Sari la conținut

Tatiana Buzau - 0749252361

Postări Recomandate

• Oras:Outside București
  • Oras:Outside București

Nu stiu cat de inteleapta a fost decixia,dar omul in viata de zi cu zi mai trebuie sa-si rezolve si problemele personale,nu numai munca. Si sa spunem ca incerc sa imi gasesc si alte orientari in viata,nu numai meseria asta. :)

Altă decizie înțeleaptă!

Doar că trebuia să te reorientezi de acum 10-15 ani!

Deși cred că va fi foarte greu având în vedere profilul tău,așa cum îl percep eu!

Link spre comentariu
  • Oras:Braila

Altă decizie înțeleaptă!

Doar că trebuia să te reorientezi de acum 10-15 ani!

Deși cred că va fi foarte greu având în vedere profilul tău,așa cum îl percep eu!

Nimic nu e greu,daca iti doresti cu adevarat?  Ce ti s-a parut atat de dificil la profilul meu?

Link spre comentariu
  • Oras:Simleu Silvaniei
  • Oras:Simleu Silvaniei

Nu stiu cat de inteleapta a fost decixia,dar omul in viata de zi cu zi mai trebuie sa-si rezolve si problemele personale,nu numai munca. Si sa spunem ca incerc sa imi gasesc si alte orientari in viata,nu numai meseria asta. :)

Iti doresc mult succes!

Sunt sincer cad iti spun asta!

Link spre comentariu
  • Oras:buzau
  • Oras:buzau

Hai mai Tatiana! De ce incepi si tu asa? Ai vazut ca nu te-a injurat nimeni? Ai deja doua voturi "pentru". Eu ma abtin ca nu te cunosc. Eee, si daca ne mai dam si noi cu parerea despre voi, fiice ale placerii, asta e pentru ca unora dintre noi nu ne place sa fim fraeriti. Nu zic de tine ca ti-am spus ca nu te cunosc, ci din ce am  trait eu pe tema asta.

Spor la... treaba si colegii mei s plece cat mai satisfacuti din bratele tale

Link spre comentariu

Am inceput asa ptr ca stiu ca pe forumul asta am deranjat pe multi si in ultima perioada am primit mai multe injuraturi decat o comunicare decenta.

Dupa primele vizualizari ptr chirie lunara,sse pare ca trebuie sa ne reorientam. Nu mi-am putut inchipui ca vor sari preturile la chirii mult peste limita decentei. Eram sa fac stop cardiac la ce preturi am gasit pe net. Daca va fi sa se concretizeze ceva voi anunta aici

Link spre comentariu

Tatiana daca revii in buzau vreau si eu sa fac o vizita vreau un menaj a trua eu u si larisa sunteti dragute miar place sa ma joc cu amindoua o data

Momentan nu revin ptr ca nu am gasit o chirie mai accesibila.La chirii au explodat preturile si prefer sa mai astept.

Link spre comentariu

Tatiana tinem legatura poate ity gasesc si ceva eftin de inchiriat daca accepti ajutorul

Ce caut eu e f greu de gasit iefti. Caut zona centrala, apart cu 2 cam decomandat si sa u fie mobilat in stil vechi.Deci?.... cam multe pretentii am ca sa fie si ieftin.... nu?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...