xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 6, 2018 mie nu-mi zici tu ce sa fac.atata timp cat ati transformat pagina intr-una de chat,poate sa zica fiecare ce vrea si punct.. Mai fa-o si pe aia ca Jhonny Bravo dati una peste freza si zi convins Oooh MAMA
talibanu Reputație: 9763 Postat Aprilie 6, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 6, 2018 Doamne cat de proasta e natia in care m-am nascut! Oare voi inainte sa apasati "posteaza" cititi ce debitati? Ca daca ganditi, nu am nici un dubiu, nu puteti sa faceti atata efort.Doamne cata prostie. 3
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 6, 2018 Postat Aprilie 6, 2018 mie nu-mi zici tu ce sa fac.atata timp cat ati transformat pagina intr-una de chat,poate sa zica fiecare ce vrea si punct.. in comparatie cu tine dragul meu, altii pe care ii injuri tu, macar au scris si recenzii, m.au vizitat. Hai sa terminam cu chestiile astea de 2 bani ca deja m.am plictisit. Scrie ce vrei dar nu aici. Tu si sa vrei vreodata, n.o sa ajungi la mn. Mai ales ca din cate s.au plans altele ai tente cu trasul de par( animalic)..fara sa intrebi si fara voia lor iar eu sunt mai nebuna de fel si mi.e sa nu.mi sara mana.Si app..daca tu nu esti roman( ortodox)..nu lua la misto religia noastra..cred ca stii ce vreau sa zic. Hai s.o lasam asa..suficient.Cum nu esti ortodox, nu am sa.ti urez nimic.. dar celorlati le urez..Un paste fericit!
wolfyy Reputație: 156 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:CT Oras:CT Postat Aprilie 6, 2018 Multumim Rox de urări. Sarbatori cu bine si tie si la toata lumea
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 6, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 6, 2018 in comparatie cu tine dragul meu, altii pe care ii injuri tu, macar au scris si recenzii, m.au vizitat. Hai sa terminam cu chestiile astea de 2 bani ca deja m.am plictisit. Scrie ce vrei dar nu aici. Tu si sa vrei vreodata, n.o sa ajungi la mn. Mai ales ca din cate s.au plans altele ai tente cu trasul de par( animalic)..fara sa intrebi si fara voia lor iar eu sunt mai nebuna de fel si mi.e sa nu.mi sara mana.Si app..daca tu nu esti roman( ortodox)..nu lua la misto religia noastra..cred ca stii ce vreau sa zic. Hai s.o lasam asa..suficient.Cum nu esti ortodox, nu am sa.ti urez nimic.. dar celorlati le urez..Un paste fericit! Multumesc si tie la fel :)
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 10, 2018 Buna diminiațaaaaa ! Ci faşi fetili ??? Cie moi vorbim azi...Cantemir ??? :)))))))) 1
sorinu Reputație: 3230 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Intre vecini Oras:Intre vecini Postat Aprilie 10, 2018 gura fa nesatula mica ce esti 1
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 10, 2018 1
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2018 Postat Aprilie 10, 2018 Buna diminiațaaaaa ! Ci faşi fetili ??? Cie moi vorbim azi...Cantemir ??? :)))))))) E ocupat Cantemir :)Ce faci tu pisicuță sex si rea?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 10, 2018 Cie sa fak fatah...âncierc sa ma amuuz si io...dai greu ku proşti ! :))))) 2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 10, 2018 Caini latra ursu merge dar din cand in cand se mai opreste si ti-o mai da la m..eBa te inteleg sincer ca e greu sa simti ca te f viata n cavitatea bucala dar asta e nu am timp mereu sa stau de vorba cu un complexat ajuns la andropauza care se vrea si el bagat in seama Cie sa fak fatah...âncierc sa ma amuuz si io...dai greu ku proşti ! :)))))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 10, 2018 Cie sa fak fatah...âncierc sa ma amuuz si io...dai greu ku proşti ! :))))) Ba baiatule nu mai manca ba bobitele alea negre de la oaie ca nu e Milka Luflee o iei razna treaba ta
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 10, 2018 Vadimeeeee in ce lume ne ai lasat f in ..gura ca ai murit si nu ne ai scapat de ei :slap2 :slap2 :slap2 :slap2 :slap2
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 10, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 10, 2018 E ocupat Cantemir :)Ce faci tu pisicuță sex si rea? Discutia a fost mai demult intre mine si el cand i.am spus sa i dea palme lu Cantemir adica sa si faca un lucru manual nu mai stiu contextul
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2018 Postat Aprilie 12, 2018 Disponibila pana la ora 19.0726132979
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2018 Postat Aprilie 13, 2018 Disponibila pana la ora 18
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 13, 2018 Discutia a fost mai demult intre mine si el cand i.am spus sa i dea palme lu Cantemir adica sa si faca un lucru manual nu mai stiu contextulScuzi Roxanico...da simt nivoia sai raspund lu prostu ! Nu o simt des...cai pria prost sa porti conversati ântriegi ku iel...da asaaa...din cind ân cind...imi moi vini sa ma cac ân gura lui di prost. :) Mah dobitokenzi...cind o iei pi filozofia ta...kipurili sa inpresioniezi curvili di cît di cetit si ieducat iesti tu...si o iei grav pi aratura ku alde Ceausescu, Basarabia, Cantemir...ietîcî...ânciarca sati dai seama ka tu iesti singuru prost ! Restu...fak misto di tini si atîta. Âi doari ân pula şin lindic di cie bazaconi ai tu di zis si di ânşiruit paci !!! Io tiam ântribat atuncea: ci ari treba asta a ta ku Cantemir a faşi ku țîțele lu Roxana...ka di asta iera vorba atunşea...da tu nu tioi prins...ka iesti mereu pi lînga subect !!! Io daia ti fak prost ! Ân primu rînd pientru ca nu ti nimeriesti never si nisiodata pi valu discutiiei...iesti mireu pi dinafara dara grav...şin al doilea rînd...pientru ka ieşti !!! Io țeam moi zis ni nuştu cîti ori căs Tanti Amelia pientru toati lumili...mincameai lindicu pînă nu moi ie...da tu tăt insişti sa țil dau pi beregată ântro zi ku soare !!! Io creca vri săl rozi pîna la os !!! :)))))) P.s. Faşim pariu ka urmiază ciel putin 5 postări din partia ta cari nau nişio triaba ku țîțe, cur, pizda si futut ? Si moi ai si tupeu sa ti iei di Wolfy...mîncaiai cariciu di tăt si lui !!! :)))))) 3
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 13, 2018 Scuzi Roxanico...da simt nivoia sai raspund lu prostu ! Nu o simt des...cai pria prost sa porti conversati ântriegi ku iel...da asaaa...din cind ân cind...imi moi vini sa ma cac ân gura lui di prost. :) Mah dobitokenzi...cind o iei pi filozofia ta...kipurili sa inpresioniezi curvili di cît di cetit si ieducat iesti tu...si o iei grav pi aratura ku alde Ceausescu, Basarabia, Cantemir...ietîcî...ânciarca sati dai seama ka tu iesti singuru prost ! Restu...fak misto di tini si atîta. Âi doari ân pula şin lindic di cie bazaconi ai tu di zis si di ânşiruit paci !!! Io tiam ântribat atuncea: ci ari treba asta a ta ku Cantemir a faşi ku țîțele lu Roxana...ka di asta iera vorba atunşea...da tu nu tioi prins...ka iesti mereu pi lînga subect !!! Io daia ti fak prost ! Ân primu rînd pientru ca nu ti nimeriesti never si nisiodata pi valu discutiiei...iesti mireu pi dinafara dara grav...şin al doilea rînd...pientru ka ieşti !!! Io țeam moi zis ni nuştu cîti ori căs Tanti Amelia pientru toati lumili...mincameai lindicu pînă nu moi ie...da tu tăt insişti sa țil dau pi beregată ântro zi ku soare !!! Io creca vri săl rozi pîna la os !!! :)))))) P.s. Faşim pariu ka urmiază ciel putin 5 postări din partia ta cari nau nişio triaba ku țîțe, cur, pizda si futut ? Si moi ai si tupeu sa ti iei di Wolfy...mîncaiai cariciu di tăt si lui !!! :)))))) 5 postari de la mine zici ? Nu nene una singura in care spun tot Tu fara nici o indoiala ai probleme grave de sanatate sa nu zic altfel Esti total inutil si de aceea nu ai altceva de facut decat sa stai pe forum si sa provoci discutii dupa cum vezi eu nu am mai zis nimic de cateva zile Atat timp cat nu dau 2 bani pe ce spui tu nu vad cu ce m.ar afecta deci poti vb cat vrei in continuareDin limbaju tau se vede ca vrei sa provoci si asta am vazuto demult dar ghinion nu bag in seama o nulitate ca tineFa-te de ras in continuare asta in cazul in care probabil crezi ca unii de pe aici inca nu stiu ce si cum cu tine gen ca esti barbat si alte lucruri Las.o balta ca m.am plictisit
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2018 Postat Aprilie 13, 2018 Faceti ce vreti ðŸ˜
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2018 Postat Aprilie 13, 2018 Oricum aici nu se scriu recenzii.Bâlci..Continuati va rog..
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2018 Postat Aprilie 13, 2018 Ma scuzati daca m.am bagat si eu pe aici. V am intrerupt..
talibanu Reputație: 9763 Postat Aprilie 13, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 13, 2018 Esti supi? Vrei sa fac eu o recenzie? :)
johnnybravo112 Reputație: 1445 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 13, 2018 5 postari de la mine zici ? Nu nene una singura in care spun tot Tu fara nici o indoiala ai probleme grave de sanatate sa nu zic altfel Esti total inutil si de aceea nu ai altceva de facut decat sa stai pe forum si sa provoci discutii dupa cum vezi eu nu am mai zis nimic de cateva zile Atat timp cat nu dau 2 bani pe ce spui tu nu vad cu ce m.ar afecta deci poti vb cat vrei in continuareDin limbaju tau se vede ca vrei sa provoci si asta am vazuto demult dar ghinion nu bag in seama o nulitate ca tineFa-te de ras in continuare asta in cazul in care probabil crezi ca unii de pe aici inca nu stiu ce si cum cu tine gen ca esti barbat si alte lucruri Las.o balta ca m.am plictisit 3
cod06ro Reputație: 7143 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 13, 2018 Uuuuuup! :) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 13, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 13, 2018 Nai ku cini Codule. Ălai pria prost sa ti joci ku iel...mîncalar pi Codiťă !!! :))))) 2
Postări Recomandate