Sari la conținut

Bianca TS/TV 0741675098 sau 0757322750

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Dragii mei nu mai sunati cu nr private, si nu ma puneti sa repet ca vorbesc romana suficient de clar...

Multumesc :-*

• Oras:pitesti
  • Oras:pitesti
Postat

Buna

te rog sa faci un anunt cand ajungi in Pitesti

vin si eu

Postat

Buna

te rog sa faci un anunt cand ajungi in Pitesti

vin si eu

Pe 21 Iulie cum am promis :)

Postat

Buna Bianca, in Bucuresti cand revii?

Pe 19 Iulie sunt acasa si voi sta acolo pana la sfarsitul lunii iulie, mica exceptie fiind ziua de 21 Iulie cand voi fi in Pitesti. :*

Postat

Azi am fost sunata de un individ care dupa ton se cunostea ca era MEGA plictisit... mai MEGA decat reducerile de Black Friday... acesta ma intreaba detaliile, eu fata finuta i le ofer joviala, binedispusa la care urmeaza iintrebarea zilei: Ce inseamna sex hard si sex soft? evident ca raspunsul meu a venit sub forma unei alte intrebari: Serios!??? 

Acum pe bune, mai este cineva care nu stie ce se face in vreo unul din cazurile de mai sus??? Bine, omul s-a simtit foarte ofensat cand a auzit raspunsul meu de mai sus si a zis ca is plictisita si nu are rost. Dragule daca citesti postarea asta tin sa mentionez ca in general am o viata destul de frumoasa, linistita si nu am nici unu motiv sa fiu plictisita, spre deosebire de tine, cine ma cunoaste stie ce fel de om sunt. 

Pt ceilalti nu pot sa va doresc decat o zi cat mai faina si poate ne vedem la mine... cine stie?... Va pupa Bia  :couple 

• Like 2
  • Minus 1
Postat

buna, prin sibiu ajungi? 

Posibil sa va fac o surpriza si voua cat de curand :)

Postat

Nu mai veniti sa negociem la usa.... Pretul e mereu cel spus de mine in telefon...nici mai mult, nici mai putin... nu ma las induplecata de expresii gen "Daca tot am venit pana aici, hai sa facem un numar repede cu ..." in situatiile de gen, veniti doar ca sa aveti de unde pleca si nu din vina mea... Sorry boys! 

Pentru restul sunt disponibila :*

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Inca o data ma vad nevoita sa repet, si mesajul se adreseaza doar celor care se afla in categoria respectiva:

Pe mess stau doar cu cei ce au fost deja la mine, restul daca ma vor ma pot contacta la unul din cele 2 numere de telefon pe care le-am pus la dispozitie in titlul topicului. Am si o viata persoanala caruia nu ii pot dedica timp daca stau toata ziua pe mess.... si stim cu totii ca pe mess predominant isi fac veacul cei care doar cauta un websex si chestii de genul ...  nu vad de ce as lua timp din viata mea privata pentru asa ceva. Serios acum... daca eu nu va deranjez inutil, voi de ce ma deranjati fara un motiv concret??? 

Oamenii care sunt SERIOSI si vor sa vina la mine nu pierd timpul cu messenger, sms-uri... 

Daca vreti sa vi se respecte timpul cand veniti la mine aveti grija sa il respectati si voi pe al meu... Nu imi plac badaraniile si raspunsurile vor veni mereu pe masura. 

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Nu ma mai intrebati daca nu sunt curioasa de o relatie... masculul speciei l-am gasit deja de ani buni... 

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Esti foarte frumoasa

Sincer nu am sunat m-am multumit doar cu pozele

Poate te voi contacta pe mess la tel inca nu,sper sa ma intelegi sunt un tip mai timid dar esti superba !

Postat

Esti foarte frumoasa

Poate te voi contacta pe mess la tel inca nu,sper sa ma intelegi sunt un tip mai timid dar esti superba !

Buna...in primul rand merci de complimente

Daca ma vei cauta pe mess in mod sigur ai sanse aproape nule sa ma prinzi, deci ia un pahar de tarie pentru timiditate si foloseste din minutele alea de la oferta ;) daca ma cauti pe mess nu te tratez de timiditate...

Postat

Dragii mei timisoreni, sejurul la voi in oras se aporpie de sfarsit. Mai pot primi programari pana maine (18.07.2015) la ora 10:00 dimineata.

Va pup si va astept cu drag :* 

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Esti foarte frumoasa

suna-ma nu fi timid 0737.66.29.80

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...