alecsia Reputație: 1019 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 30, 2015 Mergi si fa-ti un dușE vreo problema?!ordine ii dau cui le accepta dar nu mie. Link spre comentariu
cristian_g Reputație: 86 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 30, 2015 E vreo problema?!ordine ii dau cui le accepta dar nu mie. Link spre comentariu
cupludualist Reputație: 0 Postat Iunie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iunie 30, 2015 Buna!Suntem un cuplu,eu 22,ea 24,vrem sa stim daca accepti si cupluri cu focus mai mult pe partea feminina(incluzand si strap-on),iar daca da,ce pret.Multumesc anticipat! Link spre comentariu
handel Reputație: 46 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Corlatele Oras:Corlatele Partajează Postat Iulie 1, 2015 E vreo problema?!ordine ii dau cui le accepta dar nu mie.E o problema cu gramatica Link spre comentariu
alecsia Reputație: 1019 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Va astept!!!😘😘😘 7 Link spre comentariu
only-me Reputație: 17093 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iulie 1, 2015 Va astept!!!😘😘😘Buna!!Vrei sa vin eu sa iti fac cu telefonu'??cu sig ies mai clare! :laugh2 .PS:sper ca stii de gluma!? 7 Link spre comentariu
alecsia Reputație: 1019 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 1, 2015 Buna dragilor!Din nefericire sunt nevoita sa imi mut locatia.Am sa va anunt cand revin. Link spre comentariu
handel Reputație: 46 Postat Iulie 1, 2015 Oras:Corlatele Oras:Corlatele Partajează Postat Iulie 1, 2015 Buna dragilor!Din nefericire sunt nevoita sa imi mut locatia.Am sa va anunt cand revin.Sa fie cu apa calda Link spre comentariu
only-me Reputație: 17093 Postat Iulie 2, 2015 Oras:Bucale Oras:Bucale Partajează Postat Iulie 2, 2015 Buna dragilor!Din nefericire sunt nevoita sa imi mut locatia.Am sa va anunt cand revin.Si cu vedere la ocean...sau la Auchan :laugh2 .Succes!!! 5 Link spre comentariu
cristian_g Reputație: 86 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 6, 2015 ceva noutati cu locatia? Link spre comentariu
alecsia Reputație: 1019 Postat Iulie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 6, 2015 ceva noutati cu locatia? Inca sunt in cautare. ( Link spre comentariu
asianfood Reputație: 0 Postat Iulie 7, 2015 Partajează Postat Iulie 7, 2015 alta care este o intretinuta asta mananca un englez de banii!!! Link spre comentariu
cubacigar Reputație: 1161 Postat Iulie 7, 2015 Oras:Pe aici prin cartier Oras:Pe aici prin cartier Partajează Postat Iulie 7, 2015 dar tu de unde stii atatea mosule? Link spre comentariu
alecsia Reputație: 1019 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2015 Buna dragilor!Va astept in noua mea locatie! Link spre comentariu
panfinder Reputație: 0 Postat Iulie 8, 2015 Partajează Postat Iulie 8, 2015 Buna dragilor!Va astept in noua mea locatie!am sa te vizitez astazi Link spre comentariu
handel Reputație: 46 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Corlatele Oras:Corlatele Partajează Postat Iulie 8, 2015 Repede, ca acum se opreste iar apa calda 3 Link spre comentariu
alecsia Reputație: 1019 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2015 Repede, ca acum se opreste iar apa caldaLipsa de ocupatie sau te crezi atotstiutor?! Link spre comentariu
sangre Reputație: -988 Postat Iulie 8, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Partajează Postat Iulie 8, 2015 O sta pe Nerva , acolo opresc astia apa calda. 7 10 Link spre comentariu
laurelian Reputație: 2012 Postat Iulie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2015 Lipsa de ocupatie sau te crezi atotstiutor?!Nici una, nici alta, probabil. Tu , ești cam îngrămadită în schimb. 2 Link spre comentariu
hormi Reputație: 787 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2015 Informatia despre zona in care esti de gasit acum o pastrezi pentru "up-ul" de seara sau de maine dimineata, nu? 1 Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2015 Lipsa de ocupatie sau te crezi atotstiutor?! Lipsa simtul umorului sau "usoara" irascibilitate? Fara suparare, si cu toata consideratia, dar nu mai pune la suflet si nu te mai supara din tot felul de mistouri, glume, ironii, lipsite de rautate sau elemente jignitoaremai zice si lumea una alta, mai o gluma, mai o maslina, nu tre sa iei foc de fiecare data, nu te ajuta la nimicaaltfel, ce sa zic, iti doresc zile mai buneesti mai frumoasa si mai simpatica atunci cand esti relaxata si mai si zambesti 1 2 Link spre comentariu
handel Reputație: 46 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Corlatele Oras:Corlatele Partajează Postat Iulie 8, 2015 Asa e cand ti-e foame. Devi irascibil:) Link spre comentariu
alecsia Reputație: 1019 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2015 Informatia despre zona in care esti de gasit acum o pastrezi pentru "up-ul" de seara sau de maine dimineata, nu?Daca nu am precizat locatia inseamna ca se afla tot in zona Mall vitan dar nu toata lumea intelege. Link spre comentariu
alecsia Reputație: 1019 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 8, 2015 Asa e cand ti-e foame. Devi irascibil:)Asa e cand ti-e foame. Devi irascibil:)Vorbesti de tine sau?! 1 Link spre comentariu
jajajaja Reputație: -6 Postat Iulie 8, 2015 Oras:Azeroth Oras:Azeroth Partajează Postat Iulie 8, 2015 Mai esti disponibila azi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum