diaconescum Reputație: 394 Postat Mai 28, 2014 Oras:none Oras:none Partajează Postat Mai 28, 2014 Ar fi utila adaugarea Sectiunii private in toate orasele. Link spre comentariu
â“žâ“�ⓨ Reputație: 60 Postat Mai 28, 2014 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Mai 28, 2014 Ar fi utila adaugarea Sectiunii private in toate orasele. Ar fi inutila. Oricum acolo au voie de la SC in sus parca. SC ajungi in 10 minute daca vreei, deci, de ce sectiune privata? Link spre comentariu
diaconescum Reputație: 394 Postat Mai 28, 2014 Oras:none Oras:none Partajează Postat Mai 28, 2014 Ar fi inutila. Oricum acolo au voie de la SC in sus parca. SC ajungi in 10 minute daca vreei, deci, de ce sectiune privata?in pitesti nu prea exista asa multi SC majoritatea sunt pe 0 si doar comenteaza ... poate mai misca si ei Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iulie 7, 2014 ba sa-mi bag pula, ai stricat forum-ulnu nu mai arata deloc cine la ce se uita, la toti scrie viewing community index de ce varule ai umblat la setari ? 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 7, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iulie 7, 2014 Sa mor daca o inteleg pe asta, v-am auzit pe nu stiu cati cu problema asta. La mine n-are nici pe dracu, vad bine mersi pe oricine la ce se uita. WTF? Edit ca sa nu mai citez si sa se inteleaga usor, ca vad ca-s pe pagina noua - ma refer la faza cu viewing community index...Chiar am verificat din nou acum, sa nu-mi dau cu firma-n cap - merge perfect; pentru oricine care-i online imi arata exact topicul sau sectiunea vizualizata.Win7 32-bit, Google Chrome. Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 7, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iulie 7, 2014 sa-mi bag pula-n el de site optimizat pentru internet explorer eu sunt pe firefox, nu vreau si nu pot sa folosesc altceva si cand dau click pe online friends la toti scrie viewing community index, cand dau jos de tot la userii online, la fel.. din 10 doar la 1 imi arata corect 2 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 7, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iulie 7, 2014 din 10 doar la 1 imi arata corect Aia chiar ca-i ciudat. O fi depinzand si de browser-ul folosit de persoana respectiva, nu doar al tau?O sa incerc din pura curiozitate si cu mozilla (n-am absolut nimic impotriva lui, nu-s mare fan chrome, e pur si simplu obisnuinta).. Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iulie 8, 2014 T-a vazut mai fraEr si deaia nu merge la tine:)_ Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 8, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iulie 8, 2014 Nu stiu, poate m-am grabit si eu sa zic ca la mine merge bine. La o examinare mai atenta, intr-adevar cam multa lume pare ca se uita la community index totusi nu 9 din 10... poate jumate, eu stiu? n-am numarat exact. Am intrat acum cu firefox si eu, si nu remarc vreo diferenta fata de chrome... 1 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114274 Postat Iulie 8, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Autor Administrator Partajează Postat Iulie 8, 2014 Nu stiu, poate m-am grabit si eu sa zic ca la mine merge bine. La o examinare mai atenta, intr-adevar cam multa lume pare ca se uita la community index totusi nu 9 din 10... poate jumate, eu stiu? n-am numarat exact. Am intrat acum cu firefox si eu, si nu remarc vreo diferenta fata de chrome... merge bine, arata exact locatia unde sunt ei Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 8, 2014 Mie imi arata intotdeauna, ca XoXo nu citeste nimic 2 Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Iulie 8, 2014 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Iulie 8, 2014 Mie imi arata intotdeauna, ca XoXo nu citeste nimic Se uita la poze bagabontu', asa-i? 2 1 Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 8, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iulie 8, 2014 @Gabi & Harry, ultimele doua au fost sub centura... 1 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 8, 2014 Se uita la poze bagabontu', asa-i? Asa imi arata in cele mai multe cazuri. In celelalte imi arata ca e pe centura la iesirea spre A1 la cumparat parfumuri. Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 8, 2014 @Gabi & Harry, ultimele doua au fost sub centura... Sub centura de castitate. Link spre comentariu
Azareth Reputație: 450 Postat Iulie 8, 2014 Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Telefon: azareth.maximus Oras:Avalon Partajează Postat Iulie 8, 2014 Mie imi arata intotdeauna, ca XoXo nu citeste nimic Crezi ca XoXo stie citi ? eu ma mir si ca stie scrie :laugh2 Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 8, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 8, 2014 Daca stie sa foloseasca copy paste, nu-i mai trebuie nimic Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iulie 8, 2014 Crezi ca XoXo stie A citi ? eu ma mir si ca stie A scrie :laugh2Si tu stii sa scrii,nebunuleeeee Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iulie 8, 2014 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iulie 8, 2014 Si tu stii sa scrii,nebunuleeeee Stop joc, in Ardeal cel putin se foloseste si forma fara "a"... aici in cel mai rau caz e regionalism, nu agramatism 1 Link spre comentariu
Barbugiu' Reputație: 1460 Postat Iulie 8, 2014 Oras:Dudesti Oras:Dudesti Partajează Postat Iulie 8, 2014 Stop joc, in Ardeal cel putin se foloseste si forma fara "a"... aici in cel mai rau caz e regionalism, nu agramatism Ete pula,nu vezi ca e din Avalon??? 2 Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 8, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iulie 8, 2014 e hai astia care sunteti invidiosi pe forta si talentul meu, sa va spun secretul.. nu stiu nici sa scriu, nici sa citesc, dar am om care face asta pentru mine.. on topic: tot nu merge ma in pula mea, ti-as face o poza... dar mi-e lene 2 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iulie 9, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iulie 9, 2014 Vizualizarea notificarilor inca merge foarte-foarte greoi Link spre comentariu
g2br13l Reputație: 8171 Postat Iulie 9, 2014 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Partajează Postat Iulie 9, 2014 e hai astia care sunteti invidiosi pe forta si talentul meu, sa va spun secretul.. nu stiu nici sa scriu, nici sa citesc, dar am om care face asta pentru mine.. on topic: tot nu merge ma in pula mea, ti-as face o poza... dar mi-e lene Pune-ti omul sa faca o poza....eventual un selfie Link spre comentariu
tendoi Reputație: -550 Postat Iulie 9, 2014 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Partajează Postat Iulie 9, 2014 Hmmm, am incercat si eu sa vad daca intradevar merge sau nu.Folosesc w7 home edition, fara licenta bineinteles 64 bit si chrome http://i1067.photobucket.com/albums/u422/olybucuresti/xoxo_zps17c124d3.gif Link spre comentariu
xo xo Reputație: 123 Postat Iulie 9, 2014 Oras:n-am locatie, doar outcall Oras:n-am locatie, doar outcall Partajează Postat Iulie 9, 2014 numai pariuri ai in cap 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum