Sari la conținut

0765969136

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

SIMPATICUTA, miniona satena, 1.58 m, 48 kg, atenta cu tine, fara fite, te astept la mine in locatie sa te rasfat cu un oral nep.cu fin, normal pro, diferite fantezii alese de tine, cunn., 69, masaj erotic, zona Universitate 100 L ora 0765969136

post-57415-0-35310700-1426065093_thumb.jpg

post-57415-0-29334800-1426065094_thumb.jpg

post-57415-0-21443400-1426065095_thumb.jpg

post-57415-0-94768400-1426065095_thumb.jpg

post-57415-0-56470900-1426065096_thumb.jpg

post-57415-0-40177200-1426065097_thumb.jpg

post-57415-0-21910900-1426065098_thumb.jpg

post-57415-0-08753200-1426065099_thumb.jpg

Postat

Tatele unde sunt,ca nu le vad?

Nu le poarta la costumul asta.

Offtopic: la cate posturi inutile esti promovat?

• Oras:Bucuresti
Postat

Tatele unde sunt,ca nu le vad?

Casca ochii bine in primul post, este trecut in anunt :D

100 lei ora

La 200, 1000, etc

• Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Instant dacă scoți 4euro...

Postat

Da, da cine n-are, trebuia sa munceasca. Sa devina scriitori. Incep timid cu haiku-uri de genul: 'buna fata', si promoveaza treptat spre recenzii, comentarii mai complicate (adica mai mult de doua randuri) etc.

Cred ca ar trebui infiintata o sectiune speciala ca sa-si poata atinge bietii oameni numarul de postari fara a mai umple threadurile degeaba.

Postat

Da, da cine n-are, trebuia sa munceasca. Sa devina scriitori. Incep timid cu haiku-uri de genul: 'buna fata', si promoveaza treptat spre recenzii, comentarii mai complicate (adica mai mult de doua randuri) etc.

Cred ca ar trebui infiintata o sectiune speciala ca sa-si poata atinge bietii oameni numarul de postari fara a mai umple threadurile degeaba.

Se pare ca ai simtit ironia din randurile mele de mai sus. Ma bucur ca ai completat.

Ideea e ca intri, vezi o gramada de topice "innegrite" si incepi sa tot citesti ce e nou. Ghici ce?! Nimic, doar comentarii inutile scrise de labari. Si uite-asa ti se face greata si nu iti mai vine sa scrii...

End Off OFFTOPIC!

• Like 1
  • Oras:RO
Postat

Am sunat-o pe domnișoara săptămâna trecută, mi-a zis la telefon ca sta pe strada Doamnei vis-a-vis de Spitalul Coltea, meniul si pretul este cel din anunt. Am ajuns in 15 minute asa cum agregasem la telefon in zona respectiva însă domnișoara numai răspundea la telefon. Am aștept timp de 20 minute, încercat încă de 2-3 pe telefon, suna si nu răspundea. Plecat dezamăgit desi confirmase că e disponibila si eu am ajuns la ora stabilita :(

Concluzia o puteti trage voi...

• Oras:bucuresti
Postat

buna baieti sunt tot eu in poze sunt pozele mele anunt si pret diferit....domnule gigi_gigi exista 2 posibilitati cand ai venit poate venise cineva inaintea ta si ma ocupasem sau poate ai vbt urat la telefon si nu ti-am mai raspuns eu imi onorez programarile nu fac lumea sa vina degeaba si dupa sa nu mai raspund la telefon...deci imi pare rau 

si mai baieti ce aveti voi cu tatele mele am zis sa fiu si eu mai imbracata ca in celalalt anunt aproape ca arat tot va pup :laugh2

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

Am sunat-o pe domnișoara săptămâna trecută, mi-a zis la telefon ca sta pe strada Doamnei vis-a-vis de Spitalul Coltea, meniul si pretul este cel din anunt. Am ajuns in 15 minute asa cum agregasem la telefon in zona respectiva însă domnișoara numai răspundea la telefon. Am aștept timp de 20 minute, încercat încă de 2-3 pe telefon, suna si nu răspundea. Plecat dezamăgit desi confirmase că e disponibila si eu am ajuns la ora stabilita :(

Multumim Gigi pentru informare!

Concluzia o puteti trage voi...

Postat

buna baieti sunt tot eu in poze sunt pozele mele anunt si pret diferit....domnule gigi_gigi exista 2 posibilitati cand ai venit poate venise cineva inaintea ta si ma ocupasem sau poate ai vbt urat la telefon si nu ti-am mai raspuns eu imi onorez programarile nu fac lumea sa vina degeaba si dupa sa nu mai raspund la telefon...deci imi pare rau

si mai baieti ce aveti voi cu tatele mele am zis sa fiu si eu mai imbracata ca in celalalt anunt aproape ca arat tot va pup :laugh2

Probabil prima variantă, că nu îmi stă in fire să vb urât. Dacă era să nu ne înțelegem numai băteam drumul până la locație :)

O să revin cu telefonul de îndată ce ajung prin București ;)

Postat

Probabil prima variantă, că nu îmi stă in fire să vb urât. Dacă era să nu ne înțelegem numai băteam drumul până la locație :)

O să revin cu telefonul de îndată ce ajung prin București ;)

ok si imi cer scuze ca s-a intamplat asa te ast cu mare placere pupik

• Oras:Italy
  • Oras:Italy
Postat

SIMPATICUTA, miniona satena, 1.58 m, 48 kg, atenta cu tine, fara fite, te astept la mine in locatie sa te rasfat cu un oral nep.cu fin, normal pro, diferite fantezii alese de tine, cunn., 69, masaj erotic, zona Universitate 100 L ora 0765969136

you do outcall?

do cim?

Postat

am fost si eu acum ceva vreme pe la d-ra, chiar cautam nr ei de tel, de cand a murit anuntul telefonic sant cam dezorientat, .......... una peste alta, am sa va spun despre vechia intalnire: domnisoara are o voce placuta la tel, amabila, nu este zgarcita in detalii, ... stabilit intalnire, prezentat la ora stabilita, locatie ok, fara mari pretentii de lux, dar indeplineste minimul necesar, gen .... prosop, gel de dus, curatenie, platit inainte 100 lei nestiind pentru cat timp sau nr de fin.... duca care mi s-a spus k este 100 lei ora/2fin sau 60/fin max 30 min. Inceput cu un dus scurt, venit in camera, aplicat un masaj cu crema pe fata si spate, destul de modest, dar macar cuperseverenta, ... ceva povestiri, este destul de comunicativa, urmat de oral ne pro. ... normal, .... finish, .... dus pentru inlaturarea cremei si cam atat. Totul fara mari artificii, door to door 30 - 40 min, este destul de ok pentru 60 ron, nu mai mult ........ nu stiu ce sa mai zic, paretea mea este -de revenit-, 60/fin si zona ma fac sa mai trec pe la domnisoara

• Like 3
Postat

uitasem sa zic, cred k are 2 nr de tel cu 2 seturi de poze diferite, pe un nr cere 60/fin si pe celalalt 100 dar nu specifica in text durata sau alceva

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...