sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 22, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Iunie 22, 2015 Goe da niste exemple de pasarica din orasul nostru,ca eu nu prea am vazut.Daca da exemple inseamna ca unt ale lui si probbil ca noi i-am lut painica e la gura. Link spre comentariu
mihai9999 Reputație: 0 Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Nu pot deschide site-ul cu poze poți pune câteva aici. ? Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Iunie 23, 2015 Pai eu am pus si anunturi si poze , dar daca altii au scris vrute si ne-vrute si l-a acoperit, nu e vina mea. Link spre comentariu
xtrey Reputație: 163 Postat Iunie 23, 2015 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Iunie 23, 2015 de n-ar fi certuri zilnice pe forumul asta, chiar n-as mai intra pe el ROUND 2 FIGHT! 2 Link spre comentariu
bos de bos Reputație: 273 Postat Iunie 23, 2015 Oras:Pasarica Oras:Pasarica Partajează Postat Iunie 23, 2015 de n-ar fi certuri zilnice pe forumul asta, chiar n-as mai intra pe el ROUND 2 FIGHT! Corect xtrey.Ar fi plictiseala mare.Da cine a castigat runda 1? Sau este indecisa . 2 Link spre comentariu
xtrey Reputație: 163 Postat Iunie 23, 2015 Oras:braila Oras:braila Partajează Postat Iunie 23, 2015 nu stiu cine a castigat runda 1, inca se asteapta decizia din partea juratilor. parca-i mai frumos forumul asa. inainte erau o gramada de informatii si cam atat, batea vantul pe forum. acum informatii lipsa, dar circula certurile pe forum cu sageata albastra. din gara braila au ajuns certuri in gara din buzau, asteptam returul acum. macar asa nu te plictisesti cand intri pe forum 1 Link spre comentariu
fzrbz Reputație: 17 Postat Iunie 23, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Iunie 23, 2015 da mai plecati in pwla noastra din bz de jartele ce sunteti Vai de capu tau...bai fratilor dativa seama la bautura... 1 Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Iunie 23, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Iunie 23, 2015 "Dati-va",hahaha. Link spre comentariu
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 24, 2015 Tembelo fara tate, eu zic sa-ti pui niste silicoane daca tot ai buget asa mare ca-ti mai atragi admiratori. Si apropo nu esti numai tu recenzata negativ pe acest forum din partea mea, mai sunt si altele. Si mai termina cu fetitele mele ca eu nu am asa ceva si nu tin partea decat la ce-i frumos pe piata. Tu faci parte la categoria " Chip de cotoroanta cu ochii de faianta " ....daca tot vrei sa ne porcaim hai s-o facem cum trebuie.Vad ca tie nu-ti atrage nimeni atentia cand ma faci "tembel, idiot, etc " Ar cam trebui sa te controlezi panarama de Clonie ce esti ! Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Iunie 24, 2015 Iar te-ai trezit cu fatza la perete si i-ai adus aminte de mine? Si la ce e frumos de pe piata exact sunt ale tale, nu? Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Iunie 24, 2015 nu stiu cine a castigat runda 1, inca se asteapta decizia din partea juratilor. parca-i mai frumos forumul asa. inainte erau o gramada de informatii si cam atat, batea vantul pe forum. acum informatii lipsa, dar circula certurile pe forum cu sageata albastra. din gara braila au ajuns certuri in gara din buzau, asteptam returul acum. macar asa nu te plictisesti cand intri pe forum Acus vine si returul, stai pe faza ca s-a enervat rau sfinxu, s-a trezit cu fata la perete si ma spurca de nu ma vad Link spre comentariu
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 24, 2015 Nu prea am de ce sa te apuc. Doar de nas sau de burtica cred totusi ca as mai avea ! Link spre comentariu
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 24, 2015 Pana maine cauta si vezi prin ce orase am mai scris despre tine " frumoacso " Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 24, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Iunie 24, 2015 Pana maine cauta si vezi prin ce orase am mai scris despre tine " frumoacso "daca tu crezi ca eu o sa-mi pierd timpul cu tine, cred ca te-si gandit gresit. Am alte treburi mult mai importnte decat sa stau sa iti urmaresc postarile tie. Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Iunie 25, 2015 Va anunt ca si saptamana viitoare de luni 29.06 pana vineri 03.07 voi fi in buzau. Tarifele si serviciile raman aceleasi. Link spre comentariu
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Iunie 25, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 25, 2015 De ce mai ramai si saptamana viitoare in Buzau, ai ramas fara bani de tren sau maxi-taxi sa te intorci la ghetoul tau din Braila ? Daca vrei te pot imprumuta cu niste cocosei ca sa-ti revii ! Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 26, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Iunie 26, 2015 Va anunt ca si saptamana viitoare de luni 29.06 pana vineri 03.07 voi fi in buzau. Tarifele si serviciile raman aceleasi. Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iunie 29, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Iunie 29, 2015 Am ajuns cu bine in orasul vostru. Voi fi si saptamana asta in oras. Colega mea Larisa nu este, ea va reveni de saptamana viitoare.Tarifele si serviciile sunt cele care le stiti deja. Va astept cu drag alaturi de mine sa ne relaxam cat mai placut impreuna. Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Iulie 3, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Iulie 3, 2015 Mai activezi in buzau? Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iulie 3, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Iulie 3, 2015 De azi pana duminica sunt in braila. Voi vedea daca de luni voi reveni Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat Iulie 3, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Iulie 3, 2015 Ok.sa anunti daca revii. Link spre comentariu
fzrbz Reputație: 17 Postat Iulie 4, 2015 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat Iulie 4, 2015 Sa vin si eu cu o recenzie...am sunat pentru programare,ajuns la ora stabilita,cand am ajuns la ea la scara am sunat direct la interfon,am urcat in apartament...!Tatiana m-a asteptat intr o bluza transparenta si in bikinei rosii,la fel de transparenti...am stat la o tigare si un suc unde am stabilit sa stau o ora dupa care am trecut la treaba...am inceput cu un oral umed,atentie la zonele adiacente,cu tendinte de, deep..foarte bine executat...incat am zis sa finalizez asa....am trecut fiecare pe la dus....am mai stat la o tigare si am continuat cu un oral la fel de bun dupa care am trecut la normal....dupa mai multe pozitii am reusit sa finalez in pozitia caprita... Tatiana -8 arata foarte bine la varsta care o are...ar arata si mai bine fara burticaLocatie - 8.5Oral -10Normal -9Anal - nu am incercat Halat - 150 ron 1h si ceva nu sa uitat la ceas nu ma grabit, de revenit cu siguranta . 2 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Iulie 5, 2015 Va anunt ca de maine voi fi din nou in buzau. Ptr maine provramul va fi dupa ora 13, marti programul meu va incepe dupa ora 15 , iar de miercuri pana sambata programul va fi 9-00 posibil si mai tarziu. Link spre comentariu
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iulie 5, 2015 Frumoasa recenzie Fzrbz dar sunt tare curios când ai fost tu la Tatiana daca ea ajunge mâine in Buzau.Cred ca vi se încurcă laudatorii in minciuni ! Link spre comentariu
sfinxul75 Reputație: 39 Postat Iulie 5, 2015 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iulie 5, 2015 Sa vin si eu cu o recenzie...am sunat pentru programare,ajuns la ora stabilita,cand am ajuns la ea la scara am sunat direct la interfon,am urcat in apartament...!Tatiana m-a asteptat intr o bluza transparenta si in bikinei rosii,la fel de transparenti...am stat la o tigare si un suc unde am stabilit sa stau o ora dupa care am trecut la treaba...am inceput cu un oral umed,atentie la zonele adiacente,cu tendinte de, deep..foarte bine executat...incat am zis sa finalizez asa....am trecut fiecare pe la dus....am mai stat la o tigare si am continuat cu un oral la fel de bun dupa care am trecut la normal....dupa mai multe pozitii am reusit sa finalez in pozitia caprita... Tatiana -8 arata foarte bine la varsta care o are...ar arata si mai bine fara burtica Locatie - 8.5 Oral -10 Normal -9 Anal - nu am incercat Halat - 150 ron 1h si ceva nu sa uitat la ceas nu ma grabit, de revenit cu siguranta . Aceasta postare a fost editata de fzrbz: Astazi, 00:50 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum