Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

Te pomenești ca nici ție nu ți-a plăcut cum te-nghit moldovencele .... nerecunoscător mic ce ești .... fiț-ar să-ți fie patentul care l-ai uitat la Irina :)))

Bine ca nu te-au injurat.

Stai dreaqu  pe unde te stie lumea, aka  scara ta de bloc, nu te baga pe Moldova, ca-ti facem mai multi fratiori. Ca futem ghini di tat.

I: Ce-si ureaza unul altuia de sarbatori angajatii din Pipera?

R: Da Doamne ca la anu’ sa nu mai lucram la tara!

Să vă iau pomelnicul de morți în pulă.
Postat

Ti-am mai zis, stai la locul tau, nu te pune cu moldovenii, ca daca iti iau astia neamurile la pula, nu ai destule neamuri cata pula au moldovenii.

Ma-ta cica e iar gravida, o sa aveti iarasi ce manca 2 ani cat se da indemnizatia.

• Oras:cartoons
Postat

Cea mai jegoasă specie e moldoveanul sub acoperire plecat la BUCale sa le tina agaricilor de acolo borcanul de rahat cu care improasca inspre ai lui .....piece of shit

• Like 2
  • Minus 1
Postat

ba, eu am vrut sa va bag in seama ca la voi acolo, la Ciurea, dar daca ati venit de la cules porumb si va simtiti cu vana umflata, va las sa va puneti porumbul in pod si discutam civilizat dupa.

P.S.: ironia era altfel, fraieri cu creier mic. eu si @stai de sase mai radeam pe seama moldovenilor, eu aparand mereu cauza "noastra". ironiile nu sunt pentru oricine, nu trebuie sa fii mafiot sa le intelegi, dar un gram de inteligenta este necesar. uite ca eu cu el ne mai permitem, dar cu prostani ca voi care se bat cu capu' in bordura pana isi iau somn nu ai cum sa te lauzi. capishce?

• Like 1
  • Minus 3
  • Oras:On-line
Postat

idioti, prosti, cretini sunt peste tot, in bucuresti, oltenia, ardeal, banat si tot asa...asa ca nu o mai ardeti aiurea aici, pe topicurile in iasi, ci mai degraba va continuati sa distrugeti topicurile destinate bucurestiului. din cauza voastra, a celor care o ardeti aiurea si va dati zmei pe net, s-a dus site-ul acesta in cap.

asa ca puneti mana si cititi o carte, duceti-va la cules de struguri, ca tot este sezonul, faceti ceva util. nu mai stati si asteptati ajutorul social.

hai pa !

• Minus 2
Postat

Bine, tu asta al lui Stefan-cel-Mare. Am explicat ce era de explicat, sa nu mai faca altii spume aiurea. Ramaneti aici 3-4 care sunteti, ca va promit ca nu va mai deranjez.

V-am salutat!

Postat

Ramaneti aici 3-4 care sunteti, ca va promit ca nu va mai deranjez.

V-am salutat!

nu iti vom simti lipsa !

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Te pomenești ca nici ție nu ți-a plăcut cum te-nghit moldovencele .... nerecunoscător mic ce ești .... fiț-ar să-ți fie patentul care l-ai uitat la Irina :)))

ba, eu am vrut sa va bag in seama ca la voi acolo, la Ciurea, dar daca ati venit de la cules porumb si va simtiti cu vana umflata, va las sa va puneti porumbul in pod si discutam civilizat dupa.

P.S.: ironia era altfel, fraieri cu creier mic. eu si @stai de sase mai radeam pe seama moldovenilor, eu aparand mereu cauza "noastra". ironiile nu sunt pentru oricine, nu trebuie sa fii mafiot sa le intelegi, dar un gram de inteligenta este necesar. uite ca eu cu el ne mai permitem, dar cu prostani ca voi care se bat cu capu' in bordura pana isi iau somn nu ai cum sa te lauzi. capishce?

Ce-ai făcut tu mă?

Ne-ai explicat cum e cu ironia? :)))

Te crezi cu ANAListii tai din Bu CUR ești cu care stai de 6(9)?

Ironia ți-am dat-o eu cu patentul și tu ironicule fara talent ne iei morții în pulă?

Date-n spre pulele noastre de ipocrit stai cuminte ca după ce iti urcăm porumbu la mansarda îți suim și lutu la deal!

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Ai de plm, da' prost e ăsta. Să-i scoată cineva pula din gură cu patentul. =)))

Irina a fost super ok. :X Nu are nicio treabă în "ironie". Cum spuneam, alta e semnificația. Acum m-ai făcut dator să îmi mai fac o programare la ea și să îi ofer explicații pe îndelete.

Postat

Irina a fost super ok. :X Nu are nicio treabă în "ironie". Cum spuneam, alta e semnificația. Acum m-ai făcut dator să îmi mai fac o programare la ea și să îi ofer explicații pe îndelete.

ai zis ca nu ne mai deranjezi....

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Dorel...ai vrut să fii ironic și să le arați băieților ca ești " the one", da ți.au dat băieții peste guriță de te.au julit. Eu zic să nu o mai faci pe.a deșteptul și pe.a miezul din fanta roz aiurea și ai să vezi ca nu te mai ia nimeni la pula.

Dacă nu poți să fii normal și o arzi aiurea în cur cu noi, eu zic să te ții de promisiune și să ne lipsești de prezenta ta. Avem prostii noștri, chiar crezi ca mai avem nevoie de prosti din import??

• Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Sotul vine acasa si o prinde pe sotie cu amantul in pat.Socat intreaba:

-Ce se intampla aici?

Sotia se uita la amant si zice:

-Ti-am zis ca-i prost?

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...