bianca89 Reputație: -398 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 30, 2016 Frumoasa ca intotdeauna , abea astept sa revi in tara , te astept cu nerabdare. Stay tunned You never know when I decide to come back Dupa cum stiti sunt genul de persoana care face planuri cu o marja de siguranta de 95%, restul trebuie sa las loc si pentru spontaneitate. In principiu ramane cum am stabilit, revin in tara la sfarsitul lunii Iulie, cel mult inceputul lui August, cand imi voi rezerva cateva zile doar pentru cel mai important barbat din viata mea, apoi urmand sa onorez promisiunea facuta constantenilor ( sunt e acolo cateva persoane cu care m-am simtit bine si mi-ar placea sa le revad, de data asta cum ne cunoastem deja intalnirile vor decurge mult mai natural, prima data e mai mult de cunoastere, emotii, timiditate ). La intoarcere ma voi opri in Bucuresti pentru vreo 3, 4 zile ca si ultima data. Va pup 3 3
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iunie 30, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 30, 2016 pe la pitesti nu te duci deloc? :lol: 2
bianca89 Reputație: -398 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 30, 2016 pe la pitesti nu te duci deloc? :lol:Poate o sa te surprinda, dar NU 3 3
nady Reputație: 24 Postat Iunie 30, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iunie 30, 2016 YUBITA NU VI LA MARE POP
bianca89 Reputație: -398 Postat Iunie 30, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iunie 30, 2016 YUBITA NU VI LA MARE POPBa da draguta. Voi veni in August ca si anul trecut, nu chiar pe aceeasi data dar in mod sigur vreau sa vin Te pup si sa ne vedem cu bine 3
alinf69 Reputație: -1 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Bianca cand ajungi inapoi in Timisoara
bianca89 Reputație: -398 Postat Iulie 3, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 3, 2016 Bianca cand ajungi inapoi in TimisoaraInca ma mai gandesc daca voi mai lucra sau nu in Timisoara is cam dezamagita de circul de acolo si de faptul ca cei care suna ma confunda cu acel circ. Voi anunta ca de fiecare data cand ajungg acasa insa asta mai mult pentru cei cu care ma cunosc. 1 3
alinf69 Reputație: -1 Postat Iulie 3, 2016 Postat Iulie 3, 2016 Bianca Nu trebuie sa bagi in seama pe toti retardati care nu au ce face .Is tot felul de animale ca nu poti sa ii consideri oameni si cei Mai multi nu au cei 7ani de acasa asta e parerea mea daca nu te superi in ce tara esti
bianca89 Reputație: -398 Postat Iulie 4, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 4, 2016 Bianca Nu trebuie sa bagi in seama pe toti retardati care nu au ce face .Is tot felul de animale ca nu poti sa ii consideri oameni si cei Mai multi nu au cei 7ani de acasa asta e parerea mea daca nu te superi in ce tara esti Multumesc de incurajari. Voi incerca sa gasesc o solutie de mijloc Te pup 2 3
bianca89 Reputație: -398 Postat Iulie 12, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 12, 2016 Pt cei care sunati si imi consumati creditul degeaba... am scris in semnatura de sub fiecare comment "NU mai sunt in tara!!! Va anunt cand revin si unde" va rog frumos sa cititi ca pentru voi e scris, nu pentru mine!!! Stiu ca pare un gest disperat insa nici nu pot sa imi incarc telefonul tot la 2, 3 zile ca nu cititi. E culmea va mai si dau ocupat de 3 ori la rand in mai putin de 1 min si tot sunati si a patra oara... in acelasi minut :350x . Pe bune, uite asa va luati tot felul de tepe, NU acordati suficienta atentie. Va multumesc de intelegere!!! 3 3
bianca89 Reputație: -398 Postat Iulie 22, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 22, 2016 Buna dragii mei. Cum v-am promis revin cu ceva mai concret pentru luna August, asa ca planul sta cam asa: 01 August 2016, incepand cu ora 18:00 aproximativ, pana pe data de 14 August 2016, inclusiv, ne vom vedea in Constanta. Pentru cei care ma cunosc, voi avea locatia tot acolo unde am avut-o si anul trecut. 15 August 2016, incepand tot ora 18:00 aproximativ, pana pe data de 20 August ne vom vedea la Bucuresti. Locatia voi ptea sa o confirm mai aproape de termen. Dupa aceste deplasari urmeaza sa ma retrag acasa pentru o perioada nedeterminata de timp unde NU voi activa. Va pup si abia astept sa ne vedem 2 3
bianca89 Reputație: -398 Postat Iulie 24, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 24, 2016 Pt cei care sunati si imi consumati creditul degeaba... am scris in semnatura de sub fiecare comment "NU mai sunt in tara!!! Va anunt cand revin si unde" va rog frumos sa cititi ca pentru voi e scris, nu pentru mine!!! Stiu ca pare un gest disperat insa nici nu pot sa imi incarc telefonul tot la 2, 3 zile ca nu cititi. E culmea va mai si dau ocupat de 3 ori la rand in mai putin de 1 min si tot sunati si a patra oara... in acelasi minut :350x . Pe bune, uite asa va luati tot felul de tepe, NU acordati suficienta atentie. Va multumesc de intelegere!!!Cum spuneam.... am zis ca am sa anunt. Am facut-o, insa nu am spus ca am ajuns si in tara. Dar daca tot vreti sa vorbim in rooming imi puteti incarca voi telefonul si cu cea mai mare placere stam de povesti (degeaba, oricum, din moment ce inca nu sunt pe acasa) pe banutii vostri!!! 2 3
bianca89 Reputație: -398 Postat Iulie 25, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 25, 2016 Te asteptam Bianca Cu mare drag astept sa va revad 1 3
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 26, 2016 Cu mare drag astept sa va revad toate ca toate, dar in pitesti nu te duci deloc vara asta? :laugh2
bianca89 Reputație: -398 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 26, 2016 toate ca toate, dar in pitesti nu te duci deloc vara asta? :laugh2 Daca e in oras cine trebuie sunt toate sansele sa fug o noapte pe acolo, poate fac si o poza in gara insa momentan doar ce am ajuns acasa 3 3
cod06ro Reputație: 7143 Postat Iulie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Iulie 26, 2016 Daca e in oras cine trebuie sunt toate sansele sa fug o noapte pe acolo, poate fac si o poza in gara insa momentan doar ce am ajuns acasa wb in romania!
bianca89 Reputație: -398 Postat Iulie 26, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 26, 2016 wb in romania!Da 2 3
bianca89 Reputație: -398 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 27, 2016 Azi esti available?Nu sunt in Bucuresti, sunt acasa in Tm. 2 3
keris Reputație: 1 Postat Iulie 27, 2016 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Iulie 27, 2016 Buna Bianca, In Tm esti disponibila zilele astea?
bianca89 Reputație: -398 Postat Iulie 27, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 27, 2016 Buna Bianca, In Tm esti disponibila zilele astea?Nu pot garanta. Cum am mai spus intentionez sa imi reduc activitatea in Timisoara doar la cercul meu de clienti cunoscuti... ma poti suna pe primul numar din titlul topicului si eventual discutam, dar dupa cum am spus nu iti promit nimic 2 3
bianca89 Reputație: -398 Postat Iulie 28, 2016 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Postat Iulie 28, 2016 Buna Bianca o sa vii si la Bacau?Din pacate mai este putin timp pana ma voi retrage din activitate temporar si nu pot sa vin decat in Constanta si Bucuresti. Cand voi reveni voi oferi o sansa poate si Bacaului timp de 3 zile maxim si in fuctie de gasesc acolo voi mai reveni sau nu. Te pup 2 3
ash_tuts Reputație: 0 Postat Iulie 29, 2016 Postat Iulie 29, 2016 Din pacate mai este putin timp pana ma voi retrage din activitate temporar si nu pot sa vin decat in Constanta si Bucuresti. Cand voi reveni voi oferi o sansa poate si Bacaului timp de 3 zile maxim si in fuctie de gasesc acolo voi mai reveni sau nu. Te pup Multumesc de raspuns, daca o sa ai drum spre Bacau te rog sa spui data cand ajungi. O seara faina.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum