Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:pitesti
Postat

BUNA si voua , nu am in gand sa imi iau locatie dar ma gandesc oricum va anunt cand ma hotarasc.

Si va astept sa ne mai jucam ca am ajuns la pitesti  :69  :69  :69

Postat

M-am intalnit si eu cu Bianca la inceputul saptamanii dar,din pacate,pentru mine nu a fost o experienta memorabila si pe care sa o mai repet.Ca infatisare fata e frumusica foc,miniona,brunetica,fund frumos,tate mici si frumoase,o pustoaica careia nu-i dai mai mult de 16 ani.Pentru mine insa,nu aspectul este primordial,prefer atitudinea si GFE-ul,nu mai sunt la varsta cand mi se scoala doar la vederea unei pasarici.La Bianca am simtit o raceala,nu a fost deloc lipicioasa,fara initiativa,gen papusa care asteapta sa fie fututa.Nu stiu daca e vorba de lipsa experientei sau ca n-a existat un pic de click intre noi datorita diferentei de varsta.Oricum eu o recomand pustanilor care vor sa futa o colega de liceu.

Spor sa aveti!

O intrebare pentru colegi si in special pentru Cata80 sau pentru Bianca:Yasmin=Bianca?

nu suntem doua fete diferite dar suntem prietene , te pwp  si te asteptam  :atm la amandoua :hug1

• Oras:.
  • Oras:.
Postat

nu suntem doua fete diferite dar suntem prietene , te pwp  si te asteptam  :atm la amandoua :hug1

Hai ca eu snt mai greu de cap!!!...am citit de 3 ori sa inteleg ce ai vrut sa spui, Bianca.

Adica, intre "nu" si "suntem", ai vrut sa pui o virgula,,ca altfel se intelege aiurea,,cine nu stie despre ce e vb, chiar ca i.ai bagat in ceata definitiv...

Pentru cine nu va cunoaste, SUNTETI DOUA FETE COMPLET DIFERITE...

Scz ca mi.am permis sa te completez!

Postat

Hai ca eu snt mai greu de cap!!!...am citit de 3 ori sa inteleg ce ai vrut sa spui, Bianca.

Adica, intre "nu" si "suntem", ai vrut sa pui o virgula,,ca altfel se intelege aiurea,,cine nu stie despre ce e vb, chiar ca i.ai bagat in ceata definitiv...

Pentru cine nu va cunoaste, SUNTETI DOUA FETE COMPLET DIFERITE...

Scz ca mi.am permis sa te completez!

Nu este nimic cata, dar eram grabita si nu am fost antenta .

SUNTEM DOUA FETE COMPLET DIFERITE.....Daca vreti icercati.ne pe amandoua :atm  :atm  :atm  :atm  :atm

Postat

multi dintre noi ar vrea sa va incerce, dar tineti-va telefonul /telefoanele deschise, sau lasati o adresa de mess. Asa este cel mai simplu, atat pt voi, cat si pentru noi. (o adresa de mess)

scuzati.ma dar acum nu sunt in pitesti vin la sfarsitul saptamani . Dar este colega mea IZABELA , daca vreti sunati si o sa va raspunda ea pwp si eu voi veni maine pe la 15 -16 :00 pute.ti sa loati legatura si cu mine pwp :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :kiss3

• Like 1
Postat

Ma ajuta si pe mine cineva cu nr Biancai? Mss

este scris in titlu  :boob  te pwp  :atm si te astept 

• Like 1
Postat

Buna,Bianca!Maine seara ajung in Pitesti,crezi ca ne putem vedea pt 1h in jur de 23?Sunt cazat la hotel Iatsa,mi-ar face o deosebita placere

oricand doresti :atm

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Buna Bianca, un id de mess ne lasi si noua? 

Postat

Buna Bianca, un id de mess ne lasi si noua? 

imi cer scuze dar nu am mess, dar poti sa ma suni si vb la telefon  :hug1 va pwp 

Reputație: 16362
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Da, dar topicul ii apartine Biancai

Postat

buna baieti ,eu am rezenit sunt bianca ,daca vreti sa ne vedem ma puteti suna pe nr 0740362369 va pwp si va astept

Postat

Bianca, esti tipa cu tenul si parul deschis la culoare, pe care o stim? se mai poate intampla ce s-a intamplat pana acum si anume sa te chemam pe tine si sa vina altcineva? eu am fost patit de doua ori.

Cred ca ar trebuii sa va pastrati fiecare cate un nr de tel si sa nu mai lucrati la gramada!

Postat

buna baieti ,eu am revenit sunt bianca ,daca vreti sa ne vedem ma puteti suna pe nr 0740362369 va pwp si va astept

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare