Sari la conținut

0726.132.979

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Vb amelio pana faci dero:))

Dai numai bile verzi la lume. Maimuto pai daca ai avut parte numai de bilosi ti.au ramas numai bile in capul ala sec. Caministo:)

• Oras:Constanta
Postat

Fata sa sti ka io a trebuit sa ma uit pe goagal sa pricep cei aia "bes tele". nus konvinsa da cre cai pi tiganeste. Dak tu zici cami iesti superioara ka tu sti tiganeste, io ma las dovedita. Iesti mai tiganca ka mini.

SA sti ka io nus supi pi tini. iera di asteptat ka tu asa faci ku toati lumili care zice ceva ce nuti convine. Haidi pa. Nu ti mai enerva cati crapa mai rau pielicica.

• Like 1
Postat

ti.au ramas numai bile in capul ala sec.

Io cre ka nu mai sint trendi. Astai a doua fata cari zice di "cap di bila" si io pina la iele nam auzit vorba. fataaa, tu ti sti ku Bruneta Focoasa ?

• Like 1
Postat

Fata sa sti ka io a trebuit sa ma uit pe goagal sa pricep cei aia "bes tele". nus konvinsa da cre cai pi tiganeste. Dak tu zici cami iesti superioara ka tu sti tiganeste, io ma las dovedita. Iesti mai tiganca ka mini.

SA sti ka io nus supi pi tini. iera di asteptat ka tu asa faci ku toati lumili care zice ceva ce nuti convine. Haidi pa. Nu ti mai enerva cati crapa mai rau pielicica.

eh nu stii..stii..ca doar acolo ti.e locul. Spune.i lu iubi sa.ti traduca. Fata draga dar nici eu nu sunt supi fata pe tine ceaces se. Nu ma enervez pt oricine stai tu linistita. Iti multumesc draga pt grija:))) sa nu crapi de invidie tu. Hai mai vb. Pa
Postat

0761165637

Sex total,masaj,finalizare orala,uro,dominare,69,sarutari.

200ron /h

locatie noua

Program 9- 18

Postat

0761165637

Sex total,masaj,finalizare orala,uro,dominare,69,sarutari.

200ron /h

locatie noua

Program 9- 18

Anume? Ceva detalii despre locatie? Asa,in mare...zona,etc! Singura/colega?

Postat

Anume? Ceva detalii despre locatie? Asa,in mare...zona,etc! Singura/colega?

Buna,m-am mutat vis-a-vis :)

De data asta pe partea cu biserica alba:), la bloc.

Da,am o colega cu sanii f mari:)

Nu are cont aici.

Postat

Buun! Pai cum aflam detaliile picante si cate ceva despre ea? Un nr telefon?

Doar sanii foarte mari sau si ea are forme rubensiene?

• Like 2
  • Telefon: 0721620936
Postat

roxana29 nu esti fata de la ciresica...mai jos de spalatorie?a 2-a scara pe stanga?et2? 

eu te stiam altfel...vad ca te-ai transformat aici pe forum!ce dumnezeu e cu tine?

unde zici ca te-ai mutat acum?

Postat

roxana29 nu esti fata de la ciresica...mai jos de spalatorie?a 2-a scara pe stanga?et2?

eu te stiam altfel...vad ca te-ai transformat aici pe forum!ce dumnezeu e cu tine?

unde zici ca te-ai mutat acum?

ma confunzi...

post-192037-0-74242300-1463386221_thumb.jpg

• Like 2
Postat

ah scuza-ma!te-am incurcat! dar cum naibii?

Reputație: 6826
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

ah scuza-ma!te-am incurcat! dar cum naibii?

iexista o varianta sa aflii daka o kunosti

da sa nu ti aud dupe ka ie bruneta si ie fokoasa

:)))

• Like 2
Postat

nu multumesc! mi-a ajuns...ma limitez la ce cunosc si atat!

Postat

Sa bagam si o recenzie...

Sunat zilele trecute, primit info 80 nr oral neprotejat / 150 ora, fin orala, fk, deep si umed etc.

Ajuns in locatie undeva pe langa biserica alba de pe Tomis.

Tipa arata binisor are forme e voluptoasa pt cei ce agreeaza genul si o pereche de sani buni de smotocit.

Intru in camera si deja am parte de surprize...oralul e 100 daca vrei neprotejat... mai platesc 20 de lei si incep sa ma dezbrac.se apuca fata de treaba...oralul cam mecanic, nici vorba de deep sau umed.mi-a placut in schimb ca era proaspat epilata la pasa asa ca am gustat-o putin si nu am sesizat mirosuri suspecte.

Trecem si la normal putin, nici fk nu e disponibil cu toate ca la telefon a zis ca face.

Vreau sa finalizez pe frumusetea de sani dar nu primesc acceptul pe motiv ca "nu curge apa calda si nu pot sa ma spal dupa aceea".Precizez ca apa rece curgea pt ca anterior am fost la baie si am sesizat lucrul acesta.

Am terminat prin cu finalizare orala.

Locatie 7

Aspect fata 7

Atitudine 3 (depunctez masiv pt inducerea in eroare la telefon asupra serviciilor si preturilor)

Oral 6 (nu deep, nu umed)

Normal 7

Fk nu

Gfe 7 (a incercat sa se faca placuta pe durata intalnirii)

Per totat o experienta ce nu merita 100 lei, eu nu mai revin.

Pt ce ofera 70-80 nr ar fi pretul corect.O trage f mult in jos faptul ca nu e corecta cu clientii si nu spune de la inceput adevarul despre serviciile oferite si tarifele practicate.

• Like 7
Postat

Sunat zilele trecute, primit info 80 nr oral neprotejat / 150 ora, fin orala, fk, deep si umed etc.

Tipa arata binisor are forme e voluptoasa pt cei ce agreeaza genul si o pereche de sani buni de smotocit.

Intru in camera si deja am parte de surprize...oralul e 100 daca vrei neprotejat... mai platesc 20 de lei si incep sa ma dezbrac.se apuca fata de treaba...oralul cam mecanic, nici vorba de deep sau umed.mi-a placut in schimb ca era proaspat epilata la pasa asa ca am gustat-o putin si nu am sesizat mirosuri suspecte.

Trecem si la normal putin, nici fk nu e disponibil cu toate ca la telefon a zis ca face.

Vreau sa finalizez pe frumusetea de sani dar nu primesc acceptul pe motiv ca "nu curge apa calda si nu pot sa ma spal dupa aceea".Precizez ca apa rece curgea pt ca anterior am fost la baie si am sesizat lucrul acesta.

Locatie 7

Aspect fata 7

Atitudine 3 (depunctez masiv pt inducerea in eroare la telefon asupra serviciilor si preturilor)

Normal 7

Fk nu

Pt ce ofera 70-80 nr ar fi pretul corect.O trage f mult in jos faptul ca nu e corecta cu clientii si nu spune de la inceput adevarul despre serviciile oferite si tarifele practicate.

buna, apa curgea intradevar..dar rece. Nu imi permit sa ma spal cu apa sloi pe tot corpul si in astfel de cazuri nu sunt adepta servetelelor umede. Pt ca erau pbl cu apa am schimbat locatia. Nu am indus in eroare pe nimeni cel putin nu cu intentie.o zi frumoasa!

post-192037-0-43603400-1464850226_thumb.jpg

post-192037-0-95499900-1464850247_thumb.jpg

• Like 1
Postat

buna, apa curgea intradevar..dar rece. Nu imi permit sa ma spal cu apa sloi pe tot corpul si in astfel de cazuri nu sunt adepta servetelelor umede. Pt ca erau pbl cu apa am schimbat locatia. Nu am indus in eroare pe nimeni cel putin nu cu intentie.o zi frumoasa!

Slabit-ai oleaca? :)

• Like 1
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
Postat

Slabit-ai oleaca? :)

caldura mare mon cher

• Like 2
  • Minus 3

Postat

Locatie 7

Aspect fata 7

Normal 7

Fk nu

Ai dreptate, cam acelasi lucru s-a petrecut si cu mine.

O experienta mediocra, pozele o  avantajeaza  mult, locatia unde am fost eu ( un hostel naspa) lasa mult de dorit.

Fata are multa "experienta", stie cum sa te prosteasca , preturile "declarate" se schimba la fata locului.

De obicei barbatii cand ajung in situatii din astea  "near fucking" nu mai gandesc decat cu coaiele , creerul este un apendice care nu mai functioneaza.

Eu nu am regretat banii cheltuiti dar nici nu mai calc pe la ea.

Nu am facut nici o recenzie negativa  dar am simtit nevoia la momentul respectiv.

• Like 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...