Sari la conținut

Bianca TS/TV 0741675098 sau 0757322750

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Cam în ce perioadă preconizezi ca va fi plăcuta surpriză? :D

Cam dupa 7 iulie poate vin vreo saptamana sa va ridic moralul :-)

Postat

Hai laaa Galati !!  :bye

Vin, vin! Promit... puneti banii la ciorap ca vin :)))

Postat

Off iar m-am uitat la pozele tale si am avut erectie : )

Se rezolva si erectia... stai sa ajung acolo :)

Postat

Astept sa vi mai aproape, galati ori constanta ca eu nu pot ajunge pana la bucuresti :(

Incerc sa ma mobillizez sa ajung si pe la Constanta stai linistit :*

Postat

incearca sa ajungi si la pitesti

Am fost joi noaptea...insa doar pt a onora o comanda mai speciala si pe mess am anuntat disponibilitatea mea doar de la 09:00 pana la ora 12:00

Postat

Pe la Cluj nu ajungi cumva?

Pai am fost in Februarie o luna intreaga... posibil sa mai revin :P dar chiar nu pot promite cand pt. ca am atatea invitatii de onorat :*

• Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca
Postat

Pai am fost in Februarie o luna intreaga... posibil sa mai revin :P dar chiar nu pot promite cand pt. ca am atatea invitatii de onorat :*

Sper sa revii,atunci nu eram in tara,succes.

Postat

Sper sa revii,atunci nu eram in tara,succes.

pai mai ai de gand sa pleci din tara pana in Septembrie??

• Oras:bucuresti
Postat

Am ajuns si eu, in final, la Bianca azi pe la ora 15. Nu stau sa dau detalii pt. ca le stim cu totii, DAR ii dau 10 pe linie: puncualitate, curatenie, fizic, atitudine, oral, anal super! Bravo ei, e open mind si stie sa multumeasca, clientul ( in cazul in care se poate). Cu mine a facut de toate, si fara comentarii la anal ca e mare, groasa, lunga, lata! Felicitari Bianca! O sa revin sigur.

P.S. Scuze ca mi-am uitat tigarile in masina. Iti datorez 2! PUP.

• Like 2
Postat

Am ajuns si eu, in final, la Bianca azi pe la ora 15. Nu stau sa dau detalii pt. ca le stim cu totii, DAR ii dau 10 pe linie: puncualitate, curatenie, fizic, atitudine, oral, anal super! Bravo ei, e open mind si stie sa multumeasca, clientul ( in cazul in care se poate). Cu mine a facut de toate, si fara comentarii la anal ca e mare, groasa, lunga, lata! Felicitari Bianca! O sa revin sigur.

P.S. Scuze ca mi-am uitat tigarile in masina. Iti datorez 2! PUP.

Merci dragule :) stai linistit nu imi datorezi nimic...placerea a fost de partea mea si te mai astept si cu alte ocazii :) :*

Postat

Gata, pot confirma ca incepand din data de 4 Iulie voi fi in Timisoara timp de 14 zile exact. De la inceputul lui August voi vizita Constanta pret de 14 zile si apoi ma opresc acasa...in Galati timp de o saptamana...

Acestea sunt planurile facute la rece deci asteptati-ma ca vin peste tot :) vreau o vara plina si umeda :) :P

Postat

numai la Pitesti nu vii....asa ca nu ajungi peste tot cum spui tu

Ajung si in Pitesti, insa fiind orasel destul de mic (fain ce ii drept, dar mic) vin doar in conditii speciale, de outcall, si joi noaptea am fost in Pitesti pentru a onora o astfel de invitatie....detalii la telefon... Te pup :*

Postat

Te vizitez si eu saptamana asta ....Am citit doar de bine si cred ca este cazul. Sunt convins ca voi reveni dupa vizita cu o recenzie excelenta :*

Postat

Te vizitez si eu saptamana asta ....Am citit doar de bine si cred ca este cazul. Sunt convins ca voi reveni dupa vizita cu o recenzie excelenta :*

Cand doresti ma suni si stabilim intalnirea cu cea mai mare placere :-*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...