Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
  • Oras:Brasov (pentru o perioadă scurtă de timp)
Postat

Secțiunea „Noi veniti” sau „Încă nu a fost testată” ar trebui făcută, nu fete cu zero recenzii pentru a intra la testat, nu sunt. De asemenea, unii dintre ei pun astfel de prețuri și fără servicii, încât rămân fără recenzii. Înțeleg că toți vin în capitală să câștige bani, dar când stabilesc prețuri se uită doar la cifre, nu se uită la ce servicii oferă fetele deja testate pentru aceste prețuri, piața reglementează și secțiunea „testată” este plină de subiecte goale - poze, prețuri, numere și „bună dimineața” ca Publi24. Cel mai bun este secțiunea „Noi veniți” sau „Netestat” până când au cel puțin 3 recenzii sau una de la un membru colorat

• Like 1
  • Oras:Top Secret
  • Oras:Top Secret
Postat
  La 20.04.2024 la 21:54, Laris a spus:

Si daca comentarile alea vin de la oameni frustrati, si din placerea de a face rau cum e ? 😅

Extinde  

acum depinde de caracterul fiecaruia

• Minus 2
  • Membru Premium
Reputație: 4353
  • Oras:Frumosul oraș de pe malul Begăi
Postat

Bună ziua 

Stimată doamnă @cleopatra01, motănel @pisicuts, am trimis un mesaj pentru suport tehnic... Mă puteți ajuta vă rog?

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

Vizitator
Reputație: 0
Postat
  La 17.03.2025 la 9:30, Cozonac77 a spus:

Bună ziua 

Stimată doamnă @cleopatra01, motănel @pisicuts, am trimis un mesaj pentru suport tehnic... Mă puteți ajuta vă rog?

Extinde  

Orice problemă ai avea cu dna @cleopatra01 de acum încolo trebuie să vorbești mai întâi cu mine. Dânsa m-a împuternicit ca să mă ocup de toate treburile ei profesionale dar și de cele personale activând dacă vrei ca și secretarul ei personal, pro bono bineînțeles 🥰

Și oricum, cel puțin în privința ta, cred că se simte ușurată să nu mai trebuiască să se enerveze...

• Membru Premium
Postat
  La 17.03.2025 la 11:15, albdom a spus:

Orice problemă ai avea cu dna @cleopatra01 de acum încolo trebuie să vorbești mai întâi cu mine. Dânsa m-a împuternicit ca să mă ocup de toate treburile ei profesionale dar și de cele personale activând dacă vrei ca și secretarul ei personal, pro bono bineînțeles 🥰

Și oricum, cel puțin în privința ta, cred că se simte ușurată să nu mai trebuiască să se enerveze...

Extinde  

Adevărul este că alt delegat mai potrivit decât tine, nici că era 🥲

• Haha 2

I prefer blondes!

(Începând de astăzi, în cazul în care Nu sunt mulțumit de serviciile oferite, îmi rezerv dreptul să achit atât cât consider eu)

• Membru Premium
Postat

Stimată doamnă @cleopatra01, în loc să râdeți la postări, mai degrabă ați putea (Măcar...) să încercați să mă ajutați.

Este a doua problemă de ordin tehnic pentru care apelez la un moderator, dumneavoastră mi-ați spus din start că pentru prima este prea mult de lucru și necesită Mult timp... Acum Nici măcar n-ați binevoit să-mi oferiți un răspuns.

Eu Chiar nu-mi pot da seama pe baza căror considerente sunteți dumneavoastră moderator pe acest forum minunat... Nu aveți Absolut nicio aptitudine în domeniu. Nici măcar cea mai mică 🥺

Să banezi conturi e la îndemână oricui... Dar ce mai contează... Atâta timp cât aveți susținători, totul va fi bine 🥲😇

I prefer blondes!

• Oras:Online
  • Oras:Online
Postat
  La 17.03.2025 la 20:45, Cozonac77 a spus:

Stimată doamnă @cleopatra01, în loc să râdeți la postări, mai degrabă ați putea (Măcar...) să încercați să mă ajutați.

Este a doua problemă de ordin tehnic pentru care apelez la un moderator, dumneavoastră mi-ați spus din start că pentru prima este prea mult de lucru și necesită Mult timp... Acum Nici măcar n-ați binevoit să-mi oferiți un răspuns.

Eu Chiar nu-mi pot da seama pe baza căror considerente sunteți dumneavoastră moderator pe acest forum minunat... Nu aveți Absolut nicio aptitudine în domeniu. Nici măcar cea mai mică 🥺

Să banezi conturi e la îndemână oricui... Dar ce mai contează... Atâta timp cât aveți susținători, totul va fi bine 🥲😇

Extinde  

La suport tehnic/abonamente  raspund colegii de la suport sau  @pisicuts care din ce stiu ti-a raspuns deja.

• Membru Premium
Postat
  La 17.03.2025 la 21:23, cleopatra01 a spus:

La suport tehnic/abonamente  raspund colegii de la suport sau  @pisicuts care din ce stiu ti-a raspuns deja.

Extinde  

Vă pot lăsa un screenshot care dovedește contrariul... dar nu asta mă interesează pe mine, să mă contrazic cu dumneavoastră și să vă dovedesc că am dreptate. 

N-am primit niciun răspuns :(

Oricum, situația (în cele din urmă) s-a rezolvat pe altă cale. Dar EU vă mulțumesc orișicum 🤗

I prefer blondes!

Reputație: 86
  • Telefon: 0753853429
  • Oras:Suceava
  • Disponibila
  • Telefon: 0753853429
  • Oras:Suceava
  • Disponibila
Postat

Bună, vreau să schimb numărul de telefon din titlu cu ce nou și nu știu. Vă mulțumesc!😘

• Like 2

Postat
  La 13.05.2010 la 16:37, Guest optzecisiunu81 a spus:

I'll take xoxo's idea with the date and time the comment was made.

Extinde  

That sounds like a great plan! Adding the date and time will give more context to the comment and make it even more credible. 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...