Sari la conținut

masaj 0752702461

Postări Recomandate

Postat

Am fost în ultimele 2 sapt de 2 ori la Edith dar acum apuc sa fac și recenzia:P

Ajuns la locatie, apartament curat (Sovata), am stat vreo 10 min de vorba.Are intre 35-40 de ani, aprox 170cm cu 50 kg,slabuta, cur fain, sani nu prea marisori, sunt mici si lasati.La fata nu-i urata.Foarte sociabila .Se poate dus inainte.

Camera de actiune e curata, da e un pic asa mai minimalista, se vede ca e locul de munca si nu de locuit, pe canapeaua aia era un cearceaf curat.

In fine.Incepe cu un masaj, nu era rau deloc, probabil cu ceva uleiuri ar fi beton.Si incepe dupa cu un oral usurel, incetut, molcom,fara maini chiar placut si cu saruturi si pe la testicole..Accepta si ea oral si sarut.La normal poziția capra rupe pt priveliște și finalizarea orala.

Ca și note:

- ON - 8

- NP - 8

- accepta sarut, accepta oral

- masajul nu-l punctez, pentru ca nu am mers pt asta

- toate de mai sus la 50 RON/număr.

Ca si concluzie eu zic ca raport pret calitate, chiar bun.

Bafta la futut.

• Like 8
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

Un nr de tel are cineva?

Cel din titlu nu e ok,intra căsuța vocală si asta de mult timp

Ms!

• Oras:ENISALA
Postat

Am fost în ultimele 2 sapt de 2 ori la Edith dar acum apuc sa fac și recenzia:P

Ajuns la locatie, apartament curat (Sovata), am stat vreo 10 min de vorba.Are intre 35-40 de ani, aprox 170cm cu 50 kg,slabuta, cur fain, sani nu prea marisori, sunt mici si lasati.La fata nu-i urata.Foarte sociabila .Se poate dus inainte.

Camera de actiune e curata, da e un pic asa mai minimalista, se vede ca e locul de munca si nu de locuit, pe canapeaua aia era un cearceaf curat.

In fine.Incepe cu un masaj, nu era rau deloc, probabil cu ceva uleiuri ar fi beton.Si incepe dupa cu un oral usurel, incetut, molcom,fara maini chiar placut si cu saruturi si pe la testicole..Accepta si ea oral si sarut.La normal poziția capra rupe pt priveliște și finalizarea orala.

Ca și note:

- ON - 8

- NP - 8

- accepta sarut, accepta oral

- masajul nu-l punctez, pentru ca nu am mers pt asta

- toate de mai sus la 50 RON/număr.

Ca si concluzie eu zic ca raport pret calitate, chiar bun.

Bafta la futut.

Apartament curat? Cel de pe Sovata? Glumesti, nu?

35-40 ani? Glumesti, nu?

Oral fara maini?

Cearceaf curat pe canapea?

• Like 2
Postat

Brokoli, nu am spus lux..da, cearceaful era curat, pt ca mirosea a 'cocolino'..oral ma refeream ca începe fără mâini. Vârstă asa mi s-a părut.

1 la mana, gusturile nu se discuta.

2 la mana, nu cred ca e de bun gust sa vii cu comentarii de genul dacă tu ai standarde sau posibilități financiare mai mari sau ca ai avut o experienta aiurea cu ea.

3 la mana, am fost și la ea acasă și am văzut cum arata apartamentul. Da pe Sovata nu e lux pt ca e o locație doar de lucru, dar strictul necesar exista.

Ce rost mai are sa facem recenzii dacă sunt colegi care vin cu comentarii la orice chestie, doar pt ca au avut o alta experienta necompatibila cu a lui.

• Like 3
Postat

Gusturile nu se discuta... asta e clar.

Dar comentarii obiective putem face. De ex.: aspect fizic, descrierea locatiei, a actiunii, etc. Faptul ca tu apreciezi ca are 35-40 ani il retrag... s-ar putea sa vezi si sa judeci altfel aspectul fizic al unei persoane.

Mie mi s-a parut total diferit fata de detaliile din recenzia ta, si de-aia am scris comentariul.

• Like 1
Postat

tot cereti pe numar de la edith....da pai daca tot mergeti la ea si chiar inca mai lucreaza postati si aici...sa merg si eu :D

• Oras:Oradea
  • Disponibila
  • Oras:Oradea
  • Disponibila
Postat

Pt cine are dubii in privinta varstei,Edith are 44 de ani si e deja bunicuta..ðŸ˜ðŸ˜deci futaciosilor este un GILF in toata regula...

Postat

Are... numai ca nu pot sa îl dau fără acordul ei

Ai doi ani de forum și 3 postari. Ar fi culmea sa ti-l dau

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...