Sari la conținut

Justlove - 0764150802

Postări Recomandate

Postat

Buna ziua,am avut si eu sansa sa ies la o intalnire fierbinte cu aceasta doamna care ma facut sa ma simt in culmea fericiriii,Am vb pe fb neam propus sa ne intalnim a doua zi,,VIneri la ora 3 nerabdator am mers am luat-o pe gabi de la locul indicat de ea si am plecat spre locul intalnirii,,ajunsi acolo am facut un dus am stat putzin la vorbe si am inceput actiunea,,Gabi a inceput sa imi faca un oral nemaipomenit cu atentie la ,,,,,,iar dupa 25 de min am finalizat la ea in gurita,,Am mai stat putzin in pat imbratisati am povestit si am inceput al doilea nr...Gabi a inceput iar cu un oral foarte bun dupa care am montat prez si a venit peste mine,aici sa miscat foarte bn,dupa ctv minute am luat-o pe la spate  ,unde am facut si anal pozitie in care am si finalizat,dupa ce am fin Gabi a mai ramas cateva secunde in pozitia aia masandu-mi ouale,,,,,,,si acum notele;       locatia;10 mia placut locul unde ea ma dus            aspect 10 o doamna foarte frumoasa       oral 10 cel mai bun oral pe care l-am primit     normal -10    anal- 10      gfe-10 plus mam simtit cu ea ca si cu o femeie care ma iubeste foarte atenta cu mine voia sa ma simt bine fara sa ne uitam la ceas,    halat 220 lei pt o ora si cv plus 50 lei camera,,,,,de revenit pt mine ii cea mai placuta intalnire cu o femeie,,,,,bafta si voua celor care nu ati cunoscut-o pe Gabi sa aveti parte de o intalnire cu ea,,       isi merita pe deplin locul in top

• Like 7
  • Telefon: primaria din Salonta
  • Oras:Romania-Salonta
  • Telefon: primaria din Salonta
  • Oras:Romania-Salonta
Postat

Buna si bine v-am gasit ,cu ceva timp in urma,mai exact inainte cu o zi,sa mearga la Cluj Gabi am avut deosebita placere de a gusta din fructul ei :crazylove am incercat sa dau de ea de multe ori si in final tot am reusit(perseverent ) :yummy Gabita este o femeie frumoasa  si zambitoare  si vorbareata,e atenta la partener si chiar pupacioasa :luv Dupa un lung preludiu am inceput cu un oral pasional as zice,incet la inceput  si cu grija,iar apoi cu o viteza mare de tot care ma terminat rapid(femeia asta e nimfomana) :love si o pupacioasa ca ea nu am mai intalnit :luv Dupa o tigara si un suc am trecut si eu la lins  pana sa incins bine  dupa care am trecut la un normal ~misionar,doggy pana am terminat (cred ca impreuna) nu stiu sigur ca femeile sunt smechere pot mima orgasmul :habarnam

total

Locatie-nu am retinut bine dar a fost curata la ceva pensiune 10 plus

Aspect Gabita-10++

GFE 10 vorbeste  mult dar e bine tot nota mare are de la mine(prefer femeile tacute)

Oral 9,95 (stie ea de ce)

Normal 10plus

Tin sa precizez ca la sex normal am folosit prezervativ

Parere personala despre aceasta femeie este ca  e buna rau  :love  sa va bucura-ti de ea   va salut si numai bine!!!! :wave

• Like 11
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

Salutare ,

in urma cu cu cateva zile am vizitat-o pe Justlove , aceasta fiind in vizita prin Cluj , vizita in care am fost primit cu multa caldura , Justlove fiind foarte primitoare si amabila , cu toate ca eram la prima intalnire fata in fata , in ciuda faptului ca am socializat vreo 4-5 luni pe mesinger.

Era imbracata cu niste ciorapi plasa negri cu banda si cu niste pantofi cu toc , precum si cu un corset provocator.

Dupa cateva discutii care mi-au facut placere , am inceput sa ne sarutam cu pasiune , fapt care m-a excitat la maxim , Justlove sesizand madularul sculat care statea sa plezneasca , pe care l-a luat dupa catva timp  in gurita.

Am inceput sa gust si eu din pasarica ei umezita la maxim , fapta care se pare ca i-a provocat multa placere , dupa care mi-a montat cu gura un prezervativ intr-un mod foarte placut , urmand un sex nebun ca si intre doi amanti care nu s-au vazut de mult timp , schimband multe pozitii , dupa care ea aflandu-se in pozitia LOT , am simtit nevoia sa explorez si funduletul doamnei Justlove , care a fost foarte primitor si fierbinmte , motiv pentru care am simtit senzatii grozave.

Am schimbat de cateva ori gaurica , penetrand-o cand in pasarica , cand in anus , dupa care , stand pe o parte , am finalizat glorios in funduletul doamnei Justlove , care zvacnea de placere.

Am facut iun dus , dupa care ne-am luat ramas bun , cu promisiunea ca ne vom mai revedea.

Note :

Locatie - 9 - era intr-o camera de hotel
Aspect Gabita - 9
GFE 10 este foarte sociabila
Oral  - 9
Normal - 10

Anal - 10

• Like 9
  • Oras:fara
  • Oras:fara
Postat

ahhh...Gabitza...ne faci in ciuda cumva? :rax2

kismy tucu-te dak ar fi sa faci recenzii ti-ar luat vreo 10 pagini din 2011 au fost o gramada de intalniri :kiss3

• Like 12
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

ai dreptate...dar prefer sa pastrez doar pentru mine ceea ce se intampla intre noi...deja nu cred ca mai ai nevoie de reclama :snap

• Like 2
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

Sa revenim la recenzii. :laugh2

Pe Gabitza am cunoscut-o marti,la Bucuresti.Totul a decurs foarte rapid,dupa o discutie in PM cu cateva zile in urma.Atunci am discutat sa ne cunoastem cand drumurile noastre se vor intersecta pe la Bucuresti.Din fericire asta s-a intamplat foarte repede si marti dimineata,pe la 10,ne-am intalnit chiar in fata locatiei unde se cazeaza de obicei.Asa sincronizare mai rar,am ajuns in acelasi timp,eu cu masina de la Pitesti si ea de la gara.Am urcat impreuna,am baut o cafea cumparata de ea,ne-am afumat si am trecut la treburi mai serioase.Am petrecut cam doua ore impreuna,timp in care am facut de toate.Totul a decurs foarte natural de parca ne cunosteam de mult timp.Trec la note.

GFE-9(la cererea ei)

Corp-8.5,pentru varsta ei arata bine dar na,putina burtica,un colacel :laugh2 (ce carcotas sunt);

Fata-9,e frumusica Gabitza;

Oral-10,cu CIM si swallows,n-am ce comenta;

Normal-9.5

Anal-nu dau nota ca am facut foarte putin,doar ca era in meniu,ca la nunta,am zis sa gust si tortul :laugh2

Per total a fost o experienta frumoasa cu o fata cu mult bun simt,experienta pe care o sa o repet cand am ocazia.

Va salut!

• Like 16
Postat

Si daca tot am scris aici m-am decis sa fac si o recenzie

O cunosc pe Gabi de ceva vreme, cred ca de vreo 5 ani si consider ca e neschimbata, arata la fel de bine ca atunci cand am cunoscut-o

Va povestesc doar ultima noastra intalnire cu toate ca au fost peste 10 intalniri si de fiecare data am revenit cu placere :)

M-am intalnit cu Gabi la locatia pe care cei ce v-ati mai intalnit cu ea o stiti bine .

Am discutat la telefon detaliile si asa cum stabilisem , ne am intalnit cred ca era undeva pe la orele 19, am intrat in camera unde am stat cateva clipe la o tigare si la un pahar de suc, dupa care a urmat actiunea propriu zisa si anume cateva saruturi, pe corp, pe sani dupa care a continuat cu un oral executat ca la carte, iar cand m am incins i-am cerut sa facem 69, pozitie ce a dus la prima finalizare

Dupa asta am continuat cu sex normal facut in mai multe pozitii, Gabi este extraordinara :)

Acum sa trecem la note

GFE - 10 - se implica foarte mult;

Fata,Corp - din puctul meu de vedere este o MILF de nota 10;

Oral - 10 executat ca la carte

Normal - 10

Anal: nu am facut

Cadoul : 50 euro

per total Gabi este o femeie la care revii de fiecare data cu placere, cel putin mie asa mi se intampla si mi asum cele scrise mai susF

elicitari Gabi si abia astept sa ne intalnim cat mai curand :)

• Like 12
Vizitator albertosiculus
Reputație: 0
Postat

La Multi Ani Gabita  :cake

Si acum recenzia.

La inceputul saptamanii am ajuns in Oradea si ca de obicei am apelat la serviciile unei o cunostinte mai veche.

Am reusit sa programez o intalnire la hotel pentru ora 21.00.

Despre Gabi ce sava povestesc. Este aceeasi persoana simpatica si volubila cu care inevitabil te simti bine.

Actiunea noastra a inceput cu puaturi si sarutari, urmat de un oral excelent . Inainte de atrece la un misionar fantastic,evident ca am servit si eu un pic din prajiturica insiropata si apetisanta a Gabitei.

Runda a doua sa consumat aproape in acelasi fel, doar ca finalizarea a fost in pozitia capritei.

Intre cele doua reprize am avut parte si de un masaj foarte bun, timp in care am povestit despre una alta.

Note:

Aspect - 9,5 - frumusica, simpatica si cu piele fina

Oral - 10 - condimentat cu tot ce trebuie

Normal- 10 - implicare maxima

GFE - 10 - o adevarata prietena

Recomandare - evident ca DA- acelor persoane care stiu sa aprecieze o adevarata Doamna

• Like 10

Postat
Just sex cu Justlove 

Motto: "Aia mici inca n-au scos unghiile."

Moooaaaama, asa n-am un chef sa fac recenzie… Ma fute o lene de nu-i adevarat.

Nu stiu de ce am devenit asa puturos tocmai la Justlove, dar va rog sa ma credeti ca ma fute o lene…

Si i-am promis ca o sa scriu ceva saptamana asta. Mai sunt cateva minute si se incheie… :D

Asa ca...

Intalnirea a avut loc luni, 03.11.2014 in jur de ora 22:00.

Nu am mai nimic de adaugat fata de ce s-a spus pana acum despre ea. E frumusica, are o piele fina si o pasarica foarte gustoasa si carnoasa, cu mult bun simt, chiar exagerat de mult bun simt. M-a induiosat cand, nici nu incepusem sa ne dezbracam si a scos din geanta buletinul de analize facute cu cateva zile in urma din cauza, sau datorita, cum vreti, unor discutii de pe forum. Este o fata sensibila care are mult de oferit si se fute dumnezeieste. 

Intalnirea noastra putea fi mult mai reusita, dar n-am fost singur… si nu m-am desfasurat asa cum o fac eu de obicei. A nu se intelege ca n-a iesit ok din vina ei. Din contra. Ea a fost exact asa cum ma asteptam si poate chiar putin peste. Detalii lirice pot sa dau pana maine dimineata si tot n-as termina, dar promit ca am sa fac o recenzie mult mai detaliata, asa cum obisnuiam pe vremuri, dupa urmatoarea intalnire.

Un singur lucru am de punctat. Nu stiu ce mi-a facut, nu imi explic cum am reusit, dar mi-am dat drumul nu odata nici de doua, ci de trei ori, fara sa-mi moara si fara sa ies din pasarica ei calda. Eu ma tot uitam la cauciuc sa vad daca e acolo, sa vad daca mi-a murit si la un moment dat imi zice ceva de genul: "Stai linistit, e acolo, aia mici inca n-au scos unghiile". 

Justlove e super simpatica. Intalnirea a fost presarata cu multe glume si aveam senzatia ca o stiu de o viata.

Note: 10 +++ pt. GFE si in rest 9 pe linie.

Imi pare tare rau ca am sarit peste multe delicii. Am omis si intrarea din dos… dar data viitoare promit sa iasa ca la carte si recenzia si… da, da, stiti voi... 

Concluzie: De top.

Doamna mea...  :hug1

http://s27.postimg.org/916du0s03/DSC_2471.jpg

• Like 14
  • Minus 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...