Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:Buzau
Postat

Salutare. Am tot cautat pe forum.. dar nu am gasit. Avem vreo tipa miniona? Miniona nu inseamna 1,50... inseamna 1 metru inaltime. Adica cred ca intelegeti la ce ma refer :D Am de mult o fantezie de genul, si nu am reusit pana acum sa o pun in aplicare.

• Oras:Los Angeles
Postat

Din ce stiu eu nu exista genul "pitice" cautate de tine.

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Colegu Adrian1990...nu stiu de ce am ramas eu cu impresia ca esti din Bz... Si daca este asa...nu ai cum sa nu o stii pe stramba... Era din Bz si isi facea veacul in parcul din centru langa biserica de la piata.. Avea pana in 1.40m si corpul diform...picioarele aveau o jumatate de metru si corpul aproape 1 metru!...

Postat

Salutare. Da, sunt din Buzau. Nu am fost prin parcul acela. Pe la ce ore ar trebui sa o gasesc? M-ai facut curios. 

Postat

Nu am mai incercat, tocmai de aceea sunt atras :)) Ce vrei, fiecare cu fanteziile lui :))

Adrian, astfel de persoane sufera de "nanism" asa se cheama "boala", se nasc asa din cauza unei afectiuni genetice numita acondroplazie (vezi poza pusa de Coryna). Cauta pe net despre nanism si problemele lor de viata...apoi poate te gandesti sa revii la fantezii mai normale. Apropo...daca afla nevasta-ta ce fantezii ai...nu te vad bine! :)

• Like 3
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

poate omu' e micutz de inaltime, .......... vrea si el ceva mai mic k el

Vizitator taki
Reputație: 0
Postat

Adrian, astfel de persoane sufera de "nanism" asa se cheama "boala", se nasc asa din cauza unei afectiuni genetice numita acondroplazie (vezi poza pusa de Coryna). Cauta pe net despre nanism si problemele lor de viata...apoi poate te gandesti sa revii la fantezii mai normale. Apropo...daca afla nevasta-ta ce fantezii ai...nu te vad bine! :)

Daca sotie afla ca scrie pe ninfomane nu sa fie bine oricum, fara sa ajunga sa citesca ce fantazii are, lol...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare