moccasin Reputație: -4 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 28, 2016 si eu care eram trist ca s-a retras fata asta si nu am apucat sa ajung la ea bine ca am scapat netalharit )Pe langa talhareala daca e asa de penala cum scriu baietii era in stare sa te si futa)))) Bine ca ai scapat... 1 1
sanmiguel38501 Reputație: 394 Postat Ianuarie 28, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Ianuarie 28, 2016 Pe langa talhareala daca e asa de penala cum scriu baietii era in stare sa te si futa)))) Bine ca ai scapat... ))) ma descurcam eu ) 4 15
codered Reputație: 3190 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Ianuarie 29, 2016 Denisa25 nu e tipa aia care ataca tiruri in mers si le golea de marfa? 2
moccasin Reputație: -4 Postat Ianuarie 29, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Ianuarie 29, 2016 Denisa25 nu e tipa aia care ataca tiruri in mers si le golea de marfa?De fapt urca in cabina si in timp ce ii facea soferului un blowjob mioritic, cu mana cealalta incepea sa arunce marfa din tir. Jos pe strada veneau complicii si o incarcau in logane)))) 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum