Sari la conținut

0761055394 cuplu stapani

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Referitor la Tzepe, te-am intreba pe tine JustAGigolo, in ce categorie ai include o persoana care isi face programare, te suna sa confirme prezenta cu 1 ora inainte si apoi nu se prezinta, desigur fara a da un telefon sau mesaj ca nu mai ajunge la intalnire? Suntem convinsi ca stii deja raspunsul la aceasta intrebare...

Postat

In ceea ce priveste problema raspunsului la apelurile telefonice, trebuie sa realizati ca nu putem raspunde tuturor, in conditiile in care primim zeci de apeluri zilnic! Exista si varianta trimiterii unui mail in care sa va exprimati dorintele sau nemultumirile. Raspundem tutror celor care ne scriu pe mail!

Postat

Dragilor stapani,uite ca eu nu am primit din partea voastra telefon sau sms prin care sa-mi spuneti ca nu ma puteti accepta,ba mai mult decat atat v-am dat eu o gramada de telefoane si sms-uri,la care nu ati binevoit sa raspundeti si m-ati lasat sa astept ca prostul in fata blocului!Dupa ce am postat prima data in acest topic mi-a venit ideea sa sun si sa intreb de ce am patit mizeria asta,mi-a raspuns doamna,(nu-i pot spune stapana,pentru ca in general o stapana impune si merita respect),spunandu-mi ca poate ca,.....,am scris mai sus.In primul rand daca doriti ca un potential sclav sa stea intr-un anune fel,intr-un anume loc,etc,este normal sa cereti asta cu tupeu ca doar ziceti ca sunteti stapani iar noi suntem sclavi si trebuie sa fim ascultatori si trebuie sa tineti cont ca unii sclavi pot fi incepatori,fara pic de experienta si trebuie initiati,nu e vina lor ca nu stiu.Oricum,orice ar fi,nu aveti nici o scuza,trebuia sa fiu avertizat si eu ca s-ar putea sa vin degeaba,pentru ca m-as fi gandit de doua ori inainte de a veni la voi pentru ca dupa cum time is money,plus ca transportul costa,nu e gratis.Va fac o comparatie si nu este reclama,intrucat s-a retras de 2-3 ani si oricum nu-i dau numele,fatuca asta ,ma astepta cu imbratisari,sarutari si o cafea calda,purtam intotdeauna o discutie extrem de civilizata,dupa care sedinta era sedinta,niciodata cu ochii la ceas,se lasa cu varsare de sange intotdeauna,la propriu,dupa care ne desparteam cu aceleasi imbratisari si sarutari.Cat despre pret era cel mai mic de pe piata,150 lei,cand puteam ii lasam mai mult cu scuzele de rigoare din partea mea ca nu puteam oferi mai mult,chiar merita oricat,iar bunul ei simt nu-i permitea nici macar sa ceara banii,ii lasam eu din proprie initiativa la sfarsitul sedintei.Asta inseamna o stapana dupa parerea mea,si un astfel de comportament merita tot respectul,cine a fost la ea isi va da seama despre cine e vorba pentru ca se comporta la fel cu toata lumea,fara exceptie.Cred ca mai aveti mult pana veti capata statutul de stapani,un stapan adevarat stie ca el face regulile si le impune din start,nu le adauga ulterior ca motive pentru a se disculpa,astea sunt doar gainarii.Eu sper ca veti mai reflecta putin asupra comportamentului vostru,si in cazul in care va veti repara greseala fata de mine,promit o recenzie pe masura.Si retineti sunt o persoana civilizata,nu sunt de culoare,nu sunt manelist,agramat,incult prost crescut,etc,nu sunt mos sau pustan,sunt departe de ambele variante!

• Like 3
Postat

Faza asta cu analiza modului in care stai in strada mi s-a parut si mai penibila... va afundati singuri tot mai adanc si va faceti de ras.

Cine se mai duce la voi tre sa fie nebun.

Ma surprinde ca nu ati inteles ca in strada sintem egali, sclavi aveti doar in timpul sedintei, inainte si dupa sinteti egali.

Si nu vine nimeni la voi sa faceti ce aveti voi chef... nu... se incearca urmarirea unui minim scenario.

Vizitator falcosul
Reputație: 0
Postat

Mi-am tras profesor de asteptat in fata blocului. M-a invatat pana acum sa stau fara aere de superioritate, sa sprijin gardul umil, sa nu astept ca vaca in masina (desi asa intentionam, ca sunt 33 de grade afara) si sa par vesel, neplictisit si optimist, sa se vada de la geamul stapanilor fara poza. 

Yeeey! Sunt mari sanse sa chiar pot sa le dau banii mei. Wow! I mean... wow! No small deed, nigga.

• Like 4
  • Minus 2
Postat

Mi-am tras profesor de asteptat in fata blocului. M-a invatat pana acum sa stau fara aere de superioritate, sa sprijin gardul umil, sa nu astept ca vaca in masina (desi asa intentionam, ca sunt 33 de grade afara) si sa par vesel, neplictisit si optimist, sa se vada de la geamul stapanilor fara poza. 

Yeeey! Sunt mari sanse sa chiar pot sa le dau banii mei. Wow! I mean... wow! No small deed, nigga.

Salutare! Mai se stie ceva de acest cuplu,mersi 

Postat

Am fost si eu la acest cuplu si pot spune ca sunt foarte duri.

Actiunea a durat cam 2 ore si ceva timp in care am fost foarte aspru pedepsit.

Sunt profesionisti, au instrumente, si experienta.

Eu i-am vizitat in vara anului trecut intr-un bloc pe langa Kogalniceanu.A fost prima mea experienta cu un cuplu si s-a dovedit destul de interesanta.

Da nu veneai sa te pedepsim noi ?

• Like 10
  • Minus 6
  • Oras:...
  • Oras:...
Postat

Da nu veneai sa te pedepsim noi ?

Iesi de aici ca astia nu stiu de gluma.E treaba serioasa!

• Like 2
Postat

A mai fost cineva ? Am tot încercat si eu sa vb dar nu Răspunde la tf

Nu cred că mai sunt activi.

• Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale
  • Telefon: gilfroro
  • Oras:Bucale
Postat

Încerc de mult sa dau de voi. Din păcate am pierdut legătura cu voi odată cu pandemia.

Numărul de telefon nu mai este activ. Pe fetlife nu stiu ce cont aveti.

Daca totuși citiți acest mesaj, va rog dati un semn.

Eu m-am simțit mereu extraordinar cu voi si mi-ar plăcea să vă revăd.

• Haha 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...