Sari la conținut

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Primesti si virgini ?

doar daca o linji......

• Like 4
  • Oras:bucuresti universitate
Postat

doar daca o linji......

:)) sa nu exageram :)

• Like 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Vizitat si eu in urma cu trei saptamani. Nu prea e de spus ceva in plus fata de recenzile anterioare asa ca trec la note.

Locatie 9 bloc vechi apartamentul ok pt ce se petrece acolo

Fata 9

Oral 9 in forta mie mi-a placut

Normal 9 am incercat doar pe la spate

Gfe 10 se poarta frumos si ai ce sa vb cu ea

150 ron 2 fin am dat merita banii

• Like 4
  • Oras:Bahamas
  • Oras:Bahamas
Postat

Incerc sa o sun de cateva zile incoace si initial telefoanele suna iar apoi si le inchide.. o fi plecat in concediu sau ceva ? Stie cineva ceva ? 

• Oras:Alexandria
Postat

gianny femeia  e  o perversa....si mie imi face la fel.....nu recomand e o fitoasa...am fost la ea nu ma lasa sa o sarut pe sani....nu vroia nici ea deasupra.....e o figuranta.....nu RECOMAND!!!!!!!!!!!!!!!! 

Totusi hai sa bag o recenzie:

Eu lucrez in zona unirii , dupa ce am iesit de la munca in jur de ora 17:00 aveam chef sa fut sa dau o muie si cand hop gasesc ceva frumos pe anuntul.....parea frumos, ca de fapt mi am luat o mare tzeapa...sunat mi-a raspuns o voce draguta...dupa ce mi a dat adresa i am zis ca ajung in 10 min maxim....locatia pe Magheru langa Biserica italiana....urc la etaj imi deschide usa o tipa inalta 2 m cred ca avea cu tocuri , intr-o rochie neagra...imi cere banii la inceput cum fac curvele, deja mi se parea fitoasa din vorbe dar eram prea excitat....ii dau banii se dezbraca nici nu ma intreaba de dush, sau ea sa faca dush...imi dau pantalonii jos incepe cu o muie perfecta: o intreb pot sa te sarut, ea da...o ling putin pe tate, imi suge pula imi dau drumu in gura ei inghite tot si aia e primul nr...al  2 lea nr iar muie, o pun sa se urce pe mine imi zice ca nu mi place ia ma pe la spate...o iau pe la spate imi dau drumu si aia e .....

Femeia e fitoasa rau , nu merita 150 care i am dat evitati-o chiar daca face o muie bine , nu se merita sa te duci la camila asta!!!

Si acum note

Igiena: 9

Oral: 10

Normal: 5 vrea doar pe la spate

Halat: 150 2 finalizari

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Din experienta mea avuta cu 

gianny femeia  e  o perversa....si mie imi face la fel.....nu recomand e o fitoasa...am fost la ea nu ma lasa sa o sarut pe sani....nu vroia nici ea deasupra.....e o figuranta.....nu RECOMAND!!!!!!!!!!!!!!!! 

Totusi hai sa bag o recenzie:

Eu lucrez in zona unirii , dupa ce am iesit de la munca in jur de ora 17:00 aveam chef sa fut sa dau o muie si cand hop gasesc ceva frumos pe anuntul.....parea frumos, ca de fapt mi am luat o mare tzeapa...sunat mi-a raspuns o voce draguta...dupa ce mi a dat adresa i am zis ca ajung in 10 min maxim....locatia pe Magheru langa Biserica italiana....urc la etaj imi deschide usa o tipa inalta 2 m cred ca avea cu tocuri , intr-o rochie neagra...imi cere banii la inceput cum fac curvele, deja mi se parea fitoasa din vorbe dar eram prea excitat....ii dau banii se dezbraca nici nu ma intreaba de dush, sau ea sa faca dush...imi dau pantalonii jos incepe cu o muie perfecta: o intreb pot sa te sarut, ea da...o ling putin pe tate, imi suge pula imi dau drumu in gura ei inghite tot si aia e primul nr...al  2 lea nr iar muie, o pun sa se urce pe mine imi zice ca nu mi place ia ma pe la spate...o iau pe la spate imi dau drumu si aia e .....

Femeia e fitoasa rau , nu merita 150 care i am dat evitati-o chiar daca face o muie bine , nu se merita sa te duci la camila asta!!!

Si acum note

Igiena: 9

Oral: 10

Normal: 5 vrea doar pe la spate

Halat: 150 2 finalizari

Prietene in primul rand ca te contrazici singur, mai intai spui ca nu te-a lasat sa o saruti pe sani dupa care zici ca ai lins-o pe sani. Si In al doilea rand avand in vedere exprimarea ta academica "sa dau o muie"  nu ma mira deloc tratamentul de care ai avut parte.

Eu am vizitat-o pe Cristina acum doua luni si pot spune ca este o fata ok, poate nu exceleaza la capitolul GFE dar de aici si pana la a spune ca este o tepara este cale lunga mai ales avand in vedere ca ai avut parte de doua finalizari.

Postat

Din experienta mea avuta cu 

Prietene in primul rand ca te contrazici singur, mai intai spui ca nu te-a lasat sa o saruti pe sani dupa care zici ca ai lins-o pe sani. Si In al doilea rand avand in vedere exprimarea ta academica "sa dau o muie"  nu ma mira deloc tratamentul de care ai avut parte.

Eu am vizitat-o pe Cristina acum doua luni si pot spune ca este o fata ok, poate nu exceleaza la capitolul GFE dar de aici si pana la a spune ca este o tepara este cale lunga mai ales avand in vedere ca ai avut parte de doua finalizari.

Fiecare cu parerea lui, nu crezi.....una e sa i iei sfarcu in gura si alta e sa o pupi instant....crezi, ce vrei nu ma intereseaza..doar ca nu ma voi mai duce la ea....citeste din comenturi sa vezi ca si un baiat mai sus spunea la fel...ca nu vrea sa i o tragi asa, stai asa...e mofturoasa , fitoasa pe langa faptul ca e galeata dai in zici ca dai intr-o ureche de elefant...

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dany, este ca te-ai suparat ca nu te-a luat de barbat? In rest vad ca ti-a facut toate alea. Pun pariu ca sunt multi care nu au iubite sau sotii care sa le dea atata sex. Chiar 2 finalizari, cand 80% dintre fetele de aici reusesc cam 1 pe ora.   :slap2

Poti sa il iei si pe "baiatul de mai sus" si va futeti impreuna fara mofturi. Vezi ca e si un nebun pe forum care vrea sa filmeze, eu zic sa faceti echipa. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Buna!

Vreau sa le multumesc celor care au scris pana acum .

Vreau sa spun urmatoarele lucruri!

-nu sunt genul de persoana care sa aiba fite si figuri multi dintre voi ma cunoasteti si puteti confirma asta.

-dragul meu @Andy vreau sa precizez ca eu nu ma comport urat cu clientii, nu am fite , nu sunt figuranta,nu am comentat vreau sa stii ca daca ( presupunem ), ca a fost asa cum spui tu comportamentul tau m-a facut sa fiu asa .

- te-am primit in body, nu in rochita exista o diferenta enorma intre ele.

- nu inghit deci , nu aveam cum sa inghit ce ai descarcat tu din tine.

- eu sunt sociabila, prietenoasa, stiu sa ma comport cu oamenii , ii las sa ma atinga, sa ma pupe, sa ma sarute,(fiindca nu-s din ceara sa ma topesc), daca nu te-am lasat probabil ma muscai, m-ai agat cu dintii ceea ce ma doar si probabil te-am oprit  etc.

- spui ca nu ma recomanzi dar notele sunt mari 9,9,10 ,cum vine asta? Astea sunt note pentru o persoana tepara:))))))))  atunci este bine .  - eu cred ca tu esti vreo unu pe care nu mai vreau sa-l primesc fiindca te-ai comportat urat sau ceva ai facut tu , si ai zis hai sa ii fac o recenzie :))

Acestea fiind zise, va pup cu drag ,

• Like 4
  • Minus 1
Postat

Ti-au indemanat diploma de bac  sau ....  nu au indemanat-o nimanui   :))))

In alta ordine de idei  ... felicitari  pentru recenzie :)

mi-au indemnat-o pana la urma ,altfel nu se putea :)))

• Like 2
Postat

Mai trebuie sa apara cate un pustan cordit care nici el nu stie ce dracu vb.....si nici ce vrea.....opinia publica !

• Like 2
Postat

Mai trebuie sa apara cate un pustan cordit care nici el nu stie ce dracu vb.....si nici ce vrea.....opinia publica !

Nu sunt cordit deloc ,poate tu esti putin cam idiot de fel , m-am prins de gluma lui rocker27 si i-am raspuns frumos ...dar tu ai vrut sa iti arati latura de om prost comentandu-mi mie ca sunt cordit. E o opinie publica asa ca nu te ataca , tot meltean ramai ! Iti doresc o zi buna !

• Like 2
  • Oras:pe forum...
  • Oras:pe forum...
Postat

Tu de ce esti nervos ca 27 este un numar extrem de pozitiv :)

• Like 2
  • Minus 10
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Salutare!

Tocmai  ce am vizitat-o pe Cristina, fata dulce, inalta,zambitoare, cu ochi frumosi si joviala.

Contactata telefonic la unul din cele 2 numere din semnatura.

Locatia usor de ajuns , langa Biserica Italiana, dotata cu tot ce este necesar pentru asemenea activitate.

Actiunea se desfasura in 2 atacuri fulger presarate cu "da toate" oral , normal si anal. :kiss3  :boob  :feet  :doggystyle  :kiss2  :sexanal  :felatie  

Note : locatie :9,5

oral neprotejat  :10 cu tot ce se cuvine

normal :9 

anal:9,9  

igiena :10

Gfe:9,5

Amenda 150 lei/ora sex total bine investiti raport calitate pret excelent.

De revenit cu siguranta ca e o fata simpatica .

Cristina te pup si o seara faina 

:*  :yummy  :yl2jump  :hihat

• Like 5
Postat

Ciao ragazi,

Am ajuns vineri pe la baschetbalista noastra - Cristina - care nu joaca baschet, dar in schimb se fute, asa cum ne place noua, golanilor. Sta pe Magheru, ca punct de reper biserica Italiana, undeva intre Universitate si Cinema Patria.

Blocul arata tare urat, fiind vechi si nerenovat, dar nu va speriati cand intrati in bloc caci apartamentul Cristinei este in regula, curat, spatios si confortabil.

Stabilit usor si din timp intalnirea. Am inceput sedinta cam prost, dar ne-am impacat pe parcurs.

Am intrat, am facut cunostinta, am mai schimbat cateva vorbe, iar apoi stiind ca nu pot sta mult, mi-am cerut prosopul sa ma duc la dus. Baie este la fel de ok, pt pretentiosii de geluri de dus, acolo gasesc de toate. Are o cada mare in forma de inima, cred ca ai putea sa te ineci in ea daca nu esti atent.

Ajuns in camera, m-am pus langa ea si am inceput sa o mangai, ea mi-a pus un cauciuc si cu gura l-a trezit la viata. Nu se plictiseste deloc Cristina la oral, trage de el neincetat. Am schimbat apoi cateva pozitii, a fost din ce in ce mai bine. Am plecat satisfacut.

Sper sa mai slabeasca si sa se aranjeze mai bine, nu ii sta bine cu burtica, chiar se vad kg in plus.

Note:

Locatie: 9 apartament renovat, tot ce trebuie, are si un hol mare gen living unde puteti sta la o apa, tigareta;

Cristina: 7  nu este urata la fata, iar corpul poate fi lucrat. Daca ar slabi, i-as da nota 9. Mi-a promis ca se apuca de sala, se lasa de cola si McDonald's, sa vedem ce iese. Succes Cristinei! Niste ceai verde face minuni!

Oral: 9 a fost protejat, dar bun, se implica foarte mult, dinamica iar ala micu' nu are timp sa se plictiseasca practic;

Normal: 8

Anal: 9 excitat bine, mi-a placut mai ales capra;

Taxa: 100 pt 1 finalizare, serviciile de mai sus; un tarif foarte ok din punctul meu de vedere.

Bafta!

Al vostru camarad,
tinos

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Varianta originala, de la Azur parca, nu o gasesc ce plm se intampla in tara asta?

• Like 1
Postat

Salutare natiune,

Am vizitat-o si eu pe Cristina in seara asta locatie langa biserica italiana foarte usor de ajuns (orb sa fi si tot nimeresti) bloc vechi intr'adevar dar apartamentul Cristinei mi s' a parut foarte ok curat si camera chiar foarte mare cu un pat la fel de ok.

Am sunat si mi'a gasit o fereastra din pacate doar pt o finalizare pt k avea alte programari, asta e ne multumim cu ce avem.

Cristina o fata foarte inalta 1.80 fara tocuri si 1.95 cu tocuri care intr-adevar trebuie sa mai dea jos cateva kg parerea mea (doar sa scape de acei colacei) dar oricum este foarte buna si asa carnea tare pe ea !!

Am fost pt un numar oral si normal, dar recunosc ca preludiul si oralul m-au dat pe spate si nu am mai ajuns la normal (face un oral de vis cu DT).

Acum notele :

Locatia: 9

Cristina: 9 dar daca se duce la sala dupa cum mi-a zis o sa fim placut surprinsi in cateva luni.

Oral: 9,5 cu CIM

Normal: n-am mai apucat

Anal: nici atat

Concluzie de revenit m'am simtit foarte bine

Eu unul o sa revin cu siguranta pentru o ora pentru a ma bucura de compania ei .

Halatul 60 lei sau 100 lei, a fost alegerea mea sa las 100 lei.

Te pup Cristina si abia astept sa revin !!

• Like 2
  • Oras:Ilfov
  • Oras:Ilfov
Postat

Primul meu review pe acest site.
Cum am o deosebită atracție pentru femeile înalte, am hotărât să o vizitez pe Cristina, o minunată reprezentantă a categoriei la cei 1.80 și ceva ai ei.

Dat telefon, eram deja în zonă, (biserica Italiana pe Magheru) voce plăcută, m-a rugat să-i dau 15min pentru a se pregăti (duș, etc). Revenit cu telefonul, primit indicațiile cu punctele de reper alese cu grija.
Urc la Cristina pe o intrare discretă, o casă a scării cam nasoală dar acceptabilă ținând cont că nu am urcat mult.

De la prima vedere este impresionantă fiind cu o treaptă mai sus la propriu și figurat față de majoritatea muritorilor de rând.

Mă invită în interior costumată în sutien și tanga. Apartamentul mare, decomandat, camera ostilităților de aprox. 20mp sumar mobilată dar suficienta. Per ansamblu, curat și decent. Primesc prosop curat, dimensiuni medii, neuzat. Purced la duș. Baie mare cu showergel generic (nivea) tocmai bun pentru a evita întrebările frecvente ale soțiilor.
Revin, achit în avans 150RON pentru 1h de total.
În sfârșit, amândoi în pat. Am timp să admir Înălțimea Sa. Ten măsliniu, impecabil la atingere, frumos epilată, picioare kilometrice și sâni medii cu sfârcuri bine conturate și erecte de diametru 3cm. Are un look de bruette franțuzoaică, ochii mari și față ovala, frumoasă. Talia medie cu suficientă cărniță pentru a evita neplăcerea "os pe os". Deși slim, are exact tot ce-ți dorești, sâni, cărniță, un pic de colăcel discret pe burtică, din punctul meu de vedere, ideală.
Începem ostilitățile unde am mângâiat-o cu două mâini până i-am făcut pielea ca de găină pe bucuțe și s-a cutremurat ușor orgasmic deși jură că nu are cum să mai aibă orgasm. Am continuat cu un normal ea deasupra, apoi capră la marginea patului, apoi un anal perfect, nici prea strâmt, nici prea larg. A urmat un oral protejat la cererea mea. La oral s-a implicat serios cu mișcare de scena bună și de mare angajament.
Mi-a plăcut Cristina, este frumoasă și cu siguranță ai ce admira la ea. Îmi place să cred că are un comportament mimetic, adică poartă-te frumos cu ea și vei avea parte de orice-ți dorești.

P.S. sper ca n-am deochiat-o (este superstițioasă) :))

Igiena: 10 - impecabil epilată, fără mirosuri, fara semne de HPV

Oral: 10 - se implică, are rezistență fizică

Normal: 9 - ușor uscată zona de contact

Halat: 150/h (am vrut eu doar o finalizare)

• Like 3
Postat

Va multumesc pentru recenzii!

Si va astept si cu alta ocazie cu mare drag:)

Pupici!! :*:*:*

• Oras:buzau
  • Oras:buzau
Postat

O sun si eu maine sa ma cac pe pieptul ei sper sa accepte

Esti cu capu copile...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...