Sari la conținut

Alecsia noua in Bucuresti 0725868279

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat

Corect.

Alexandra 31 , regina sexului anal , super fata .....altceva !!

Gata, mi-a picat fisa! Credeam că cealaltă Alexandra, pe care nu o cunosc. Doooh!

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Dar nu a comparat

• Oras:Bucuresti
Postat

Iar Dacia fiind... ?

Your brain ! 

• Oras:bucaresti
  • Oras:bucaresti
Postat

I just visited her this afternnon

Communication: 10 - She speaks very good English. Appointment taken over the phone and sms followed with the address

Place: 10 - Good appartment, clean, spacious and modern. Comfortable bedroom and good bathroom. Easy to find in Vitan area

Aspect: 9 - She looks very hot, tall, slim and pretty face. 20 years old with the perfect body

Personality / Attitude: 6 - That's a bit the down side... She's actually a bit cold and you can feel some bad mood. It seems her strong personality and her young age put her on the defensive side. When you meet her you basically have to "break the ice" as the conversation can be basic and cold with a lack of interest. It seems she excpect her guest to put the right atmosphere but she has to make an effort about it by beeing more welcoming and more enthusastic. Attitude was pretty basic and I felt sometimes a bit uncomfortable.

Sex: 7 - Good. Several positions, bbbj, cim. No massage. 200 + 50 / 1 hour / 2 finish

Overall: She's allright as long as you behave in her way. I would recommend her as she's very sexy but attitude has to be improved. I had a good time.

• Like 6
Postat

Fata este pusa pe bani facuti repede de la cati mai multi fraieri. Probabil se bazeaza pe felul in care arata.

Am fost acum ceva timp fiind primul in ziua respectiva.

Ori se sculase cu fata la cearceaf ori a avut o seara grea insa plictiseala (mai degraba sictirul) era la cote inalte.

Facand parte din categoria "pinguinilor cu pene" nu am avut tupeul sa ii cer inapoi banii dupa ce m-a chinuit cu un oral amarat. M-am scuzat (tot eu :() ca nu-s in forma si am plecat.

Spre deosebire de Roamer nu am avut norocul sa o prind pe Alexandra insa am prins-o pe colega ei (in noua locatie unde Cristina are parte tot de camera cu canapea extensibila insa sunt mai mari si mai ok - si camera si canapeaua) care m-a rezolvat intr-un mare fel.

• Like 1
  • Minus 6
Postat

Buna dragilor!Azi am program de noapte.Pana la ora 1:00 ultima programare.Va astept cu drag.😘😘😘

Postat

Buna dragilor!Va astept de luni pana vineri de la ora 11:00 pana la 20:00(ultima programare).😘😘😘

post-155915-0-56459800-1438161754_thumb.jpg

post-155915-0-74434300-1438161766_thumb.jpg

post-155915-0-35235300-1438161784_thumb.jpg

post-155915-0-50041900-1438161799_thumb.jpg

• Like 20
Postat

Buna dragule!In serviciile mele nu este inclusa 1/fin.😘😘😘

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale
Postat

Maine esti libera?

100 ron finalizarea e actual?

Double or nothing!! :wink2

nu se multumeste doar cu o fin!! :hihat :laugh2

Postat

Double or nothing!! :wink2

nu se multumeste doar cu o fin!! :hihat :laugh2

Cred că mai degrabă se mulțumește cu zero finalizări...

• Like 1
Postat

😘😘😘 Va astept de la ora 11:00 pana la ora 20:00(ultima programare).

post-155915-0-58098500-1438328974_thumb.jpg

• Like 16
Postat

Daca ne astepti asa ... s-ar putea sa venim toti o data :D Frumoase poze felicitari.

Postat

Daca ne astepti asa ... s-ar putea sa venim toti o data :D Frumoase poze felicitari.

Multumesc!! 😘😘😘

Postat

post-126699-0-61927100-1438347713_thumb.jpg

zambetu pe buzele de jos vad ca ti-a revenit, daca ti-ar reveni zambetul si pe buzele de sus muah ce fain ar fi :) ca ai fo cam suparata in ultima vreme

Postat

Buna dragilor!Azi(sambata) ma gasiti de la ora 11:00 pana la 16:00(ultima programare).😘😘😘

post-155915-0-14581100-1438414566_thumb.jpg

• Like 14

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...