bianca89 Reputație: -398 Postat August 11, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 11, 2015 bai rujatule, sa nu te mai uiti pe profil la mine, ca ma sperii, ai inteles?Sa nu iti faci impresia ca prezinti vreo un interes in mod deosebt... pur si simplu eram de pe telefon si acolo scrisul e destul de mic asa ca din greseala am dat pe profilul tau... noroc ca am iesit repede... deci nu ca as vrea sa fiu aiurea dar chiar nu reprezinti nimic pentru mine... asa ca daca pe viitor se va mai intampla sa vezi ca ti-am vizitat profilul considera ca a fost din greaseala si nici nu te mai obosi sa scrii (iti pierzi timpul degeaba si ma faci si pe mine sa il pierd citind ce scrii tu pe aici). Anyway ... o zi buna!
dolores rld Reputație: -518 Postat August 11, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat August 11, 2015 Sa nu iti faci impresia ca prezinti vreo un interes in mod deosebt... pur si simplu eram de pe telefon si acolo scrisul e destul de mic asa ca din greseala am dat pe profilul tau... noroc ca am iesit repede... deci nu ca as vrea sa fiu aiurea dar chiar nu reprezinti nimic pentru mine... asa ca daca pe viitor se va mai intampla sa vezi ca ti-am vizitat profilul considera ca a fost din greaseala si nici nu te mai obosi sa scrii (iti pierzi timpul degeaba si ma faci si pe mine sa il pierd citind ce scrii tu pe aici). Anyway ... o zi buna!daca ma vezi gol, iti ia mintea razna, papuseldar macar ai fost cizelat.
bianca89 Reputație: -398 Postat August 11, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 11, 2015 daca ma vezi gol, iti ia mintea razna, papuseldar macar ai fost cizelat.Nu imi perd capul asa usor dupa barbati... goi sau imbracati... sunt poate pe invers insa nu is obsedata Have fun
bianca89 Reputație: -398 Postat August 11, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 11, 2015 pam pam 1
flaviusadrianus Reputație: 214 Postat August 11, 2015 Oras:BUH Oras:BUH Postat August 11, 2015 Ai scris mai sus ca poate esti pe invers dar este total fals cred ca esti exact pe sensul care trebuie. Esti foarte dulce si foarte feminine. Sa fiu sincer sunt putin timid si ar fi si prima data dar vreau sa fie cu tine. Am inteles ca vii n Bucuresti la sfarsitul lunii. Tare dulce esti.....
bianca89 Reputație: -398 Postat August 12, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 12, 2015 Ai scris mai sus ca poate esti pe invers dar este total fals cred ca esti exact pe sensul care trebuie. Esti foarte dulce si foarte feminine. Sa fiu sincer sunt putin timid si ar fi si prima data dar vreau sa fie cu tine. Am inteles ca vii n Bucuresti la sfarsitul lunii. Tare dulce esti.....Merci. Afirmata mea era cu scopul de a sublinia doar un anume aspect Cat despre timiditatea ta din pacate nu am leac pt ea, trebuie sa doar sa pui mana pe telefon cand vin in Bucuresti si sa suni... promit sa nu musc
bianca89 Reputație: -398 Postat August 12, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 12, 2015 3 1
nice 4u Reputație: 0 Postat August 12, 2015 Oras:brasov Oras:brasov Postat August 12, 2015 Bianca frummusete la brasov cand ajungi?? Ar fi păcat sa nu vi si aici
bianca89 Reputație: -398 Postat August 12, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 12, 2015 Nu as zice nu O gura de aer proaspat nu ar strica asa ca poate o sa va fac o vizita timp de vreo saptamana
razvanp Reputație: 39 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2015 In Bucuresti cand revii?
bianca89 Reputație: -398 Postat August 13, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 13, 2015 Perioada 23 - 31 August sunt acasa in Bucuresti
razvanp Reputație: 39 Postat August 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 13, 2015 Perioada 23 - 31 August sunt acasa in Bucuresti Te astept
bianca89 Reputație: -398 Postat August 13, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 13, 2015 Te astept
oddo21 Reputație: 65 Postat August 13, 2015 Postat August 13, 2015 Perioada 23 - 31 August sunt acasa in Bucuresti Și Galați.?
bianca89 Reputație: -398 Postat August 13, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 13, 2015 Și Galați.?15 - 22 Aug
bianca89 Reputație: -398 Postat August 14, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 14, 2015 Si Brasov ? Stati asa ca nu stiu cum sa ma impart sa va impac pe toti gasesc eu o cale si o postez aici Va pup
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 14, 2015 Postat August 14, 2015 Ai drum si prin Faurei vreo 2-3 zile? Ai face treaba buna aici. Numai eu știu vreo 4 băieții care vor sa te viziteze.
bianca89 Reputație: -398 Postat August 14, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 14, 2015 Ai drum si prin Faurei vreo 2-3 zile? Ai face treaba buna aici. Numai eu știu vreo 4 băieții care vor sa te viziteze.Genial ))) Nu, nu am drum pe acolo dar poate ajung pe la Toplita
bianca89 Reputație: -398 Postat August 14, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 14, 2015 Ai drum si prin Faurei vreo 2-3 zile? Ai face treaba buna aici. Numai eu știu vreo 4 băieții care vor sa te viziteze.Uhhhh... dar despre care Faurei ar fi vorba ca se gaseste Faurei in Jud Calarasi, Constanta si Braila fii putin mai precis
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 14, 2015 Postat August 14, 2015 ) Bianca, îmi place de tine Ca nu te superi Si înțelegi o gluma. Daca zici ca vii in Bucuresti, acasă , si vrei sa bem o cafea , poți sa ma contactezi . As vrea sa cunosc primul bulangiu din viața mea:)) Bine, poate sunt destui pe care i cunosc dar sunt undercover:))))Mingea e la tine:) Dar sa ti ții mâinile acasă pE durAța intalnirii
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 14, 2015 Postat August 14, 2015 A... Brăila, bineînțeles, neamurile lui Nicolita.
bianca89 Reputație: -398 Postat August 14, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 14, 2015 Stai linistit ca inca mai stiu de gluma ) Bianca, îmi place de tine Ca nu te superi Si înțelegi o gluma. Daca zici ca vii in Bucuresti, acasă , si vrei sa bem o cafea , poți sa ma contactezi . As vrea sa cunosc primul bulangiu din viața mea:)) Bine, poate sunt destui pe care i cunosc dar sunt undercover:))))Mingea e la tine:) Dar sa ti ții mâinile acasă pE durAța intalnirii
miste1982 Reputație: 178 Postat August 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 15, 2015 misto unele poze si unele recenzii, in unele poze semeni cu Winona Ryder.
bianca89 Reputație: -398 Postat August 15, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat August 15, 2015 misto unele poze si unele recenzii, in unele poze semeni cu Winona Ryder.Merci
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum