Sari la conținut

Sugestii, Aprecieri, Sfaturi

Postări Recomandate

• Oras:B

povesteste-ne, milogule, cum si-a batut amelia pula de tine. altii o futeau si tu o plimbai cu masina, ai mai si lovit-o ca un prost ce esti, ca tu ai fost invatat decat cu håtzuri, de unde sa stii tu cum e cu volanu =)) =)) =))

Sictir mah javra, habar nu ai de nimic labagiule! Povesteste tu cum te fute siana de fiecare data cum vrea ea!! Sărăcie ai fost si asa o sa mori ratatule!

Link spre comentariu

Ce sa vorbim ba?De faptul ca ai ramas cu sechele din liceu,cand ti-a zis #dirigăta ca politicienii sunt curve? :)))

Cand am facut eu liceul, cineva a facut o laba, ai ajuns la canal si ai ajuns sa te dezvolti ca un mormoloc. Hai nu o da la întors, iesi din sevraj si vorbim bulangiule!

Link spre comentariu
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5

Cand am facut tu liceul, cineva a facut o laba, ai ajuns la canal si ai ajuns sa te dezvolti ca un mormoloc. Hai nu o da la întors, iesi din sevraj si vorbim bulangiule!

liceu ii spui tu la profesioanala de ucenicie? =)) =)) =))

p.s sa ma cac in gura ta, dom` procuror diicot =))

Link spre comentariu

liceu ii spui tu la profesioanala de ucenicie? =)) =)) =))

p.s sa ma cac in gura ta, dom` procuror diicot =))

Nu ai cum, ai abonament la de ce si el la tine, va cacati unul in gura altuia de nu se poate. Deh, doi jegosi aurolaci! Basinosilor, sunteti de tot căcatul!
Link spre comentariu

Despre ce ba?Despre sechelele tale din adolescenta,cand iti spuneau profesorii ca politica e curva? :)

Hai sictir jegule. De la profesori am invatat ceva. Cand te vad pe tine, sunt constient ca vad o curva proasta, jegoasa si drogata!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...