niculescu11 Reputație: 1 Postat Noiembrie 17, 2016 Postat Noiembrie 17, 2016 un nr de contact ceva va rog
raul2774 Reputație: 837 Postat Noiembrie 20, 2016 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Noiembrie 20, 2016 Edith nu mai are anunt in ziar,cel putin asta mi-a zis acum 2 zile cand am fost pe la ea,are doar nr de tel care e strict personal,am sa o intreb data viitoare daca pot sa-l dau 1
dalin1980 Reputație: -4 Postat Noiembrie 21, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 21, 2016 Ti-am fii recunoscători!Eu am fost la ea dar nu mai avem nr de tel!
dalin1980 Reputație: -4 Postat Noiembrie 24, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 24, 2016 Nu ne ajută nimen?
brokoli Reputație: 3273 Postat Noiembrie 25, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Noiembrie 25, 2016 Numarul e altul acum, e personal si nu se poate da fara acordul ei. Am mai scris asta in posturile anterioare 1
dalin1980 Reputație: -4 Postat Noiembrie 30, 2016 Oras:oradea Oras:oradea Postat Noiembrie 30, 2016 Nu e posibi sa ceri acordul ei?Eu am mai fost la ea de cateva ori!Sfatueste-ma cu sa fac sa obtin nr ei?
brokoli Reputație: 3273 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Decembrie 2, 2016 Bai frate... primesc la mesaje in care mi se cer detalii despre Edith, ceva de speriat!Parca as fi managerul ei.Va raspund tuturor aici.Chiar daca la inceput erau doar cativa care imi cereau sa fac lobby si sa obtin acordul ei de a divulga numarul, NU AM SA O SUN SA-I CER ACORDUL.Ma simt aiurea sa ii dau telefon si sa-i spun... stii sunt NISTE baieti care ar vrea... Ai fi de acord sa...Nu.Deja sunt prea multi care cer detalii si ma simt penibil sa fac lobby.Mai ales ca nu o frecventez des.O stiu de multa vreme, dar o fut foarte rar. 4
crawden Reputație: 117 Postat Martie 5, 2017 Oras:brasov Oras:brasov Postat Martie 5, 2017 Am reusit eu sa dau de ea acum ceva timp. Edith o cheama pe doamna si daca faci click cu ea, te serveste cu tot ce iti doresti. Doar locatia lasa mult de dorit. Am platit 80 de lei si am avut parte de masaj bun, oral, anal, si finalizare orala. Face un deep foarte bun daca vrea si ... cam atat. Intr-adevar este slabuta, dar pentru varsta ei e perfecta
raul2774 Reputație: 837 Postat Martie 5, 2017 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Martie 5, 2017 Am reusit eu sa dau de ea acum ceva timp. Edith o cheama pe doamna si daca faci click cu ea, te serveste cu tot ce iti doresti. Doar locatia lasa mult de dorit. Am platit 80 de lei si am avut parte de masaj bun, oral, anal, si finalizare orala. Face un deep foarte bun daca vrea si ... cam atat. Intr-adevar este slabuta, dar pentru varsta ei e perfectaanal?nu prea cred ca face anal 1
daulabuci Reputație: 399 Postat Martie 6, 2017 Oras:- Oras:- Postat Martie 6, 2017 @niculescu ce dai la schimb? 4 8
brokoli Reputație: 3273 Postat Martie 6, 2017 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Martie 6, 2017 anal?nu prea cred ca face analFace si anal.Nu e stralucit, dar face, pentru cine e amator 2
daulabuci Reputație: 399 Postat Martie 6, 2017 Oras:- Oras:- Postat Martie 6, 2017 nu postez nici un numar 2 8
raul2774 Reputație: 837 Postat Martie 7, 2017 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Martie 7, 2017 Face si anal.Nu e stralucit, dar face, pentru cine e amatorard-o focul s-o arda 😂😂..nu m-a lasat niciodata 1
niculescu11 Reputație: 1 Postat Martie 7, 2017 Postat Martie 7, 2017 chiar nimeni nu posteaza contactul doamnei?
brokoli Reputație: 3273 Postat Martie 7, 2017 Oras:ENISALA Oras:ENISALA Postat Martie 7, 2017 Nu avem acordul ei, si nu facem lobby 2
raul2774 Reputație: 837 Postat Martie 7, 2017 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Martie 7, 2017 Corect..
Membru Premium x the impaler Reputație: 9934 Postat Martie 8, 2017 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Postat Martie 8, 2017 Ce rost are un astfel de topic?Daca nu poate fi abordata decat de cunoscuti de ce nu o treceti la inactive?Cunosc si eu cateva fete care prietenoase care accepta "vizite" in schimbul unui cadou, dar daca nu ofera public serviciile ce rost ar avea sa scriu despre ele?Astept cu interes recenzii despre neveste si amante.... daca tot scrieti doar ca sa va laudati 5
raul2774 Reputație: 837 Postat Martie 8, 2017 Oras:Oradea Disponibila Oras:Oradea Disponibila Postat Martie 8, 2017 Ce rost are un astfel de topic?Daca nu poate fi abordata decat de cunoscuti de ce nu o treceti la inactive?Cunosc si eu cateva fete care prietenoase care accepta "vizite" in schimbul unui cadou, dar daca nu ofera public serviciile ce rost ar avea sa scriu despre ele?Astept cu interes recenzii despre neveste si amante.... daca tot scrieti doar ca sa va laudati pai e activa,doar ca activeaza cu clientela ce si-a format-o in decursul anilor..(deocamdata)..dar nu e cine stie ce..in afara de pret ca-i ieftina
chappie Reputație: 307 Postat Martie 9, 2017 Oras:La mine Oras:La mine Postat Martie 9, 2017 A avut anunt in ziar; din cand in cand il mai activa, dar asta nu s-a mai intamplat in ultima vreme.E cumva nehotarata intre a avea mai multi clienti si nevoia de a-si pastra discretia (fiind din oras), asta din ce am mai discutat cu ea. 2
dalin1980 Reputație: -4 Postat Iulie 10, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Iulie 10, 2017 Ne poate ajuta cineva cu un contact de la ea?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum