sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 te-ai reintors? in Bz?Nu m-am reintors si nici nu o sa vin f curand. In Bz nu mai am locatie,am predat-o. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 Nu m-am reintors si nici nu o sa vin f curand. In Bz nu mai am locatie,am predat-o.Tocmai cand voiam sa vin cu matrakci Link spre comentariu
rebreanu111 Reputație: 154 Postat Aprilie 10, 2017 Partajează Postat Aprilie 10, 2017 ai aruncat navodul!!!!sa vedem ce pestisori ;Î:naivi: prinzi!sunt curios!asteptam opinii!!!! 1 Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 10, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2017 ai aruncat navodul!!!!sa vedem ce pestisori ;Î:naivi: prinzi!sunt curios!asteptam opinii!!!!Cu mine vorbeai? Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Nu m-am reintors si nici nu o sa vin f curand. In Bz nu mai am locatie,am predat-o.Înțeleaptă decizie! Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Înțeleaptă decizie!Nu stiu cat de inteleapta a fost decixia,dar omul in viata de zi cu zi mai trebuie sa-si rezolve si problemele personale,nu numai munca. Si sa spunem ca incerc sa imi gasesc si alte orientari in viata,nu numai meseria asta. Link spre comentariu
shark864 Reputație: 4021 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Outside București Oras:Outside București Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Nu stiu cat de inteleapta a fost decixia,dar omul in viata de zi cu zi mai trebuie sa-si rezolve si problemele personale,nu numai munca. Si sa spunem ca incerc sa imi gasesc si alte orientari in viata,nu numai meseria asta. Altă decizie înțeleaptă!Doar că trebuia să te reorientezi de acum 10-15 ani!Deși cred că va fi foarte greu având în vedere profilul tău,așa cum îl percep eu! Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 11, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Aprilie 11, 2017 Altă decizie înțeleaptă!Doar că trebuia să te reorientezi de acum 10-15 ani!Deși cred că va fi foarte greu având în vedere profilul tău,așa cum îl percep eu!Nimic nu e greu,daca iti doresti cu adevarat? Ce ti s-a parut atat de dificil la profilul meu? Link spre comentariu
zomby72 Reputație: 95 Postat Aprilie 16, 2017 Oras:Buzău Oras:Buzău Partajează Postat Aprilie 16, 2017 Nu m-am reintors si nici nu o sa vin f curand. In Bz nu mai am locatie,am predat-o.A ramas Loredana singura? Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 16, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2017 A ramas Loredana singura?Nu cred, din ce am vazut sunt fete destule in Bz, asa zise "noi" Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Aprilie 16, 2017 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Aprilie 16, 2017 am vazut sunt fete destule in Bz, asa zise "noi" Numai panarame Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 16, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Aprilie 16, 2017 Numai panarame Asta nu mai tine de mine Link spre comentariu
androtardyl Reputație: 37 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Simleu Silvaniei Oras:Simleu Silvaniei Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Nu stiu cat de inteleapta a fost decixia,dar omul in viata de zi cu zi mai trebuie sa-si rezolve si problemele personale,nu numai munca. Si sa spunem ca incerc sa imi gasesc si alte orientari in viata,nu numai meseria asta. Iti doresc mult succes!Sunt sincer cad iti spun asta! Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Aprilie 18, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2017 Multumesc mult Link spre comentariu
nasuh matrakci Reputație: -695 Postat Iunie 20, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Partajează Postat Iunie 20, 2017 A cazut asta in sondaje precum Dragnea si cu Grindeanu.Te-ai dus la fund rau mai fato. Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 11, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat August 11, 2017 Ia sa vedem acum cine ma injura si cine mi-a dus dorul . Interesat cineva sa revenim eu si colega mea Larissa? Acum sa vad injuraturile de rigoare,ca aici cam asta se practica Link spre comentariu
cliffenger Reputație: 174 Postat August 11, 2017 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat August 11, 2017 Te înșeli.eu va aștept cu drag! Link spre comentariu
pul Reputație: 8 Postat August 11, 2017 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat August 11, 2017 Te astep cu drag sa vii Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 11, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat August 11, 2017 Imcercam in weekendul asta sa gasim un apartament cu chirie,dar din ce am vazut s-au scumpit chiriile emirm fata de ce stiam. Speram totusi sa rez weekendul asta ceva. Link spre comentariu
rosino Reputație: 47 Postat August 12, 2017 Oras:buzau Oras:buzau Partajează Postat August 12, 2017 Hai mai Tatiana! De ce incepi si tu asa? Ai vazut ca nu te-a injurat nimeni? Ai deja doua voturi "pentru". Eu ma abtin ca nu te cunosc. Eee, si daca ne mai dam si noi cu parerea despre voi, fiice ale placerii, asta e pentru ca unora dintre noi nu ne place sa fim fraeriti. Nu zic de tine ca ti-am spus ca nu te cunosc, ci din ce am trait eu pe tema asta.Spor la... treaba si colegii mei s plece cat mai satisfacuti din bratele tale Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 12, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat August 12, 2017 Am inceput asa ptr ca stiu ca pe forumul asta am deranjat pe multi si in ultima perioada am primit mai multe injuraturi decat o comunicare decenta. Dupa primele vizualizari ptr chirie lunara,sse pare ca trebuie sa ne reorientam. Nu mi-am putut inchipui ca vor sari preturile la chirii mult peste limita decentei. Eram sa fac stop cardiac la ce preturi am gasit pe net. Daca va fi sa se concretizeze ceva voi anunta aici Link spre comentariu
sclav buzau Reputație: 1 Postat August 17, 2017 Partajează Postat August 17, 2017 Tatiana daca revii in buzau vreau si eu sa fac o vizita vreau un menaj a trua eu u si larisa sunteti dragute miar place sa ma joc cu amindoua o data Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 17, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat August 17, 2017 Tatiana daca revii in buzau vreau si eu sa fac o vizita vreau un menaj a trua eu u si larisa sunteti dragute miar place sa ma joc cu amindoua o dataMomentan nu revin ptr ca nu am gasit o chirie mai accesibila.La chirii au explodat preturile si prefer sa mai astept. Link spre comentariu
sclav buzau Reputație: 1 Postat August 18, 2017 Partajează Postat August 18, 2017 Tatiana tinem legatura poate ity gasesc si ceva eftin de inchiriat daca accepti ajutorul Link spre comentariu
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat August 18, 2017 Oras:Braila Oras:Braila Autor Partajează Postat August 18, 2017 Tatiana tinem legatura poate ity gasesc si ceva eftin de inchiriat daca accepti ajutorulCe caut eu e f greu de gasit iefti. Caut zona centrala, apart cu 2 cam decomandat si sa u fie mobilat in stil vechi.Deci?.... cam multe pretentii am ca sa fie si ieftin.... nu? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum