_moot_ Reputație: 124 Postat Iulie 19, 2019 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 19, 2019 Șterge-te în coltul gurii, este plin de căcat! :laugh2 Astia se ascund dupa clone. Plus ca au dat sute de minusuri din senin.Acum o iau si ei...pe minus. imbecilul si libidinosul forumului discuta intre ei.cu astia o sa ramai pisicuts, cu astia si alti 2-3 distrusi.stii asta, te uiti si tu pe statistici, si vezi ca au luat-o in jos grav, si crezi ca daca pui o momaie de moderatoare paralela cu realitatea o sa rezolvi ceva.o sa rezolvi pe dracu, cum ai rezolvat si cu mod1, doar ca acum e mai nasoala treaba... 4 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 19, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 19, 2019 cam multi admiratori ai avut, sa fie oare problema la ei sau la tine, ia gandeste-te mai bine, smiorcaituleHandicapatule! 3 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 19, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 19, 2019 imbecilul si libidinosul forumului discuta intre ei.cu astia o sa ramai pisicuts, cu astia si alti 2-3 distrusi.stii asta, te uiti si tu pe statistici, si vezi ca au luat-o in jos grav, si crezi ca daca pui o momaie de moderatoare paralela cu realitatea o sa rezolvi ceva.o sa rezolvi pe dracu, cum ai rezolvat si cu mod1, doar ca acum e mai nasoala treaba...Cretinule, ești bine poponar, vezi ca ți se vede stiulete le în cur homalaule! :laugh2 Tu cu clonele tale plătite faci mai mult rău, jignești și injurii cel mai mult spurcatule. Îmi este ușor sa îmi fac o grămadă de conturi plătite căcatul, nu o fac însă pentru ca, spre deosebire de tine nu ma ascund imputitule. Ești o jigodie ce nu poate fi numita om! Hai besi în cocina JARTEA, îți voi răspunde mereu pe măsură cuvintelor tale asa ca renunță sa mai fi o pizda falsa și plângăcioasa, tu jignești și înjuri, primești ceea ce dai scursura umana! 1 3 Link spre comentariu
_moot_ Reputație: 124 Postat Iulie 19, 2019 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 19, 2019 Sa te iei de mana cu another hoe / mister babadock / vanitty / the last unicorn / cel mai muissst si vinulet , precum si altii ca ei.Acelasi comportament....reprobabil. cata muie ti-ai luat in perioada aia nu au luat toate curvele de pe forumul asta in 12 luni.noroc ca aveai antrenament la luat, altfel ajungeai ca _condition 6 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 19, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 19, 2019 cata muie ti-ai luat in perioada aia nu au luat toate curvele de pe forumul asta in 12 luni.noroc ca aveai antrenament la luat, altfel ajungeai ca _conditionAi ceva smântână în coltul gurii..... și în nas! :laugh2 3 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 19, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 19, 2019 Ai ceva smântână în coltul gurii..... și în nas! :laugh2 :x 8 Link spre comentariu
condition Reputație: 7276 Postat Iulie 19, 2019 Oras:undeva Oras:undeva Partajează Postat Iulie 19, 2019 post-104506-0-52403000-1436893997.png :XSugi pula termintule, clona idioata! 3 Link spre comentariu
bitchy Reputație: 1585 Postat Iulie 19, 2019 Oras:RO Oras:RO Partajează Postat Iulie 19, 2019 Va rog frumos sa aveti o discutie civilizata.Seara faina!Bitchy Link spre comentariu
_moot_ Reputație: 124 Postat Iulie 19, 2019 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 19, 2019 Sugi pula termintule, clona idioata! Va rog frumos sa aveti o discutie civilizata.Seara faina!Bitchy felicitari, ai rezolvat toate problemele forumuluialtceva ai voie sa zici?intreaba-l pe mirositorul cum se face 7 Link spre comentariu
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat Iulie 20, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Partajează Postat Iulie 20, 2019 Va rog frumos sa aveti o discutie civilizata.Seara faina!BitchyCu frumosul nu rezolvi nimic in cazul indivizilor cu tulburari grave de comportament care sufera de depresie alba. Daca vrei sa fii luat/(a) in serios trebuie sa te murdaresti. Stau bine cu matematica, Alexandru69 aka condition avea deja 2 warninguri, ieri trebuia banat pentru mizeriile facute in repetate randuri. Bravo pentru corectitudinea de care dai dovada ! 7 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114327 Postat Iulie 20, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 20, 2019 alexandru69 unde e amelia ?? 5 Link spre comentariu
gelugun Reputație: -199 Postat Iulie 20, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Iulie 20, 2019 cata muie ti-ai luat in perioada aia nu au luat toate curvele de pe forumul asta in 12 luni.noroc ca aveai antrenament la luat, altfel ajungeai ca _conditionTu de unde ai aparut , mare justitiar si ganditor ?Plus ca pe muissst l-am dibuit , stiu unde sa il gasesc.Vezi ca misuna pe la....Blom Bank.Casca ochii , smeker de cartier ! 1 5 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 felicitari, ai rezolvat toate problemele forumuluialtceva ai voie sa zici?intreaba-l pe mirositorul cum se facenu am inteles de ce Lisandru mai are contul, asa e la persoanele cu dizabilitati ? 2 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Tu de unde ai aparut , mare justitiar si ganditor ?Plus ca pe muissst l-am dibuit , stiu unde sa il gasesc.Vezi ca misuna pe la....Blom Bank.Casca ochii , smeker de cartier !Gelule hai cu mine in fata la Blom Bank la francezi ca ti-l arat eu pe ala, iubitul Laurei 4 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Tu de unde ai aparut , mare justitiar si ganditor ?Plus ca pe muissst l-am dibuit , stiu unde sa il gasesc.Vezi ca misuna pe la....Blom Bank.Casca ochii , smeker de cartier ! Bravo ba Gelule, acum urmeaza sa-i faci un oral si visele tale s-au implinit =)) 6 1 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Sa te iei de mana cu another hoe / mister babadock / vanitty / the last unicorn / cel mai muissst si vinulet , precum si altii ca ei.Acelasi comportament....reprobabil.Gelule, ce mai fac fetele, tot asa insistente sunt si te suna si noaptea ? In final , pe mine ma primesti sau nu ?Nu. Si te rog sa nu mai insisti. Milog esti ba. 6 1 Link spre comentariu
_moot_ Reputație: 124 Postat Iulie 20, 2019 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 20, 2019 Tu de unde ai aparut , mare justitiar si ganditor ?Plus ca pe muissst l-am dibuit , stiu unde sa il gasesc.Vezi ca misuna pe la....Blom Bank.Casca ochii , smeker de cartier ! pai daca l-ai dibuit e bine, du-te si suge-i pula, si condition sa se uite :laugh2 :laugh2 :laugh2vezi sa nu te trezesti cu careva pe la usa, sa-i povesteasca lui nevasta-ta aia nasoala si lui fi-ta ce vita libidinoasa au la usa.ca aud ca esti usor de gasit, in prostia ta... 4 Link spre comentariu
_moot_ Reputație: 124 Postat Iulie 20, 2019 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 20, 2019 Gelule hai cu mine in fata la Blom Bank la francezi ca ti-l arat eu pe ala, iubitul Laurei sa ma iei si pe mine cand va duceti :laugh2 :laugh2 :laugh2 3 Link spre comentariu
_moot_ Reputație: 124 Postat Iulie 20, 2019 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iulie 20, 2019 Bravo ba Gelule, acum urmeaza sa-i faci un oral si visele tale s-au implinit =)) https://miro.medium.com/max/1244/1*2Mcqx1YG0iAj0QkxWOzZCw.jpeg 4 Link spre comentariu
zodiac_sex Reputație: 1802 Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 alexandru69 unde e amelia ?? ce-ti mai place si tie shaworma :) 6 1 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 ce-ti mai place si tie shaworma :)Amelia a vazut ca Lisandru e un dezaxat si i-a dat flit , ca la tantari. Inca si acum sufera ca o potaie asta ? dupa atatia ani ? 6 Link spre comentariu
not secure Reputație: 1152 Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 Handicapatule! Zoe fii barbata ! 4 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat Iulie 20, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat Iulie 20, 2019 Sugi pula termintule, clona idioata! Nu plange Leandro:(( 5 Link spre comentariu
kameleony Reputație: 1081 Postat Iulie 20, 2019 Oras:In the Moon Oras:In the Moon Partajează Postat Iulie 20, 2019 Tu de unde ai aparut , mare justitiar si ganditor ?Plus ca pe muissst l-am dibuit , stiu unde sa il gasesc.Vezi ca misuna pe la....Blom Bank.Casca ochii , smeker de cartier !Si tu plangi? Hai la tata sa iti de-a un mar in gura ca la porci, poate asa nu mai bocesti pe aici ca o vaduva:)) 5 Link spre comentariu
iobaggayms Reputație: 1 Postat Iulie 20, 2019 Partajează Postat Iulie 20, 2019 https://miro.medium.com/max/1244/1*2Mcqx1YG0iAj0QkxWOzZCw.jpeg ce-ti mai place si tie shaworma :) Amelia a vazut ca Lisandru e un dezaxat si i-a dat flit , ca la tantari. Inca si acum sufera ca o potaie asta ? dupa atatia ani ? Si tu plangi? Hai la tata sa iti de-a un mar in gura ca la porci, poate asa nu mai bocesti pe aici ca o vaduva :)) de ce ii spargi pensia lu maica-ta pe conturi clona, premium si SP, prostitution? sau esti si _moot_ si aveai contul ala pastrat pentru ziele negre Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum