Sari la conținut

Alexandra 0736408956

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Se pare ca nu sint singurul care a mers de doua ori in doua zile la Domnița , are ceva mai special, foarte bine,trageți tare domnilor ca e ultima săptămana iar restul la anul 😜ðŸ‘

Postat

Ce pacat alexandra, am ramas dator la tine cu o vizita si un cadou, si voiam sa ma achit de datorie :P pana la sf. anului.

Dar se pare ca nu voi mai avea ocazia, eu deabia sapt viitoare revin acasa :)

Postat

Buna dragii mei! Va invit sa ne distram impreuna! Ma gasiti de la ora 12-20, de luni pana vineri! Va pup si astept! 😘😘😘

Postat

Buna dragii mei!! Serviciile raman aceleasi, adica:

Oral neprotejat in functie de igiena

Normal protejat

Fk

Masaj de relaxare sau erotic

Finalizare orala (contacost,50 de lei)

Mici fantezii

Si preturile:

100 lei finalizarea

200 lei ora

Va pup si va astept cu drag! 😘😘😘

Postat

Buna, ceva poze la zi si de calitate mai buna?

mersi,

Ai face o laba, asa-i?
Vizitator costel55
Reputație: 0
Postat

Ai face o laba, asa-i?

Dar chiar, cum reusesti sa fi asa de imbecil? Mai ai o multime de postari de acelasi gen, in care nu reusesti decat sa te faci de cacat ( rahat ). Crezi ca iesi in evidenta? Mai bine foloseste-ti cei doi neuroni in scop lucrativ....

Vizitator costel55
Reputație: 0
Postat

usor cu maru 88 ca e gabor omul :))

Cunosc doua tipuri: cu chipiu sau cu palarie....Din care?

Postat

Dar chiar, cum reusesti sa fi asa de imbecil? Mai ai o multime de postari de acelasi gen, in care nu reusesti decat sa te faci de cacat ( rahat ). Crezi ca iesi in evidenta? Mai bine foloseste-ti cei doi neuroni in scop lucrativ....

Tataie, lasa gargara si pune mana si mai fa niste recenzii. Ca asa, sa ne dam cu barca inutil pe net stim cu totii.

La fel si colegu' amuzant, cristy92 (cu y, ca ala romanesc il deranjeaza la auz).

Sunt satul de voi.

• Oras:timisoara454
  • Oras:timisoara454
Postat

Tataie, lasa gargara si pune mana si mai fa niste recenzii. Ca asa, sa ne dam cu barca inutil pe net stim cu totii.

La fel si colegu' amuzant, cristy92 (cu y, ca ala romanesc il deranjeaza la auz).

Sunt satul de voi.

gabore noi lasam gargara, dar las-o si tu.

Postat

Buna! Imi pare rau ca nu am reusit sa vorbesc cu tine!poti sa ma suni maine,sau sa imi dai un sms! Promit sa fiu mai atenta! Te pup dulce !! 😘😘

Postat

Si daca iti dau eu sms si spun ca sunt "oare", ca am 0,12 tone, sunt plin de cosuri pe spate, ma primesti?

Postat

Buna dragii mei! Va doresc un inceput de saptamana minunat!! Si va astept sa ne simtim bine impreuna! Va pup 😘😘😘

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.