? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 12, 2015 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 12, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 12, 2015 povesteste-ne, milogule, cum si-a batut amelia pula de tine. altii o futeau si tu o plimbai cu masina, ai mai si lovit-o ca un prost ce esti, ca tu ai fost invatat decat cu håtzuri, de unde sa stii tu cum e cu volanu =)) Sictir mah javra, habar nu ai de nimic labagiule! Povesteste tu cum te fute siana de fiecare data cum vrea ea!! Sărăcie ai fost si asa o sa mori ratatule! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 12, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 12, 2015 Sluga, tu iesi din sevraj si vorbim dupa aceea! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 12, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 12, 2015 Sictir mah javra, habar nu ai de nimic labagiule! Povesteste tu cum te fute siana de fiecare data cum vrea ea!! Sărăcie ai fost si asa o sa mori ratatule!PS. Orice ai face, tot a hoit mirosi! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 12, 2015 Sluga, tu iesi din sevraj si vorbim dupa aceea! Ce sa vorbim ba?De faptul ca ai ramas cu sechele din liceu,cand ti-a zis #dirigăta ca politicienii sunt curve? )) 1 3 Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Iunie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Iunie 12, 2015 Ce sa vorbim ba?De faptul ca ai ramas cu sechele din liceu,cand ti-a zis #dirigăta ca politicienii sunt curve? ))loool, vorba lu' kendra sau cum sloboz o cheamă 1 1 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 12, 2015 esti prost by default, milogule care cand vii la bucuresti imi pupi mana ! 1 Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 12, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 12, 2015 Ce sa vorbim ba?De faptul ca ai ramas cu sechele din liceu,cand ti-a zis #dirigăta ca politicienii sunt curve? ))Cand am facut eu liceul, cineva a facut o laba, ai ajuns la canal si ai ajuns sa te dezvolti ca un mormoloc. Hai nu o da la întors, iesi din sevraj si vorbim bulangiule! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 12, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 12, 2015 esti prost by default, milogule care cand vii la bucuresti imi pupi mana !Boule, sunt in Bucuresti de cand te proiecta cineva in mana de făcea bataturi! Iar ti-a cacat nasu' labagiule! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 12, 2015 Cand am facut tu liceul, cineva a facut o laba, ai ajuns la canal si ai ajuns sa te dezvolti ca un mormoloc. Hai nu o da la întors, iesi din sevraj si vorbim bulangiule! )) Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 12, 2015 Cand am facut tu liceul, cineva a facut o laba, ai ajuns la canal si ai ajuns sa te dezvolti ca un mormoloc. Hai nu o da la întors, iesi din sevraj si vorbim bulangiule!liceu ii spui tu la profesioanala de ucenicie? =)) p.s sa ma cac in gura ta, dom` procuror diicot Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 12, 2015 Boule, sunt in Bucuresti de cand te proiecta cineva in mana de făcea bataturi! Iar ti-a cacat nasu' labagiule!ma si miram eu cine mi-a pupat mana ca pe moaste Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 12, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 12, 2015 liceu ii spui tu la profesioanala de ucenicie? =)) p.s sa ma cac in gura ta, dom` procuror diicot Nu ai cum, ai abonament la de ce si el la tine, va cacati unul in gura altuia de nu se poate. Deh, doi jegosi aurolaci! Basinosilor, sunteti de tot căcatul! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 12, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 12, 2015 ma si miram eu cine mi-a pupat mana ca pe moaste De.ce, numai ala suporta miros de cacat si hoit! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 12, 2015 Nu ai cum, ai abonament la de ce si el la tine, va cacati unul in gura altuia de nu se poate. Deh, doi jegosi aurolaci! Basinosilor, sunteti de tot căcatul! Ba tu esti de tot cacatul! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 12, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 12, 2015 Ba tu esti de tot cacatul! Asa zici tu? Bine, dicutam cand iesi din sevraj drogatule! Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 12, 2015 Asa zici tu? Bine, dicutam cand iesi din sevraj drogatule! Despre ce ba?Despre sechelele tale din adolescenta,cand iti spuneau profesorii ca politica e curva? Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 12, 2015 Asa zici tu? Bine, dicutam cand iesi din sevraj drogatule!esti un cacat bolnav cu probleme psihice AMELIAAAAAAAAAAAA Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 12, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 12, 2015 Despre ce ba?Despre sechelele tale din adolescenta,cand iti spuneau profesorii ca politica e curva? Hai sictir jegule. De la profesori am invatat ceva. Cand te vad pe tine, sunt constient ca vad o curva proasta, jegoasa si drogata! Link spre comentariu
advanced Reputație: -2693 Postat Iunie 12, 2015 Oras:B Oras:B Partajează Postat Iunie 12, 2015 esti un cacat bolnav cu probleme psihice AMELIAAAAAAAAAAAADa mah pârnaie, se vede clar cine este mai bolnav din noi doi. Ce, nu ti-a supt-o de ce bine? Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Iunie 12, 2015 hai sa ascultam o melodie si sa ne calmam /www.youtube.com/watch?v=Q9LKbWlrx10 Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Iunie 12, 2015 1 Link spre comentariu
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Partajează Postat Iunie 12, 2015 gata beleauaaaa ia vezi lisandre, altu te-a vazut ca esti oligofren )) Link spre comentariu
? ec ed Reputație: -439 Postat Iunie 12, 2015 Oras:aer Oras:aer Partajează Postat Iunie 12, 2015 Hai sictir jegule. De la profesori am invatat ceva. Cand te vad pe tine, sunt constient ca vad o curva proasta, jegoasa si drogata! Link spre comentariu
vypushka Reputație: 4156 Postat Iunie 12, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Partajează Postat Iunie 12, 2015 gata beleauaaaa ia vezi lisandre, altu te-a vazut ca esti oligofren ))don Jili, sa ne ridicam un pic deasupra, ca e mai racoare si mai cu ozon Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum