Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Cică anul ăsta un moldovean și-a surprins plăcut iubita de Valentine's Day. S-a îmbătat dar nu a bătut-o =)) =))

ala sigur n-a fost Cordel.

peseu: vezi ca te asteapta baietii dincolo ca cica ai de bagat pula prin castroanele unor p`acolosha

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ala sigur n-a fost Cordel.

peseu: vezi ca te asteapta baietii dincolo ca cica ai de bagat pula prin castroanele unor p`acolosha

Da ;) Ar trebui să cer banii pe treaba cu castronul. Colegul ciucurel și alții o folosesc des și chiar cu succes  =))

Mă îmbogățesc 100%. O să am bani de o să mă enerveze.

Postat

Da ;) Ar trebui să cer banii pe treaba cu castronul. Colegul ciucurel și alții o folosesc des și chiar cu succes  =))

stiu, da` nu esti tu d`ala

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Da ;) Ar trebui să cer banii pe treaba cu castronul. Colegul ciucurel și alții o folosesc des și chiar cu succes =))

vezi ce reclama facem la castronul tau daywalker?

:)

:)

• Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

ce ii umilesc io in gand  pe aia care nu respecta programarile sau depasesc cu mult timpul acordat unei intalniri si nu se simt , ioi toti sfintii ii cobor pe pamant, le pomenesc toate neamurile de la alge si streptococi incoace    :rax2  :laugh2  :D

• Like 3
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
Postat

ce ii umilesc io in gand pe aia care nu respecta programarile sau depasesc cu mult timpul acordat unei intalniri si nu se simt , ioi toti sfintii ii cobor pe pamant, le pomenesc toate neamurile de la alge si streptococi incoace :rax2 :laugh2 :D

La mine si prietena mea, vin mai devreme decat stabilit... gonesc cu masina si singura scuza gasita e ca se grabesc, ca au si altele de facut. Nu zic ca ii umilesc... dar ii privesc in ochi zicand si eu: esti sigur ca te grabesti. Apoi... nu-i vina mea ca ei ies din camera cu tot corpul tremurand. Dragut e din partea lor ca totusi mai spun apoi dupa o prima intalnire... "ma grabeam doar, dar am sa revin sa ma relaxez". Cel mai dragut tip este cineva care a venit si ieri la mine... si dupa a nu stiu cata oara, tot zice ca o sa fie mai relaxat. Spune ca il inhib. Eu i-am spus sa fie atent cum se exprima, ca de fapt ceea ce se petrece este doar ... atractie. A fost de acord si el sa nu mai vina la mine fara sa-si acorde timpul necesar.

• Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

o iei la goarna

Comunista batrana.......care esti tu comunista  :laugh2

Vizitator
Postat

da onor pe dreapta cand treci pe langa mine

Hai sictir  :laugh2

Vizitator
Postat

idem

Nu'ti mai place dincolo ?

Ai venit sa sugi dacilisa ?  :laugh2

• Like 1
Postat

nu se mai satura de mancat copii cruzi

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...