Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2018 Postat Aprilie 21, 2018 mai bine irosesteti-l cu prosti ca extreme :)) Decat cu tine.. lasa.maa ca esti terminat din toate pozitiile..piticanie sfrijita
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 21, 2018 auzi cum te face asta mic..hmm..spune.i cum l ai vazut.. Cum nu crede el de aia nici nu zic cine a vazut stie 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 21, 2018 mai bine irosesteti-l cu prosti ca extreme :)) Nu e vina mea varule ca nu ti plac buzitele si o arzi cu furtunu =)))) 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 21, 2018 auzi cum te face asta mic..hmm..spune.i cum l ai vazut.. Hai lasa sti ca nu suport chestii de genu 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 21, 2018 Cum nu crede el de aia nici nu zic cine a vazut stieNu e vina mea varule ca nu ti plac buzitele si o arzi cu furtunu =))))Hai lasa sti ca nu suport chestii de genuViezi ka tu iara iesti prost. Iti zik civa...ku cît laşi tastatura ân paşi, ku atîta pari moi diştept. Dak reusiesti sa nu moi zişi nica...ever...poi iesti dija geniu !!! ;) 1
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2018 Postat Aprilie 21, 2018 mai bine irosesteti-l cu prosti ca extreme :))John si Mary in noptea nuntiiMary: John, a intrat?John: Da.Mary: Atunci Aahh!
biggy_82 Reputație: 321 Postat Aprilie 21, 2018 Postat Aprilie 21, 2018 Am uitat sa te intreb esti singurica in locatie sau ai colega de banca?
biggy_82 Reputație: 321 Postat Aprilie 21, 2018 Postat Aprilie 21, 2018 Nu de alta dar daca ma bag la masaj la tine si colega copiaza la oral si proba practica ,imi da da idei si imi incalc promisiunea sa raman doar la masaj erotic )))
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 21, 2018 Viezi ka tu iara iesti prost. Iti zik civa...ku cît laşi tastatura ân paşi, ku atîta pari moi diştept. Dak reusiesti sa nu moi zişi nica...ever...poi iesti dija geniu !!! ;) Scuteste-ma habar nu ai cat esti de plictisitor 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 21, 2018 Viezi ka tu iara iesti prost. Iti zik civa...ku cît laşi tastatura ân paşi, ku atîta pari moi diştept. Dak reusiesti sa nu moi zişi nica...ever...poi iesti dija geniu !!! ;) Cauta-l pe Jhonny ca si tu esti barbat dute n..... de aici de ... ca m.am saturat de tine eu am treaba cu Roxana si cu celelalte femei de pe site nu cu voi sorry 4
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 21, 2018 John si Mary in noptea nuntiiMary: John, a intrat?John: Da.Mary: Atunci Aahh! Ion si Maria in noaptea nuntii Maria dati si tu chiotii jos Vaaai Ioane mie rusineLasa ma Marie ca doar sunt sotul tau Isi da Maria chilotii jos La care Ion Ehh acum dupa cum mi.o zad Neculae aisea trebuie sa fie o gaura 4
talibanu Reputație: 9748 Postat Aprilie 21, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 21, 2018 Nu de alta dar daca ma bag la masaj la tine si colega copiaza la oral si proba practica ,imi da da idei si imi incalc promisiunea sa raman doar la masaj erotic )))Doamne cata prostie. 3
ul amelia Reputație: 10212 Postat Aprilie 21, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 21, 2018 Ie proşti...da multi !!! :) 3
talibanu Reputație: 9748 Postat Aprilie 21, 2018 Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Telefon: tali_banu69 Oras:Departe Postat Aprilie 21, 2018 Incepe sa prinda contur lista mea de ignore. E din ce in ce mai bine 1
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 22, 2018 Postat Aprilie 22, 2018 Disponibila astazi 9-17
mihaela31 Reputație: 513 Postat Aprilie 23, 2018 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Aprilie 23, 2018 Nu de alta dar daca ma bag la masaj la tine si colega copiaza la oral si proba practica ,imi da da idei si imi incalc promisiunea sa raman doar la masaj erotic )))Hai nu mai spune, nu uita ca mai întâi trebuie să fie si colega de acord, asa ca te sfătuiesc să rămâi doar la masaj , e spre binele tau
biggy_82 Reputație: 321 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Cereti acordu una -alteia can va futeti?ca nu prea am inteles!
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Cereti acordu una -alteia can va futeti?ca nu prea am inteles! Nu se pune pbl la noi de cerut acordul. Si nici nu are importanta pt noi la care vrei..ce vrei..Cred ca n ai inteles tu bn 😊
biggy_82 Reputație: 321 Postat Aprilie 23, 2018 Postat Aprilie 23, 2018 Hai nu mai spune, nu uita ca mai întâi trebuie să fie si colega de acord, asa ca te sfătuiesc să rămâi doar la masaj , e spre binele tau
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 Tu ce intelegi Roxi? Ca te plictisesti
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 Bai ce surpriza mi.ati facut..ce faceti,vreti sa ma blocati? Hai sa va zic ceva..astia care dati cu minus si incercati voi ceva dar ma doare fix in cur. Da..deci sa va explic cum sta treaba.MA PIS PE VOI! Jhonnyca cand vrei sa ti pun pozele cu tine unde sugi pula? Acum sau dim? Fututen gura de pacalici. Ca nu m.as fute cu tine nici sa ma platesti. Boschetarule care ti ai vopsit flocii de paste si razi ca si cum de pastele nostru. Luatias toate sarbatorile in pula ce sarbatori ai tu tatar turc ce mortii tai esti. Vroiai sa te vopseasca lumea la coaie rosu..adica gen cum facem noi oule. Bai bolnavule daca nu fac afis cu tine cum sugi pula. Si ti.l pun acolo unde va duceti voi turcii. Care din poze o vrei?aia in care sugi pula sau in care esti fetita? Ai preferinte oligofrenule??
xtreme89 Reputație: 14316 Postat Aprilie 24, 2018 Oras:Oriunde m-as afla Oras:Oriunde m-as afla Postat Aprilie 24, 2018 Bai ce surpriza mi.ati facut..ce faceti,vreti sa ma blocati?Hai sa va zic ceva..astia care dati cu minus si incercati voi ceva dar ma doare fix in cur. Da..deci sa va explic cum sta treaba.MA PIS PE VOI!Jhonnyca cand vrei sa ti pun pozele cu tine unde sugi pula? Acum sau dim?Fututen gura de pacalici. Ca nu m.as fute cu tine nici sa ma platesti.Boschetarule care ti ai vopsit flocii de paste si razi ca si cum de pastele nostru. Luatias toate sarbatorile in pula ce sarbatori ai tu tatar turc ce mortii tai esti. Vroiai sa te vopseasca lumea la coaie rosu..adica gen cum facem noi oule. Bai bolnavule daca nu fac afis cu tine cum sugi pula. Si ti.l pun acolo unde va duceti voi turcii. Care din poze o vrei?aia in care sugi pula sau in care esti fetita? Ai preferinte oligofrenule?? Roxanicoooo trage franaaa pune si tu ..... au reusit astia vad sa te faca sa iei foc ..... 4
Vizitator roxanica29 Reputație: 0 Postat Aprilie 24, 2018 Postat Aprilie 24, 2018 Roxanicoooo trage franaaa pune si tu ..... au reusit astia vad sa te faca sa iei foc .....NeverDoar ca imi vine sa ma pis si lu jhonny ii place. Doar se vede si din poze
Postări Recomandate