Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

Reputație: 16361
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)

Nici la mine cand m-am logat/delogat din Mozilla, din Chrome vad ca mi se incarca normal ;)

Naspa, nu as dori sa imi schimb browserul pt asta, mozilla imi ofera tot ce am nevoie

Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Eu stau doar logat, vad ca nu apare problema cu notificarile ! Folosesc Firefox si Opera

O problema este undeva/cumva...si mie mi s-a intamplat de nenumarate ori, exact cum spune si deceu', asteptam chiar si mai mult de un minut sa se incarce notificarile :(

Link spre comentariu
  • Oras:aicisha

Pisi da' de ce aici nu este chat-ul pe prima pagina? Am vazut la dusmanul vyyppus ca asa e, tocmai au pus functia pe roate. Ma gandesc sa nu ti-o ia inainte.

Cine nu ma crede poate verifica acolo.

• Like 2
Link spre comentariu
Reputație: 10279
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)

Pisi da' de ce aici nu este chat-ul pe prima pagina? Am vazut la dusmanul vyyppus ca asa e, tocmai au pus functia pe roate. Ma gandesc sa nu ti-o ia inainte.

Pai aici probabil nu-i necesar - cine are chef de chat poate sa aleaga, in principiu, cam orice thread de oriunde pentru asta... :)

• Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Userii sa obtina culoare pe baza punctelor de reputatie in urma recenziilor facute. De exemplu:

- 250 pct reputatie - galben

- 750/1000 - albastru

- 2000/2500 - mov

Nu stiu care este ordinea culorilor dar ati inteles.

Sa se adauge alternative la premium:

- 1-2e pentru 24h

- 5e pentru 30 zile

- 10 pentru 60 zile

Restul sa ramana ca si pana acum.

Sa se creeze o sectiune strict pentru Off-topic, unde oamenii se pot balacarii in voie, pentru ca, nu de multe ori am fost nevoit sa caut in zeci de pagini o recenzie unde sa aflu informatii despre tipa x,y sau z.

Link spre comentariu

Userii sa obtina culoare pe baza punctelor de reputatie in urma recenziilor facute. De exemplu:

- 250 pct reputatie - galben

- 750/1000 - albastru

- 2000/2500 - mov

Nu stiu care este ordinea culorilor dar ati inteles.

Sa se adauge alternative la premium:

- 1-2e pentru 24h

- 5e pentru 30 zile

- 10 pentru 60 zile

Restul sa ramana ca si pana acum.

Sa se creeze o sectiune strict pentru Off-topic, unde oamenii se pot balacarii in voie, pentru ca, nu de multe ori am fost nevoit sa caut in zeci de pagini o recenzie unde sa aflu informatii despre tipa x,y sau z.

https://nimfomane.com/forum/topic/43020-postati-aiurea-pentru-colorare-rapida/page-1646

Pisicuts folosea cheat codes in Heroes 3

Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

asa cum i`am zis acum cateva zile unui brigadier care iti poate confirma: chiar imi pare rau ca n-ai facut tu dincolo-u

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...