Sari la conținut

Sa imbatranim FRUMOS!

Postări Recomandate

Reputație: 9109
  • Oras:Bucuresti
Postat

Yka in primul rand La Multi Ani ...esti o femeie frumoasa nu te-am intalnit "inca" sper sa o fac ...dar pot spune esti o femeie frumoasa in adevaratul sens al cuvantului(fizic, psihic)....te pup 

Multumesc. :)

Sunt o femeie frumoasa sufleteste,ador oamenii adevarati. :girly

• Like 1
Postat

multam! nu apreciezi clipu? io mi-am propus sa ma insor asa pe la 50 de ani deabia, sa fac vreo doi trei copii, ca vezi, viata asta fara copii n-are nici un rost (n-are cine te tine in streang la batranete ), da pana atunci, am grija de dantura, de limbă, limba stramoșească, evident!

auditie placuta  :laugh2

Ieși dracu-n pula mea, hermafroditule!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Desi e un loc comun, tineretea e o stare de spirit.

Si nu mai stiu care francez zicea : "Eee, daca tineretea ar sti, daca batranetea ar putea..."

• Oras:-----------
Postat

Rasul,veritabila cura di tinerete,

Scade stresul si starile depresive,

Intareste sistemul imunitar,

:)  ;)  :P

250 de lei ora ;) , cred și io (mori țigane .. de râs, când îți vezi curu-n oglindă!)

Postat

Asta esti TU???pi la 50,cand te lauzi ca aduci mostenitori pi lumea asta???GRAV!!! :no2  :no2  :no2 

Nu ma mai ameninta ca ma futi de nu ma vezi,ca io vad tot,mintii bre cu cataracta,ma si crezusi??? :girly 

noi masonii, vom reduce populația pământului in maxim 18 ani, cand nu vei mai putea presta, crezi ca te vom lasa in viata?

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

:girly Trebuie sa luptam sa imbatranim frumos si sa ne pregatim din vreme,pentru ca batranetea este a noastra,asa cum a fost si tineretea si frumusetea.

Daca nu treci cu umor peste aceste momente,se va declansa o criza,o cadere psihica-nu te mai duci la dentist,nu te mai preocupa ca te ingrasi,nu te mai imbraci cu grija deoarece iti spui ca toate astea sunt inutile.Iti pregatesti astfel o batranete urata!!!

O privire blanda,un suras cald,o conversatie inteligenta fac posibila o concurenta intre o persoana tanara si una in varsta.Totul e sa nu disperam -sa nu ne lamentam continuu,sa nu abordam o figura plictisita si obosita.

Nimeni nu ne poate ajuta sa tranversam aceasta perioada dificila in afara de noi insine!!!

O persoana matura poate fi la fel de agreabila ca una tanara.

Si daca totusi ne simtim demoralizate,repetati zilnic in fata oglinzii -CE BINE ARAT.. :ellao .

Am deschis acest subiect,deoarece sunt MATURA,si imi pasa foarte mult si de celelalte colege. :girly

Incercati sa nu ne mai jigniti,avem destula maturitate sa trecem peste rautati verbale. :*

si noi astialalti care vom fi mereu tineri si liberi, ce facem?

• Like 1
Postat

ăsta se vrea un topic de psihologie populistă, da?

aș reaminti publicului mai tânăr, că ceașcă (ceaușescu) a desfiintat psihologia nu doar pt motivul ca l-ar fi deconspirat ca părinte impostor al natiunii, ci si pt ca domnii pisălogi, in spatele belșugului pe care-l propovăduiesc (se imbogatesc invatandu-te sa te imbogatesti dar sfarsesti a la fata morgana), ca și popii, au activitati conspirative, subversive, halucinante, imorale, delirante, și sunt infiltrați peste tot, ca atotștiutori, ei in fapt fiind prădători oportuniști, lipsiți de orice scrupul (ei stau in spatele managerilor, CEO-istilor si mai nou, sectelor, sa-i "umanizeze")

gandirea pozitiva care te ajuta sa imbatranesti frumos, nu ține fără

1. să te fii născut femeie tare-n cur, cu labii bengoase, ești nașpa, trebuie să bei ulei ars cu costică fă lampa mai mică

2. ești bărbat sărac, ai pus-o! nu ai nici un mijloc de a aplica vreun joc de putere cuiva, așa cum poate face o femeie in majoritatea cazurilor, că deaia s-au și făcut psiholoage, că au cu ce gândi pozitiv  :laugh2  (fraiere!)

p.s. mai tăiați din macaroană dragi bruneți și brune acolo jos!

https://www.youtube.com/watch?v=RUgo7SUCctA

Postat

si noi astialalti care vom fi mereu tineri si liberi, ce facem?

n-avem nici o sansa sa-l prindem din urma pe Eclesiastul, da macar asa pe sfert  :laugh2

• Oras:Satu' cu ministri
  • Oras:Satu' cu ministri
Postat

ăsta se vrea un topic de psihologie populistă, da?

aș reaminti publicului mai tânăr, că ceașcă (ceaușescu) a desfiintat psihologia nu doar pt motivul ca l-ar fi deconspirat ca părinte impostor al natiunii, ci si pt ca domnii pisălogi, in spatele belșugului pe care-l propovăduiesc (se imbogatesc invatandu-te sa te imbogatesti dar sfarsesti a la fata morgana), ca și popii, au activitati conspirative, subversive, halucinante, imorale, delirante, și sunt infiltrați peste tot, ca atotștiutori, ei in fapt fiind prădători oportuniști, lipsiți de orice scrupul (ei stau in spatele managerilor, CEO-istilor si mai nou, sectelor, sa-i "umanizeze")

gandirea pozitiva care te ajuta sa imbatranesti frumos, nu ține fără

1. să te fii născut femeie tare-n cur, cu labii bengoase, ești nașpa, trebuie să bei ulei ars cu costică fă lampa mai mică

2. ești bărbat sărac, ai pus-o! nu ai nici un mijloc de a aplica vreun joc de putere cuiva, așa cum poate face o femeie in majoritatea cazurilor, că deaia s-au și făcut psiholoage, că au cu ce gândi pozitiv  :laugh2  (fraiere!)

p.s. mai tăiați din macaroană dragi bruneți și brune acolo jos!

https://www.youtube.com/watch?v=RUgo7SUCctA

https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=jT3rHiBaLAs

Postat

poate ne explicati, peste 15 ani, cand pamantul va rula pe nici 30% din resursele care erau in anii `80, unde va veti caza copiii si cine vă va plăti pensiile, că fututu pe bani nu se poate generaliza  :laugh2

p.s. a, da, am uitat că nepoții lu Caragiale sunt imbecilizați, mii de scuze!  :laugh2

https://www.youtube.com/watch?v=oilpowjE29w

Vizitator FLQ
Reputație: 0
Postat

Inginere, ai belit pola. BOR revendica o gramada de spitale din Romania. Ia vezi, intr-o clipa de luciditate, spitalul tau e "cu probleme"?

• Like 2
Postat

YKA, acum dormi banuiesc, eu am dormit deja, tu, sau altcineva, du-te cand e un miting mai mare cu creditati, prin bucale sa le tii predica cu "să îmbătrânim frumos", si spune-le că-i costă 2 dolari de căciulă audiția  :laugh2 , o să îmbătrânești chiar mai frumos decât ți-ai imaginat  :hug1

Postat

Omul pierde dormind cam o treime din viata,insa nu toti oamenii au nevoie de sapte-opt ore de somn pe noapte...Sunt treaza dragul meu,batranetea...de la 6zilnic... :girly

Postat

Desi e un loc comun, tineretea e o stare de spirit.

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfp1/v/t1.0-9/10730975_4736423306165_5960137610865376879_n.jpg?oh=ff125d6ff54c38521d1cf24d046ba469&oe=557F8DAF&__gda__=1433542574_0530da73ed70c90e3240f1ccc1f97b10

• Like 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Inginere, futu-te-ar tătarii... (în cur, fără alifie). Ai dat flori la femei de 8 martie?

De când nu te-am mai citit ai devenit comic. Mi se făcuse dor de tine.

• Like 3
Vizitator Eutuel123
Reputație: 0
Postat

Frumusetea vine din interior...sa imbatranesti e omenesc, sa ai pe cineva sa nu-ti arate ca ai imbatranit te ajuta.

• Like 1
  • Oras:Cluj
Postat

Omul pierde dormind cam o treime din viata,insa nu toti oamenii au nevoie de sapte-opt ore de somn pe noapte...Sunt treaza dragul meu,batranetea...de la 6zilnic... :girly

Spiritualitatea dumneavoastra este dezarmanta! O primvara frumoasa cu soare in suflet si zambete pretutindeni!

• Like 1
Postat

Tineretea e o stare de spirit! Asta e una din culmile consolarii! Atatea valente si nuante pot divaga de la acest topic, poate doamna YKA va scrie si un eseu pe aceatsa tema invariabil are material e studiu, prin multitudinea de caractere intalnite in tumultoasa-i existenta! Cred ca ar bate Memoriile unei Gheise!

Postat

YKA, topicul e inutil, normal c-o s-o duci bine la bătrânețe dacă ești plătită cu 250 lei/h (de banii ăștia ți-aș rupe ș-un picior)

Postat

YKA, topicul e inutil, normal c-o s-o duci bine la bătrânețe dacă ești plătită cu 250 lei/h (de banii ăștia ți-aș rupe ș-un picior)

Banuiesc io sigur  :blushing2 ,ca unul dintre "paciorusele tale",o avut di suferit, :blushing2

PS-Definitia pacioruselor : 2bete infipte in cur,mecanism di mers pi drum... :girly

• Like 2

Postat

Pramatiilor, in 2034 pe 1 ianuarie veți fi acolo sub tancuri (care mai scapa neciuruit de libelule, timp de 5 luni, si cu o luna inainte, in luna lui cuptor, neprajiti de radiații :laugh2 , ma rog, se va numi luna caprioarei electrice, are grijă Urania :laugh2 ), nu veți muri liniștii în patul vostru, ca Iliescu 

p.s. pana atunci va fractureaza Arnold

https://www.youtube.com/watch?v=Jju3D-Yuio0

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare