salamior Reputație: 67 Postat Martie 19, 2015 Postat Martie 19, 2015 poze reale 100%,din locatie,te astept la mine sati petreci o parte din timp alaturi de mine,servicii ireprosabile si discretie absoluta 100 nr/ 200h pare cam buna...
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Martie 19, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 19, 2015 poze noi 4
doncta Reputație: 2539 Postat Martie 20, 2015 Oras:Pe aici Oras:Pe aici Postat Martie 20, 2015 poze reale 100%,din locatie,te astept la mine sati petreci o parte din timp alaturi de mine,servicii ireprosabile si discretie absoluta 100 nr/ 200h pare cam buna...unde ai gasit anuntul?
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Martie 20, 2015 Postat Martie 20, 2015 cred ca locatia este: Manhattan
action Reputație: 426 Postat Martie 21, 2015 Oras:București Oras:București Postat Martie 21, 2015 wow e de investigat asta.
alsahia Reputație: 2731 Postat Martie 21, 2015 Oras:dobrogea Oras:dobrogea Postat Martie 21, 2015 cred ca locatia este: Manhattansubscriu
newguy22 Reputație: 64 Postat Martie 21, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 21, 2015 eu nu doar cred, sunt sigur.
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 21, 2015 Nu este Manhattan,este de fapt un salon de masaj,dar posteaza anunturi din cauza lipsei de turisti. 2
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Martie 21, 2015 Postat Martie 21, 2015 Nu este Manhattan,este de fapt un salon de masaj,dar posteaza anunturi din cauza lipsei de turisti.atunci spune-ne tu mai multe
roxana tha dulce si sexi Reputație: 3253 Postat Martie 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 21, 2015 Fetele nu pot spune ca le cunosc,pentru ca sunt noi,ca idee salonul se afla pe str. sau aleea Zorelelor,mi se pare,salonul este curat si fetele care erau inainte erau foarte ingrijite,si normal fiind salon,trebuiau sa specifice parerea mea ca se executa si masaj erotic la un numar inainte de inceperea actiunii...Mai multe detalii nu cred ca mai am,dar in prim plan acuma baga anunturi deoarece fiind perioada mai neavantajoasa pentru noi fetele,nu se mai gasesc turistii care sa arunce cu bani,daca ma intelegeti...Daca am putut fi de folos cu ceva ma bucur. 2
action Reputație: 426 Postat Martie 21, 2015 Oras:București Oras:București Postat Martie 21, 2015 Am fost, nu se putea altfel Intr-adevar ati intuit locatia dupa biblioteca aia. E destul de inalta fata, sanii aia din poze sunt, e super stramta. Oral destul de ok, normal abia intra. Per ansamblu a fost o experienta ok, o sa mai trec pe la ea. Note Locatia 7 o saltea in coltul camerei, nu m-a deranjatOral 8Normal 8Aspect 9 (avea si o alunita deasupra gurii putin in lateral sexoasa)GFE 9 Amenda 100 lei un nr. 6 5
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Martie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2015 Multumim Roxana!Frumos din partea ta ca ne ajuti! 2
j0hnnybravo Reputație: 1991 Postat Martie 22, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 22, 2015 Nu este Manhattan,este de fapt un salon de masaj,dar posteaza anunturi din cauza lipsei de turisti. pai si acolo pe zorelelor langa cafeneaua Manhattan nu e este un salon?
gyo_77 Reputație: 2327 Postat Martie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 22, 2015 action pai lamureste misterul cu locația! E sau nu pe Zorelelor!?
obiectiv Reputație: 5314 Postat Martie 22, 2015 Oras:bangkok Oras:bangkok Postat Martie 22, 2015 da mai , e pe zorelelor aproape de manhattan. e bine.
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Martie 22, 2015 Postat Martie 22, 2015 da mai , e pe zorelelor aproape de manhattan. e bine. E bine bine, e foarte bine mai ales ca avem o fata cu aspect de nota 9. abia asept sa trec si eu sa o vad pe domnisoara Domnisoara s-a prezentat cu vre-un nume de scena ???
action Reputație: 426 Postat Martie 22, 2015 Oras:București Oras:București Postat Martie 22, 2015 Ana s-a prezentat. Poate eram eu entuziasmat aseara . Poate nu e de 9 ) Adica sigur nu e de 9. Locatia e celebra pe Zorelelor langa Manhattan. Vedeti si voi. Depinde de gusturile fiecaruia. 2 5
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Martie 22, 2015 Postat Martie 22, 2015 Ana s-a prezentat. Poate eram eu entuziasmat aseara . Poate nu e de 9 ) Adica sigur nu e de 9. Locatia e celebra pe Zorelelor langa Manhattan. Vedeti si voi. Depinde de gusturile fiecaruia.amice, m-ai bagat in ceata .... (o sa trec, dar nu o asez in capul listei la "must have") ps: intorci capul dupa ea daca trece pe strada?
johnholmes Reputație: 4731 Postat Martie 24, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Constanta Telefon: [email protected] Oras:Constanta Postat Martie 24, 2015 am inteles de la roxana ca este un salon...iar cum eu nu frecventez saloane de masaj...ptr ca inca se filmeaza zic eu...am sa ma bazez doar pe recenziile voastre despre frumusetea asta. evident pana isi va lua si ea o proprie locatie in care sa ne imprietenim corespunzator. colega action....frumosi ursii anei???
ioneldur Reputație: 267 Postat Martie 27, 2015 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Martie 27, 2015 te filmeaza? poate trec si eu pe la ea sa ma filmeze putin )
action Reputație: 426 Postat Martie 28, 2015 Oras:București Oras:București Postat Martie 28, 2015 M-as uita dupa ea cu intentia s-o fut E si inalta .. m-am jucat putin cu ursii aia, merg. Parca arata mai bine in poze.
andreiz_2005 Reputație: 59 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:constanta Oras:constanta Postat Aprilie 5, 2015 fratiwearilooor locatia e chiar la manhatan cafe ..pe acolo intri si te baga in spate..va spune fratele vostru sigur .cel putin pe mine asa m.a bagat cand am fost..ciocane tari fratii mei
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2015 Postat Aprilie 5, 2015 fratiwearilooor locatia e chiar la manhatan cafe ..pe acolo intri si te baga in spate..va spune fratele vostru sigur .cel putin pe mine asa m.a bagat cand am fost..ciocane tari fratii meiFratiwear nu ai fost cumva si la Maya Mignona - fata aia cu pozele din cada? (fa-mi te rog ziua mai frumoasa)
santo888 Reputație: 339 Postat Aprilie 5, 2015 Oras:CONSTANTA Oras:CONSTANTA Postat Aprilie 5, 2015 Și pe mignona asta din cadă, tot maya o cheamă? 😱
Vizitator agramat Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2015 Postat Aprilie 5, 2015 Și pe mignona asta din cadă, tot maya o cheamă?Ba Santo, tu esti fumat rau de tot (sa-mi dai si mie numarul aluia de te aprovizioneaza) unde naiba ai fost pana acum sau ce ai citit tu pe aici ?Apropo este ziua ta azi "Espíritu Santo" este o floare - Hai la multi ani ! eu zic sa te cinstesti azi cu o vizita pe la Maya si apoi sa ne cinstesti si pe noi cu o recenzie
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum