Sari la conținut

ce credeti despre TARANII?

Postări Recomandate

• Oras:bucuresti
Postat
  La 24.03.2015 la 16:23, exexcradlemin a spus:

si inca un atu : baietii de la tara sunt mai dezvoltati ( si din punct de vedere sexual) adica : cam toti avem degete  ))) si implicit penisul mai mare ( nu ca ma laud ) dar asa e, fetele pot confirma

In primul rand te-ai facut de kkt din prima cu gramatica lipsa din titlul topicului, unde nu se impunea sub nici o forma al doilea i la TARANII! Apoi ai continuat glorios sa ne povestesti ce avere posezi (casa, etc.). Ca acum sa te rupi in stamba definitiv cu postarea citata mai sus! Ce-i drept degetele de taran muncit corect pe glie sunt mai mari. Ce-i drept, fara sa te lauzi, ai reusit sa te lauzi ca ai pula mare! :laugh2 . Good for you! Dar problema e ce faci cu ele TARANE? Adica cu deshtele si putzulica mare? Sau nici macar asta, ca .... cu-i ii pasa, ca sa zic asa!

Dar trecand peste toate astea, am si eu o intrebare: nu erai tu ala homo, bi, sau cine o mai sti, care a deschis un topic de ne-a facut pe multi de aici sa boram? Link aici: http://nimfomane.com/forum/topic/37836-experienta-male-with-couple-mf-fantezia-tuturor-parerea-mea/

Si daca da, atunci zic: vai de pula ta mare! Bleah! Du-te ma repede de aici ca boram iar!

• Like 1
  • Minus 2
Postat
  La 24.03.2015 la 17:06, exexcradlemin a spus:

consider ca mi-am atins scopul cu acest topic, asa cum am fost si eu enervat de niste baieti de la oras asa am reusit sa enervez si eu la randul meu tot niste baietasi de oras... multumesc, l-am razbunat pe bunicul care a fost injurat de niste badaranii :))

Daca tu asa consideri, eu iti urez sa fi fericit si sanatos .... la cap! Cat despre bunicu' razbunat, :no2 , se intoarce pe pat, sau in mormant daca e acolo saracu'! Ce nepot netot de rasul satului are!

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:.
  • Oras:.
Postat

Eu nu inteleg de ce se lauda asta cu degete groase si pula mare....când el suge pula, sa mor de înțeleg !!!

• Like 1
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat
  La 31.03.2015 la 13:13, indubitabil a spus:

țăranul e o categorie specifică estului și sudului continentului, caracterizată prin ipocrizie, occidentalii anglo-saxoni nu au avut și nu au așa ceva, ei sunt utili umanității pentru că produc cartofi ieftini și curve scumpe (în compensație) adică, Ana are mere! 

p.s. o ciudățenie aparte a țăranului e că femeia lui e androgină iar el, țăranul e ginoid adică nici unu nici altu nu se pliază pe genotipul firesc uman (Leana și Costel)

Bre inginere.....gata?

Ai twerminat de supt toate acadelele? :clap2

Sa-ti fie de bine..... :138x

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat
  La 24.03.2015 la 17:06, exexcradlemin a spus:

consider ca mi-am atins scopul cu acest topic, asa cum am fost si eu enervat de niste baieti de la oras asa am reusit sa enervez si eu la randul meu tot niste baietasi de oras... multumesc, l-am razbunat pe bunicul care a fost injurat de niste badaranii :))

Tu faci de ras zona din care te tragi

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:-----------
Postat

Țăranii și sexul (eseu de fizică de clasa 7-a)

Țăranii cred că p...a (numără punctele) e un fel de scorbură special construită pentru a întrerupe lumina electrică (sau lampa, alta, nu a lui Aladin), unde nu se știe de ce, te... golești și apare alt țăran! Femeile țărănci, de groază, închid ochii (în momentul ăla), deși am precizat, totul se petrece pe`ntuneric! Și asta, culmea, înainte să se nască Edison! Sau Faraday ;) (ăla care băga ceva într-o liță de Cu ... așa a ajuns el mascul cu potențial)

Postat
  La 31.03.2015 la 19:11, indubitabil a spus:

Țăranii și sexul (eseu de fizică de clasa 7-a)

Țăranii cred că p...a (numără punctele) e un fel de scorbură special construită pentru a întrerupe lumina electrică (sau lampa, alta, nu a lui Aladin), unde nu se știe de ce, te... golești și apare alt țăran! Femeile țărănci, de groază, închid ochii (în momentul ăla), deși am precizat, totul se petrece pe`ntuneric! Și asta, culmea, înainte să se nască Edison! Sau Faraday ;) (ăla care băga ceva într-o liță de Cu ... așa a ajuns el mascul cu potențial)

post-100478-0-60171600-1427829328_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

Locuiesc intr-un sat la 22 km de un oras considerat la ora actuala un oras model ptr Romania.Am avut sansa sa imi construiesc o casa pe sufletul meu.Oameni sunt deosebiti. Tinerii fac naveta cu trenul pana in oras unde au locurile de munca, dar o parte au ramas si fac agricultura alaturi de parintii care lucreaza pamantul de o viata.. Ceilalti ajuta dupa ce vin de la slujba. Binenteles nu exista padure fara uscaturi dar in general comunitatea este ok. Sa stiti ca exista viata si la tara.Poate oameni simpli dar cu mult bun simt.Sa stiti ca sunt bine informati despre tot ce se intampla in lume.Tv pentru cei mai in varsta,tv si internet ptr cei tineri.Multi fii ai satului au plecat intradevar,s-au realizat sau nu (stiti cum e viata) dar toti tin legatura si de sarbatori se intalnesc tot acasa.Eu povestesc experienta mea si nu neg ca exista si alte locuri unde viata e mai grea si oamenii mai necajiti si pierduti.Conteaza poate zona,distanta de marile orase,etc.

• Oras:Undeva in viitor
  • Oras:Undeva in viitor
Postat
  La 31.03.2015 la 19:49, Cot a spus:

Locuiesc intr-un sat la 22 km de un oras considerat la ora actuala un oras model ptr Romania.Am avut sansa sa imi construiesc o casa pe sufletul meu.Oameni sunt deosebiti. Tinerii fac naveta cu trenul pana in oras unde au locurile de munca, dar o parte au ramas si fac agricultura alaturi de parintii care lucreaza pamantul de o viata.. Ceilalti ajuta dupa ce vin de la slujba. Binenteles nu exista padure fara uscaturi dar in general comunitatea este ok. Sa stiti ca exista viata si la tara.Poate oameni simpli dar cu mult bun simt.Sa stiti ca sunt bine informati despre tot ce se intampla in lume.Tv pentru cei mai in varsta,tv si internet ptr cei tineri.Multi fii ai satului au plecat intradevar,s-au realizat sau nu (stiti cum e viata) dar toti tin legatura si de sarbatori se intalnesc tot acasa.Eu povestesc experienta mea si nu neg ca exista si alte locuri unde viata e mai grea si oamenii mai necajiti si pierduti.Conteaza poate zona,distanta de marile orase,etc.

Ai gasit un loc bun, bravo.

Postat

MAI ON TOPIC

Țăranii e o specie umanoidă care (chiar) crede că sexul este pentru reprodus, a lor specie, desigur, de unde se poate concluziona, țăranii e nazi! 

Postat
  La 31.03.2015 la 23:46, indubitabil a spus:

MAI ON TOPIC

Țăranii e o specie umanoidă care (chiar) crede că sexul este pentru reprodus, a lor specie, desigur, de unde se poate concluziona, țăranii e nazi! 

=)) Prost te am =))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

NU SCĂPA ȚĂRANCA-N CASĂ ... IF YOU KNOW WHAT`S GOOD FOR YOU BODY .... NICI DE BORDEL NU-I BUNĂ!

RESPECTĂ ȚĂRANUL, E O SPECIE PE CALE DE DISPARIȚIE HIDRAULICĂ!

Postat
  La 01.04.2015 la 6:15, indubitabil a spus:

NU SCĂPA ȚĂRANCA-N CASĂ ... IF YOU KNOW WHAT`S GOOD FOR YOU BODY .... NICI DE BORDEL NU-I BUNĂ!

RESPECTĂ ȚĂRANUL, E O SPECIE PE CALE DE DISPARIȚIE HIDRAULICĂ!

Bine ai revenit, inginerule. Si multumim pentru poza recenta cu tine:

post-100478-0-65870100-1427872395_thumb.jpg

• Minus 1
Postat
  La 23.03.2015 la 17:06, exexcradlemin a spus:

Nu vreau sa starnesc controverse, probabil multi sunteti de la tara ( sat ) ca si mine de altfel  SUNT TARAN  si nu mi-as schimba domiciliul sau stilul de viata pentru nimic in lume , si as vrea sa vad parerea voastra despre noi, taranii , parerea sincera :)) deja zambesc doar cand ma gandesc ce comentarii o sa scrieti unii din voi

Nu credem nimic! :rax2

Postat
  La 23.03.2015 la 17:06, exexcradlemin a spus:

Nu vreau sa starnesc controverse, probabil multi sunteti de la tara ( sat ) ca si mine de altfel  SUNT TARAN  si nu mi-as schimba domiciliul sau stilul de viata pentru nimic in lume , si as vrea sa vad parerea voastra despre noi, taranii , parerea sincera :)) deja zambesc doar cand ma gandesc ce comentarii o sa scrieti unii din voi

ce vb mă? știam că te tragi din inginer de sunet și lumini

Vizitator
Reputație: 0
Postat
  La 01.04.2015 la 15:23, indubitabil a spus:

ce vb mă? știam că te tragi din inginer de sunet și lumini

Cearta-l ......da-l in sange si pa el.......... :laugh2

Postat
  La 01.04.2015 la 15:24, MAREAN NO 1 a spus:

Cearta-l ......da-l in sange si pa el.......... :laugh2

serios, așa se lăuda, că se trage din ceva situat la nivel "universitar", cu cratimă, apostroafe, tot tacâmu ;)

Vizitator
Postat
  La 01.04.2015 la 15:28, indubitabil a spus:

serios, așa se lăuda, că se trage din ceva situat la nivel "universitar", cu cratimă, apostroafe, tot tacâmu ;)

Stiu..........e dat draq si el............

Postat
  La 01.04.2015 la 15:29, MAREAN NO 1 a spus:

Stiu..........e dat draq si el............

punem punctu pe i? in loc sa conducem noi "merkavele", ne conduc ele pe noi, de la președinte în jos, deci? are dreptate yin - yang ăsta cu topicu 

Vizitator
Postat
  La 01.04.2015 la 15:33, indubitabil a spus:

punem punctu pe i? in loc sa conducem noi "merkavele", ne conduc ele pe noi, de la președinte în jos, deci? are dreptate yin - yang ăsta cu topicu 

Nu

Postat
  La 01.04.2015 la 15:35, MAREAN NO 1 a spus:

Nu

nu ce, n-are o merkava 65 tone ș-un tank rusesc T90S 45 tone?  :laugh2

cântarele alea de la CAP nu mai există

(roata s-a intors)

Vizitator
Postat
  La 01.04.2015 la 16:01, indubitabil a spus:

nu ce, n-are o merkava 65 tone ș-un tank rusesc T90S 45 tone?  :laugh2

cântarele alea de la CAP nu mai există

(roata s-a intors)

Cate kile avea o vaca la CAP ?

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...