Sari la conținut

Bianca TS/TV 0741675098 sau 0757322750

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Bianca cu siguranta la brasov ai fi primită cu bratele deschise, te asteptam cat mai repede

La Brasov nu stiu cand si daca voi ajunge insa in mod sigur voi anunta aici. Stay tuned! :* ;)

Postat

as fi foarte interesat sa sug o pula sa vad cum e, imi place cum arati si voi incerca cu tine neaparat

Atunci te astept cu un telefon si "punem tara la cale". Te pup :*

Postat

Buna dragii mei. Ma puteti gasi astazi  in Bucuresti doar pana la ora 18:00, cand primesc ultima programare. Va pup :*

Postat

Te-ai mai gandit la dominare?

Da, inca sunt la stadiul de cumparaturi (tinute, jucarii adecvate etc.) :)

Postat

Vor fi modificari de pret ?

Sedintele de dominare mereu au costat in plus... cam peste tot, deci pentru aceste sedinte voi si eu aplica un pret usor mai mare decat cel standard :)

Vizitator yang07
Reputație: 0
Postat

Bună! La hotel vii? Si daca da, la ce preturi...?

• Oras:Bucuresti
Postat

Buna Bia. Mai esti prin Bucuresti? Ma tentezi de mult dar pana acum nu am ajuns sa-ti calc pragul,din pacate.  :hug1

Postat

Buna Bia. Mai esti prin Bucuresti? Ma tentezi de mult dar pana acum nu am ajuns sa-ti calc pragul,din pacate.  :hug1

Buna... daca exista tentatie atunci e de bine :P Nu mai sunt momentan in Bucuresti insa promit sa revin cat mai repede :*

Postat

Buna... daca exista tentatie atunci e de bine :P Nu mai sunt momentan in Bucuresti insa promit sa revin cat mai repede :*

Astept cu nerabdare!  :kiss2

Postat

Buna dragii mei, pauza a luat sfarsit si ma puteti gasi in Timisoara timp de o saptamana momentan, apoi vedem. Va pup si va astept cu drag :*

Postat

Buna dragii mei. Am deosebita placere de a va anunta ca voi reveni pentru cateva zile in Cluj incepand cu data de 22 Martie 2016 pana pe 27 Martie 2016 inclusiv.  

Pana atunci va pupa Bia si va astept in Timisoara :*

post-147787-0-05213600-1458034789_thumb.jpg

• Minus 2
Postat

Bianca ma intereseaza dac fc deepth facefuck si anilingus si inghitire ?

Deepthroat - se stie ca fac... cred ca sunt si recenzii in aceasta privinta

Facefuck - accept doar in conditia in care partenerul nu uita ca trebuie sa si respir. 

Anilingus - NU

Inghitire si finalizare orala - NU. Accept doar finalizare corporala, asta in cazul in care nu vrei sa termini in prezervativ. 

Postat

Buna dragii mei. Am deosebita placere de a va anunta ca voi reveni pentru cateva zile in Cluj incepand cu data de 22 Martie 2016 pana pe 27 Martie 2016 inclusiv.  

Pana atunci va pupa Bia si va astept in Timisoara :*

Imi cer scuze insa nu voi mai ajunge la Cluj saptamana viitoare. Ma puteti gasi pana pe data de 23 Martie in Timisoara, apoi voi pleca putin din tara si pe cand ma intorc sper sa vizitez Oradea si Clujul :*

Postat

Imi cer scuze insa nu voi mai ajunge la Cluj saptamana viitoare. Ma puteti gasi pana pe data de 23 Martie in Timisoara, apoi voi pleca putin din tara si pe cand ma intorc sper sa vizitez Oradea si Clujul :*

Tot nu vrei sa vii pe la noi,prin Bucuresti! sa stii ca eu te astept  :laugh2  :kissing2

Postat

Tot nu vrei sa vii pe la noi,prin Bucuresti! sa stii ca eu te astept  :laugh2  :kissing2

Momentan ma pregatesc sa plec din tara, revin in jur de 11 - 12 Aprilie in Bucuresti insa nu voi sta decat 7 zile, maxim 10 cred... :*

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Inainte de a pleca din tara nu treci pe la bucuresti.te asteptam

Postat

Inainte de a pleca din tara nu treci pe la bucuresti.te asteptam

Pai de la Bucuresti am plecat :P

• Like 1
  • Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...