Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 28, 2015 Partajează Postat Mai 28, 2015 Eu stau doar logat, vad ca nu apare problema cu notificarile ! Folosesc Firefox si Opera Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 28, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Mai 28, 2015 Nici la mine cand m-am logat/delogat din Mozilla, din Chrome vad ca mi se incarca normal Naspa, nu as dori sa imi schimb browserul pt asta, mozilla imi ofera tot ce am nevoie Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 28, 2015 Eu stau doar logat, vad ca nu apare problema cu notificarile ! Folosesc Firefox si OperaO problema este undeva/cumva...si mie mi s-a intamplat de nenumarate ori, exact cum spune si deceu', asteptam chiar si mai mult de un minut sa se incarce notificarile Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 28, 2015 Naspa, nu as dori sa imi schimb browserul pt asta, mozilla imi ofera tot ce am nevoieCassy, macar fa o proba din Chrome...chiar sunt curios Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 28, 2015 Cassy, macar fa o proba din Chrome...chiar sunt curios Nu merge,n-auzi? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 28, 2015 Nu merge,n-auzi? La mine merge, n-auzi? Link spre comentariu
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Mai 28, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Partajează Postat Mai 28, 2015 La mine merge, n-auzi? O sa te-auda mai tarziu, cand apare notificarea. 3 5 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 28, 2015 La mine merge, n-auzi? Probabil ca ai #galaxiul de la 5 in sus......... Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Mai 28, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Mai 28, 2015 Probabil ca ai #galaxiul de la 5 in sus......... S6 Edge, sa ma scuzi 1 1 Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Mai 28, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Mai 28, 2015 Cassy, macar fa o proba din Chrome...chiar sunt curios Nu imi este cu mult mai la indemana Mozilla Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Mai 28, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Mai 28, 2015 Merg #zmirnă notificarile acum.Multumim Cassy ca ai adus asta in discutie,ca altfel,ar fi fost in continuare un copchil ignorant! Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 4, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Iunie 4, 2015 Pisi da' de ce aici nu este chat-ul pe prima pagina? Am vazut la dusmanul vyyppus ca asa e, tocmai au pus functia pe roate. Ma gandesc sa nu ti-o ia inainte. Cine nu ma crede poate verifica acolo. 2 Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Iunie 4, 2015 Păi de ce să pună chatu ...ca ăia.Să le facă în ciudă...și să nu mai intre nici draku pe siteul ălora? Link spre comentariu
cassy Reputație: 16361 Postat Iunie 4, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Partajează Postat Iunie 4, 2015 De ce Gorj si Targu Jiu sunt sectiuni separate? :350x Link spre comentariu
thecat Reputație: 10279 Postat Iunie 4, 2015 Oras:all over (NU e o ironie...) Oras:all over (NU e o ironie...) Partajează Postat Iunie 4, 2015 Pisi da' de ce aici nu este chat-ul pe prima pagina? Am vazut la dusmanul vyyppus ca asa e, tocmai au pus functia pe roate. Ma gandesc sa nu ti-o ia inainte. Cine nu ma crede poate verifica acolo. Pai aici probabil nu-i necesar - cine are chef de chat poate sa aleaga, in principiu, cam orice thread de oriunde pentru asta... 4 Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 7, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 7, 2015 Care nu are forum,si vrea forum,sa-si faca! 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 Care nu are forum,si vrea forum,sa-si faca!Te bagi ? Link spre comentariu
zypu Reputație: 179 Postat Iunie 8, 2015 Oras:... Oras:... Partajează Postat Iunie 8, 2015 Te bagi ? Daca dai de baut ma bag si io Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 8, 2015 Partajează Postat Iunie 8, 2015 Daca dai de baut ma bag si io Se ştieeee..... ) Link spre comentariu
omdelut Reputație: 40 Postat Iunie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 8, 2015 Userii sa obtina culoare pe baza punctelor de reputatie in urma recenziilor facute. De exemplu: - 250 pct reputatie - galben- 750/1000 - albastru- 2000/2500 - mov Nu stiu care este ordinea culorilor dar ati inteles.Sa se adauge alternative la premium: - 1-2e pentru 24h- 5e pentru 30 zile- 10 pentru 60 zile Restul sa ramana ca si pana acum. Sa se creeze o sectiune strict pentru Off-topic, unde oamenii se pot balacarii in voie, pentru ca, nu de multe ori am fost nevoit sa caut in zeci de pagini o recenzie unde sa aflu informatii despre tipa x,y sau z. Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 9, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Iunie 9, 2015 Userii sa obtina culoare pe baza punctelor de reputatie in urma recenziilor facute. De exemplu: - 250 pct reputatie - galben- 750/1000 - albastru- 2000/2500 - mov Nu stiu care este ordinea culorilor dar ati inteles.Sa se adauge alternative la premium: - 1-2e pentru 24h- 5e pentru 30 zile- 10 pentru 60 zile Restul sa ramana ca si pana acum. Sa se creeze o sectiune strict pentru Off-topic, unde oamenii se pot balacarii in voie, pentru ca, nu de multe ori am fost nevoit sa caut in zeci de pagini o recenzie unde sa aflu informatii despre tipa x,y sau z.https://nimfomane.com/forum/topic/43020-postati-aiurea-pentru-colorare-rapida/page-1646 Pisicuts folosea cheat codes in Heroes 3 Link spre comentariu
omdelut Reputație: 40 Postat Iunie 9, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Iunie 9, 2015 Ce zic io, ce intelegi tu. Link spre comentariu
dă toate Reputație: 1981 Postat Iunie 9, 2015 Oras:aicisha Oras:aicisha Partajează Postat Iunie 9, 2015 Laik! Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 9, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 9, 2015 Pisi da' de ce aici nu este chat-ul pe prima pagina? Am vazut la dusmanul vyyppus ca asa e, tocmai au pus functia pe roate. Ma gandesc sa nu ti-o ia inainte. Cine nu ma crede poate verifica acolo.asa cum i`am zis acum cateva zile unui brigadier care iti poate confirma: chiar imi pare rau ca n-ai facut tu dincolo-u Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 9, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 9, 2015 asa cum i`am zis acum cateva zile unui brigadier care iti poate confirma: chiar imi pare rau ca n-ai facut tu dincolo-uConfirm afirmativ Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum