Sari la conținut

Catalina 35 - Hyperion

Postări Recomandate

• Oras:anywhere
  • Oras:anywhere
Postat
250 L ora 
DOAMNA matura, 35 de ani, educata, eleganta, rafinata, senzuala, profund empatica in cadrul experientelor amoroase, ofer domnilor educati si selectivi , sex total, fotografii reale, 04 Mar 11:00

Bucuresti

post-127939-0-05587800-1425563779_thumb.jpgpost-127939-0-23617600-1425563783_thumb.jpgpost-127939-0-97146400-1425563789_thumb.jpgpost-127939-0-43160500-1425563797_thumb.jpgpost-127939-0-22033300-1425563805_thumb.jpg

Singura in locatie , pare o femeie cu pretentii si educata.

Am sunat-o in ideea unei vizite dar are agenda plina pana vineri inclusiv asa ca ramane valabil doar pentru cei care pot in wk.

Bafta

• Oras:bucuresti
Postat

Inteleg,e numai pentru intelectuali de rasa.Sa dea anuntul la Academia Romana.

Reputație: 24147
  • Oras:Los Angeles
Postat

Are agenda plina dar recenzii...... deloc!

• Oras:homeless
  • Oras:homeless
Postat

Ros de curiozitate, am sunat si eu. Imi pare rau ca nu am inregistrat discutia, a fost ceva memorabil.

M-a tinut de vorba vreo 15 minute, timp in care n-am reusit sa aflu mai nimic. Nici nu prea am apucat sa zic ceva, vorbea aproape incontinuu. Vorbea frumos, mi se adresa numai cu dumneavoastra. Abia daca am indraznit s-o intreb timid despre servicii, la care raspunsul ei a fost sec... sex total, deci plm... ce detalii sa-i mai cer?

Mi-a repetat de zeci de ori ca e o persoana educata, ca, daca vreau, imi arata si diplomele si ca ii place sa aiba de a face cu oameni educati, sa poata purta o discutie intelectuala. Si-a cerut scuze de vreo 10 ori, daca mi se pare ca ar fi aroganta.

Una peste alta, nu stiu cum o fi la asternut, dar m-a futut la intelect de m-a zapacit.

Mi-a zis si mie ca joi si vineri are programul  full . Asta ma face sa cred ca nu e noua pe piata, ci eventual rebranduita. La etatea ei si la pretul de 250/ora, mi-e greu sa admit ca se gasesc prea multi amatori de a merge la plesneala.

La cat sunt eu de aventurier, cred ca m-as risca la doamna. S-ar putea sa iasa ceva interesant...de pilda, sa mi se adreseze cu dumneavoastra in timp ce mi-o suge.

La corp, atat cat se vede, n-ai zice ca arata rau. Sunt tare curios cum arata la fata.

PLM, ma cam mananca-n cur sa ma duc saptamana viitoare, sa vedem ce iese.

• Like 4
Postat

Ros de curiozitate, am sunat si eu. Imi pare rau ca nu am inregistrat discutia, a fost ceva memorabil.

M-a tinut de vorba vreo 15 minute, timp in care n-am reusit sa aflu mai nimic. Nici nu prea am apucat sa zic ceva, vorbea aproape incontinuu. Vorbea frumos, mi se adresa numai cu dumneavoastra. Abia daca am indraznit s-o intreb timid despre servicii, la care raspunsul ei a fost sec... sex total, deci plm... ce detalii sa-i mai cer?

Mi-a repetat de zeci de ori ca e o persoana educata, ca, daca vreau, imi arata si diplomele si ca ii place sa aiba de a face cu oameni educati, sa poata purta o discutie intelectuala. Si-a cerut scuze de vreo 10 ori, daca mi se pare ca ar fi aroganta.

Una peste alta, nu stiu cum o fi la asternut, dar m-a futut la intelect de m-a zapacit.

Mi-a zis si mie ca joi si vineri are programul  full . Asta ma face sa cred ca nu e noua pe piata, ci eventual rebranduita. La etatea ei si la pretul de 250/ora, mi-e greu sa admit ca se gasesc prea multi amatori de a merge la plesneala.

La cat sunt eu de aventurier, cred ca m-as risca la doamna. S-ar putea sa iasa ceva interesant...de pilda, sa mi se adreseze cu dumneavoastra in timp ce mi-o suge.

La corp, atat cat se vede, n-ai zice ca arata rau. Sunt tare curios cum arata la fata.

PLM, ma cam mananca-n cur sa ma duc saptamana viitoare, sa vedem ce iese.

Sa-ti iei toate diplomele cu tine,ca poate ti le cere!

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ciudat,foarte ciudat... daca este cine cred eu ca este.

T-a spus cumva ca lucreaza si in domeniul financiar si a folosit des cuvantul relationare?

• Telefon: 8989789
  • Telefon: 8989789
Postat

Tare asta cu profund empatica!

Propun s-o futa utilizatorul lunii.

corect se scrie pro-fund :laugh2

Postat

salutare! a fost cineva la doamna din anunt ?

Doamna te asteapta mai intai pe tine, apoi pe noi. Sa nu uiti de recenzie! :)

Postat

Eu am cunoscut-o in toamna anului trecut, in alte circumstante. Adica nu avea anunt in AT, dar se promova prin alte mijloace, nu are sens sa intru acum in aceste detalii. Este o tipa ok, educata, ai ce sa vorbesti cu ea. Desi are tendinta sa vorbeasca foarte foarte mult.

Intalnirea a fost la un hotel, deci locatia de acum nu o stiu.

Nu o sa fie o recenzie in adevaratul sens al cuvantului, o sa punctez doar urmatoarele aspecte:

- este mai trecuta decat varsta declarata de 35 ani. La fata este mai ok (si are niste ochi foarte frumosi), insa la corp anii parca s-au adunat cate 2 deodata. Sani fleoscaiti, fundul cazut, carnea este foarte moale si cam atarna.

- oralul a fost ok, foarte umed, cu multe limbute pe la oute si mai jos, dar fara annilingus. Nu face oral deepthroat, insa acorda timp pentru acest capitol si se pare ca-i si place.

- la normal nu am insistat mai deloc, recunosc ca fizicul ei nu m-a inspirat prea mult si a trebuit sa revenim la oral pentru resuscitare.

Pretul si timpul petrecut impreuna nu au relevanta in contextul actual. Poate fi o recomandare doar pentru cei pentru care aspectul fizic nu este deloc primordial si nici sexul in sine, ci mai mult o companie agreabila insotita si de ceva sex.

• Like 3

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...