bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 6, 2015 cand ajungi in tara?Inca nu stiu, dar stiu ca prima sapt voi fi in Timisoara si nu voi lucra...imi voi darui timpul in exclusivitate iubitului. Va pupacesc de sub plapumica ca pe aici ii frig
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 6, 2015 Un agent imobiliar bun de prin Timisoara gasesc si eu?
el futadero Reputație: 62 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 14, 2015 Salutare. Imi cer scuze dar am intarziat cu recenzia despre Bianca. Nu o sa sune precum celelalte recenzii pentru ca pur si simplu e prima oara cand trec pe la o ts. Acum o luna s-a petrecut actiunea,sunat,discutat,programat( un + aici pentru punctualitate) ajuns in locatie. Garsoniera cf 2 dar super curata si ingrijita, baia nu stiu caci desi am.fost invitat tocmai facusem inainte sa plec de acasa. Tipa inalta cam 1,75 slim cu ceva sani(+ din nou aici) cur ok ferm si cu penis micut. Actiunea: dupa ceva discutii ne-am dezbracat si am trecut la un oral executat de mine. Desi imi spusese ca nu prea i se scoala am reusit sa i-o" trezesc" de 2 ori. Ce sa mai zic in rest ceva fk mangaieri. Dupa a trecut ea la un oral cu caciulita si finalizarea mea. Note :Locatie 8 curat lenjerie okActiune 9 se implica te ia in brate fk gemeteInfatisare 8 frumusica sani exact cat trebuie penis micut dar bun de supt( curat fara mirosuri si epilat pe la oute)Cadou 150 (cam 1-1,5) Atitudine 9 nu te grabeste se implica ai ce discutaCe sa zic pentru cei ce vor sa-si indeplineasca o fantezie ca si mine de altfel este mai mult decat ok.
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 14, 2015 Salutare. Imi cer scuze dar am intarziat cu recenzia despre Bianca. Nu o sa sune precum celelalte recenzii pentru ca pur si simplu e prima oara cand trec pe la o ts. Acum o luna s-a petrecut actiunea,sunat,discutat,programat( un + aici pentru punctualitate) ajuns in locatie. Garsoniera cf 2 dar super curata si ingrijita, baia nu stiu caci desi am.fost invitat tocmai facusem inainte sa plec de acasa. Tipa inalta cam 1,75 slim cu ceva sani(+ din nou aici) cur ok ferm si cu penis micut. Actiunea: dupa ceva discutii ne-am dezbracat si am trecut la un oral executat de mine. Desi imi spusese ca nu prea i se scoala am reusit sa i-o" trezesc" de 2 ori. Ce sa mai zic in rest ceva fk mangaieri. Dupa a trecut ea la un oral cu caciulita si finalizarea mea. Note :Locatie 8 curat lenjerie okActiune 9 se implica te ia in brate fk gemeteInfatisare 8 frumusica sani exact cat trebuie penis micut dar bun de supt( curat fara mirosuri si epilat pe la oute)Cadou 150 (cam 1-1,5)Atitudine 9 nu te grabeste se implica ai ce discutaCe sa zic pentru cei ce vor sa-si indeplineasca o fantezie ca si mine de altfel este mai mult decat ok.Multumesc de recenzie si sper ca sa mai avem parte de intalniri macar la fel de placute... desi eu sper la mai bine de la intalnire la intalnire Te pup
sideburn Reputație: -48 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 15, 2015 Sanii sunt reali?
el futadero Reputație: 62 Postat Noiembrie 15, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 15, 2015 Da. Sunt cat se poate de reali,fara implanturi.
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 18, 2015 Kiss kiss kiss :* 2 1
scutyeru Reputație: 7 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Noiembrie 19, 2015 In Ploiești când ajungi te sărut dulce
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 19, 2015 In Ploiești când ajungi te sărut dulceDin pacate nu prea am avut cereri asa de multe din Ploiesti asa ca nu am luat in considerare optiunea asta Dar pot spune ca au fost ploiesteni care m-au vizitat in capitala... Deci nu stiu, o sa ma gandesc Te pup.
scutyeru Reputație: 7 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Noiembrie 19, 2015 Din pacate nu prea am avut cereri asa de multe din Ploiesti asa ca nu am luat in considerare optiunea asta Dar pot spune ca au fost ploiesteni care m-au vizitat in capitala... Deci nu stiu, o sa ma gandesc Te pup.
scutyeru Reputație: 7 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Noiembrie 19, 2015 Poate ajung in București si sa ne vedem ești o dulce la cum arati. Acum ești București si cat stai? Te pup dulceață.
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 19, 2015 Poate ajung in București si sa ne vedem ești o dulce la cum arati. Acum ești București si cat stai? Te pup dulceață.Cum scrie si la semnatura mea, nu sunt in tara. Revin pe 6 Decembrie
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 19, 2015
scutyeru Reputație: 7 Postat Noiembrie 19, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Noiembrie 19, 2015 Bine scumpete ne vedem pup
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 20, 2015 Pupici 2 1
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 24, 2015 Joi si Vineri (26 si 27 Noiembrie) voi fi disponibila in Bucuresti. Va astept cu drag la aceeasi locatie din Titan. Va pup
putet Reputație: 22 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 24, 2015 Buna Bianca! Am fost la tine acum ceva timp si o sa revin curand.Poti sa finalizezi, ca atunci nu s-a intamplat?
leos1976 Reputație: 7 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 24, 2015 Atat rămai in Bucuresti doar 2 zile ?! Sau dupa weekend lucrezi din nou ?
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 25, 2015 Atat rămai in Bucuresti doar 2 zile ?! Sau dupa weekend lucrezi din nou ?Doar atat de data asta
seby_76 Reputație: 6 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 25, 2015 Doar atat de data asta TIMISOARA ?
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 25, 2015 TIMISOARA ?Sunt pe drum
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Noiembrie 27, 2015 Buna Bianca! Am fost la tine acum ceva timp si o sa revin curand.Poti sa finalizezi, ca atunci nu s-a intamplat?Buna, scuze ca am raspuns asa greu insa chiar nu am vazut comment-ul tau ca am stat mai mult de pe telefon Stiu cine esti Iau hormoni de ceva vreme si faza cu finalizarea e mai mult decat relativa, nu ca nu doresc sa finalizez doar ca nu mai pot... insa daca o fi sa fie si va veni atunci sa vina Te pup si te mai astept pe la mine si cu alta ocazie
hibrid09 Reputație: 4 Postat Noiembrie 30, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 30, 2015 Buna. Prin Timisoara cand vom avea placerea sa te mai vizitam?
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 1, 2015 Sunt deja in Timisoara insa momentan caut o chirie stabila aici zilele asta daca am noroc poate gasesc ceva ok insa piata imobiliara de aici asa lasa de dorit Te pup
bianca89 Reputație: -398 Postat Decembrie 1, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Decembrie 1, 2015 Si totusi...un agent imobiliar pe Timisoara nu e pe aici?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum