagator in seama :)
Postat

Buna tin sa ii anunt pe clienti mei fideli ca daca vor ,de exemplu vine clientul fidel si cu inca un prieten o pot face si cu doi o data, numai ca doresc seriozitate:*

Ceva gen "sandwich" sau "double decker" ?

Adică unul ți-o dă la "niuniură" și unul la "ochiu maro" sau

unul îți i-a temperatura bucală cu "termometru masculin" iar

celălalt sondează "păsărica" sau/și găoaza?

Nota +10, Denisa, nu renunța, ești mult prea solicitată, ești

o adevărată BBW , o poză cu "trandafirașul" și anusul ar fi

o reclamă și mai bună ...

• Like 3
Postat

CIM faci? nu ti-ar strica deloc, ai face tratament cu "vitamine"

gratuit...

Postat

@

Ai o "piersicuță" foarte gingașă, un "trandafiraș" sensibl

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...