Sari la conținut

0726.132.979

Postări Recomandate

• Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
  • Telefon: tali_banu69
  • Oras:Departe
Postat

Ba valens, tu oricum nu te duci la femei...ce plm iti tot freci degetele pe tastatura aia eu nu inteleg

• Like 1
Vizitator roxanica29
Reputație: 0
Postat

si cumparÄtorul asta de ce pomeneste de burta nasola? si ca nu ar mai reveni la tine,,

Cumparator ðŸ˜

Vino sa vezi despre ce e vb daca ai curiozitati. Nu esti obligat sa ramai.

Vizitator roxanica29
Postat

Ba valens, tu oricum nu te duci la femei...ce plm iti tot freci degetele pe tastatura aia eu nu inteleg

Macar tastatura sa frece si el.
Vizitator roxanica29
Postat

si cumparÄtorul asta de ce pomeneste de burta nasola? si ca nu ar mai reveni la tine,,

noroc ca ti da plus asta mic 112. Sa inteleg ca va sugeti reciproc?:)tu esti ala din poza in care suge el pl? 🤔🤔🤣ðŸ‘ðŸ‘
  • Telefon: Only email me regarding my orders
  • Oras:Kiustenge
Postat

Bā babulanule tu chiar nu intelegi ca  eu nu sunt valens, o sa iti si desenez zilele astea poate asa intelegi!!

• Like 5
Postat

noroc ca ti da plus asta mic 112. Sa inteleg ca va sugeti reciproc?:)tu esti ala din poza in care suge el pl?

partea cu suptul este treaba ta

• Like 5
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Domnu' tupeu . nu , nu este nasoala !

Daca asta s-a inteles din recenzie imi pare rau , nu am fost explicit .

Mie mi-a placut atitudinea , m-a futut bine , dar nu are acel corp care ma coafeaza pe mine .

Din poze si discutii eu mi-am creat alta imagine despre ea , si de aia m-am dus sa ma conving .

Din moment ce am ramas inseamna ca nu mi-a displacut .  

Stima !

• Like 2
  • Oras:Oriunde m-as afla
Postat

Domnu' tupeu . nu , nu este nasoala !

Daca asta s-a inteles din recenzie imi pare rau , nu am fost explicit .

Mie mi-a placut atitudinea , m-a futut bine , dar nu are acel corp care ma coafeaza pe mine .

Din poze si discutii eu mi-am creat alta imagine despre ea , si de aia m-am dus sa ma conving .

Din moment ce am ramas inseamna ca nu mi-a displacut .  

Stima !

Nu i mai baga in seama ca e in zadar cativa de pe aici merg pe Daca nu esti cu ei Esti impotriva lor ramai la parerea ta despre Roxana si atat :) Bafta 

Vizitator roxanica29
Postat

Disponibila astazi pana la ora 17

😘

Vizitator roxanica29
Postat

Uuuup!

Ce plm e asa liniste aici?

Ha ha

Vrei sa tip? :)

Vizitator roxanica29
Postat

Nuuu! Sa nu sune a viol! :)

🤪
Postat

Ca sa destind atmosfera ma gandeam dca tot nu mai sunt locatii de masaj erotic cu finalizare in afara de sophia si nimenieu ,s a incerc la roxi ca tot avea mentiuni la inceputul topicului de masaj)))ce zici roxy?

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

... dca tot nu mai sunt locatii de masaj erotic cu finalizare in afara de sophia si nimenieu ,s a incerc la roxi ca tot avea mentiuni la inceputul topicului de masaj...ce zici roxy?...

Daaa...zi Roxy ! Di ieczemplu...mii una âmi plaşi masaju ciela intravajinal !!! :)

• Like 2
Vizitator roxanica29
Postat

Ca sa destind atmosfera ma gandeam dca tot nu mai sunt locatii de masaj erotic cu finalizare in afara de sophia si nimenieu ,s a incerc la roxi ca tot avea mentiuni la inceputul topicului de masaj)))ce zici roxy?

Cand dorește trupul tău 😋
Postat

Eu nu pot sa te scarpin, pot doar sa.ti recomand asta

Irosesti timpul inutil cu persoanele de genu  :laugh2  

• Like 4
Postat

Astept un nou reload ca doar ce am fost masat de curand))-apropo ceva poze proaspete ai,ca tot am cautat in topic dar nu prea am vazut!

Vizitator roxanica29
Postat

Irosesti timpul inutil cu persoanele de genu :laugh2

auzi cum te face asta mic..hmm..spune.i cum l ai vazut..🤣🤣🤣

Vizitator roxanica29
Postat

Astept un nou reload ca doar ce am fost masat de curand))-apropo ceva poze proaspete ai,ca tot am cautat in topic dar nu prea am vazut!

O sa fac zilele următoare si poze. Păi.. baga nr pe google atunci. Dacă n ai vazut poze pe aici. La cât vb cei de pe forum pe topic.. ce sa mai vezi ☺
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare