sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2015 Da nu ma supar !este alegerea mea ce fel de poze imi pun. Link spre comentariu
sorina4u Reputație: 79 Postat Martie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2015 rautaciosi mai sunteti!! Confunzi rautatea cu prostia si mitocania 2 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 nu prea sunt certaret de fel , mai ales din spatele unui PC ,laptop,telefon etc , dar uneori dai senzatia ca esti inteligenta suprema venita pe pamant ... peste tot iti bagi u nasucul ala al tau . Mai bine ma opresc aici nu am nici chef si nici timp de baliverne pe net . ps: totusi stiu ca nu o sa te poti abtine ...da sunt prost , analfabet , mitocan .... ca sa te scutesc sa nu mai tastezi ca stiu ca asta o sa fie replica Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2015 Problema este ca toti acesti indivizi isi baga nasul peste tot si oriunde:)) asta prima problema,a 2 nu cunoasteti nu ma vizitat nu stiu ce fel de servicii ofer ce fel de persoana sunt sau calitatea acestor servicii.Eu hotarasc ce fel de poze imi pun eu cred ca nu am comentat niciodata pe topicul cuiva nu am deranjat nu am jignit.Asa ca va rog sa va vedeti de a voastra treaba numita 'laba' si lasati- ma sa mi fac treaba asa cum doresc. Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2015 Va pup !! Ne vedem de maine incepand cu ora 10 !Duminica frumoasa in continuareðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜ðŸ˜—😗😗😗 9 Link spre comentariu
greul xxl Reputație: -353 Postat Martie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 29, 2015 Hai ca sunteti rautaciosi cu fata si ma simt nevoit sa intervin. Am recenzat-o si la masaj, dar cum pe vremea aia sexul nu facea parte din meniul oficial m-am abtinut sa scriu. Luati recenzia de acolo si dupa partea cu masajul erotic bagati-o pe urmatoarea: I-am zis ca vreau si altceva, a scos un prezervativ si l-a montat cu gura. Oralul a fost scurt, eram foarte incins dupa masaj si am trecut si la normal. Dupa ce ne jucasem 40 de minute in care am stat cu ea par n-a mai durat mult pana am umplut balonasul. Dar cu toate astea pot sa-i dau note si aici Oral: 8.5 - e protejat, deci multe artificii ies din calculNormal: 9.5 - e stramta si calda, are initiativa Bafta! 6 5 Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2015 Multumesc Grutule si te astept pentru o sedinta completa ! Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2015 Astazi sunt disponibila pana mai tarziu!! Link spre comentariu
akos Reputație: 126 Postat Martie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 30, 2015 Bună. Am încercat să sun dar probabil ești ocupată... ori tu, ori rețeaua ) Faci și deplasări (în zonă, cel puțin)? Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Martie 31, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Martie 31, 2015 Bună. Am încercat să sun dar probabil ești ocupată... ori tu, ori rețeaua ) Faci și deplasări (în zonă, cel puțin)?Bună. Am încercat să sun dar probabil ești ocupată... ori tu, ori rețeaua ) Faci și deplasări (în zonă, cel puțin)?...Ma poti suna astazi ieri am fost fff ocupata Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Buna dimineata!!😊😊😊Cateva poze noi ! Sper sa va placa ! Pupici😗😗😗 8 Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Aprilie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Mi-am facut timp pentru voi si am realizat un nou set de poze ! 😗😗😗😗 12 Link spre comentariu
akos Reputație: 126 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Deși mi-ai citat postul anterior, tot nu mi-ai răspuns la întrebare. Deplasări faci (cel puțin în zonă)? Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Imposibil...daca exista oameni care te-ar plati sa-l atinga nu cred ca exista vreunul care sa refuze apasarea butonului de la camera foto.vezi ca @obiectiv are un nou obiectiv...de miine sint prezent in bucuresti , citeva zile. unde nu m-ar lovi norocul asta... Link spre comentariu
obiectiv Reputație: 5314 Postat Aprilie 2, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Da nu ma supar !este alegerea mea ce fel de poze imi pun.si eu le fac la fel cum iti plac tie, nu prea se intelege nimic din ele dar sint expresive. Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Deși mi-ai citat postul anterior, tot nu mi-ai răspuns la întrebare. Deplasări faci (cel puțin în zonă)?Nu, nu fac deplasari.Incepand de astazi programaul meu va fi 10 00- 19 00 ultima programare.Uneori si sambata, dar anunt in topicul destinat. Link spre comentariu
only-me Reputație: 17072 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Mi-am facut timp pentru voi si am realizat un nou set de poze ! Vai...ce dragutz din partea ta,frumoase poze, pacat de calitate care lasa de dorit. Dar pe tine te mai cineva???ca nu prea are nimeni curaj sa scrie! Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Vai...ce dragutz din partea ta,frumoase poze, pacat de calitate care lasa de dorit. Dar pe tine te mai cineva???ca nu prea are nimeni curaj sa scrie! Obraznic mai esti mai baiatule! Te freaca tare grija de pasarica mea ! Cred ca nu este topic sa nu te introduci tu fff tare!Numai scrie nimeni din cauza ca tine care sar repede sa dezvolte recenzia respectiva !Fa rost de banii si dute viziteaza si tu o fata ca te ai saturat de atata laba ! Scuteste-ma!Nu am timp de palavre eftine cu tine! Link spre comentariu
only-me Reputație: 17072 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Obraznic mai esti mai baiatule! Te freaca tare grija de pasarica mea ! Cred ca nu este topic sa nu te introduci tu fff tare!Numai scrie nimeni din cauza ca tine care sar repede sa dezvolte recenzia respectiva !Fa rost de banii si dute viziteaza si tu o fata ca te ai saturat de atata laba ! Scuteste-ma!Nu am timp de palavre eftine cu tine! .M-am saturat de fete inteligente si edicate ca tine.O zi frumoasa!! Link spre comentariu
turbulente Reputație: 443 Postat Aprilie 3, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Aprilie 3, 2015 Felicitari pentru poze ... Asteptam cu interes urmatoarele poze 1 Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Aprilie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Buna dimineata! Astazi sunt disponibila pana la ora 15! Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Iunie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2015 Va astept sa ne simtim bine impreuna!Programul meu de saptamana aceasta este luni-viner10-17 12 Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Iunie 10, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 10, 2015 Disponibila! Link spre comentariu
sexysexy2014 Reputație: 523 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 Disponibila!!!! Link spre comentariu
bodo40 Reputație: 464 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 12, 2015 Disponibila!!!!Mai multe detalii?? Servicii,locatie,tarif,accepti fk..etc?? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum