Sari la conținut

Tatiana Buzau - 0749252361

Postări Recomandate

• Oras:braila
  • Oras:braila

nu stiu cine a castigat runda 1, inca se asteapta decizia din partea juratilor.

parca-i mai frumos forumul asa. inainte erau o gramada de informatii si cam atat, batea vantul pe forum. acum informatii lipsa, dar circula certurile pe forum cu sageata albastra. din gara braila au ajuns certuri in gara din buzau, asteptam returul acum. macar asa nu te plictisesti cand intri pe forum :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Braila

Tembelo fara tate, eu zic sa-ti pui niste silicoane daca tot ai buget asa mare ca-ti mai atragi admiratori. Si apropo nu esti numai tu recenzata negativ pe acest forum din partea mea, mai sunt si altele.

Si mai termina cu fetitele mele ca eu nu am asa ceva si nu tin partea decat la ce-i frumos pe piata. Tu faci parte la categoria " Chip de cotoroanta cu ochii de faianta " :laugh2 ....daca tot vrei sa ne porcaim hai s-o facem cum trebuie.Vad ca tie nu-ti atrage nimeni atentia cand ma faci "tembel, idiot, etc " Ar cam trebui sa te controlezi panarama de Clonie ce esti !

Link spre comentariu

nu stiu cine a castigat runda 1, inca se asteapta decizia din partea juratilor.

parca-i mai frumos forumul asa. inainte erau o gramada de informatii si cam atat, batea vantul pe forum. acum informatii lipsa, dar circula certurile pe forum cu sageata albastra. din gara braila au ajuns certuri in gara din buzau, asteptam returul acum. macar asa nu te plictisesti cand intri pe forum :)

Acus vine si returul, stai pe faza ca s-a enervat rau sfinxu, s-a trezit cu fata la perete si  ma spurca de nu ma vad  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Link spre comentariu

Am ajuns cu bine in orasul vostru. Voi fi si saptamana asta in oras. Colega mea Larisa nu este, ea va reveni de saptamana viitoare.Tarifele si serviciile sunt cele care le stiti deja. 

Va astept cu drag alaturi de mine sa ne relaxam cat mai placut impreuna.

Link spre comentariu
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Sa vin si eu cu o recenzie...am sunat pentru programare,ajuns la ora stabilita,cand am ajuns la ea la scara am sunat direct la interfon,am urcat in apartament...!Tatiana m-a asteptat intr o bluza transparenta si in bikinei rosii,la fel de transparenti...am stat la o tigare si un suc unde am stabilit sa stau o ora dupa care am trecut la treaba...am inceput cu un oral umed,atentie la zonele adiacente,cu tendinte de, deep..foarte bine executat...incat am zis sa finalizez asa....am trecut fiecare pe la dus....am mai stat la o tigare si am continuat cu un oral la fel de bun dupa care am trecut la normal....dupa mai multe pozitii am reusit sa finalez in pozitia caprita...

Tatiana -8  arata foarte bine la varsta care o are...ar arata si mai bine fara burtica

Locatie - 8.5

Oral -10

Normal -9

Anal - nu am incercat 

Halat - 150 ron 1h si ceva nu sa uitat la ceas nu ma grabit, de revenit cu siguranta .

• Like 2
Link spre comentariu

Sa vin si eu cu o recenzie...am sunat pentru programare,ajuns la ora stabilita,cand am ajuns la ea la scara am sunat direct la interfon,am urcat in apartament...!Tatiana m-a asteptat intr o bluza transparenta si in bikinei rosii,la fel de transparenti...am stat la o tigare si un suc unde am stabilit sa stau o ora dupa care am trecut la treaba...am inceput cu un oral umed,atentie la zonele adiacente,cu tendinte de, deep..foarte bine executat...incat am zis sa finalizez asa....am trecut fiecare pe la dus....am mai stat la o tigare si am continuat cu un oral la fel de bun dupa care am trecut la normal....dupa mai multe pozitii am reusit sa finalez in pozitia caprita...

Tatiana -8 arata foarte bine la varsta care o are...ar arata si mai bine fara burtica

Locatie - 8.5

Oral -10

Normal -9

Anal - nu am incercat

Halat - 150 ron 1h si ceva nu sa uitat la ceas nu ma grabit, de revenit cu siguranta .

Aceasta postare a fost editata de fzrbz: Astazi, 00:50

• Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...