? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 9, 2015 daca-r ști ce bland si iubitor sunt in viata de zi cu zi, cu o exceptie, daca te simt ca ai probleme, ca ma minti, incep sa ma manifest si eu cu probleme, pana pleci pe unde ai venit Spune sincer,fara remuşcari,esti zoolfil sau zoo fermier/ingrijitor,sau tot fost soldat retras,sau un fel de mix?Nu ca te-am citit sau ceva,dar parca nu ai zis nimic de animale,parca le protejezi intr-un fel..de razboi stiu deja ca isi are locul de cinste, in fiecare zi,in mintea ta!
indubitabil Reputație: 2178 Postat Aprilie 9, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Aprilie 9, 2015 țăranii sunt triști, nu pentru că ... ci pentru că! (nu-și mai pot vinde bine fiicele prin căsătorii, nu-și mai pot alcooliza fiii, nu prea mai au ce tăia de prin păduri) https://www.youtube.com/watch?v=I7ClpdQMPzo
indubitabil Reputație: 2178 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Aprilie 10, 2015 subliminal "exexcradlemin" - țăranul e un excrement "ce credeti despre TARANII" țăranul e un analfabet cine e exexcradlemin?
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2015 Postat Aprilie 10, 2015 cine e exexcradlemin?Unu' care se iubeste in cavitatea bucala..................... 1
? ec ed Reputație: -439 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:aer Oras:aer Postat Aprilie 10, 2015 E.T: Păsari CA! )) 3
indubitabil Reputație: 2178 Postat Aprilie 10, 2015 Oras:----------- Oras:----------- Postat Aprilie 10, 2015 Unu' care se iubeste in cavitatea bucala..................... are s-o obsesie cu semnu ala, a mai aparut de n ori pe aci, sigur nu-i evreul ăla care iubește țiganii helvețieni (care papă halva)?
n3control@tu Reputație: 167 Postat Aprilie 13, 2015 Oras:DA Oras:DA Postat Aprilie 13, 2015 Stiu Stiu ca stii ... :laugh2
cot Reputație: 836 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:sibiu Oras:sibiu Postat Aprilie 14, 2015 Parerea lui Lucian Blaga: " Sunte si vom fi totdeauna neam de tarani. De aceea,destinul nostru ca neam,ca putere culturala,atarna de cantitatea de aur curat ce se afla in sufletul taranului - creatorul si pastratorul culturii populare,centru generator,binecuvantat si rodnic."
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 I-auzi plm....Eminescu spunea: M-am nascut pe asfaltul din Bucuresti......
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2015 Postat Aprilie 14, 2015 I-auzi plm....Eminescu spunea: M-am nascut pe asfaltul din Bucuresti......Cine asfalta Bucurestiu' pa vremea lu' Eminescu ?............strabunicu' lu' Cocos ? 1
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 Cine asfalta Bucurestiu' pa vremea lu' Eminescu ?............strabunicu' lu' Cocos ?Bunicu,ma,ma trag din neam de bituminari 1 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2015 Postat Aprilie 14, 2015 Bunicu,ma,ma trag din neam de bituminariSe leaga acum...........
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 ma stii doar,ai de grija pe ce strada te muti
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2015 Postat Aprilie 14, 2015 ma stii doar,ai de grija pe ce strada te mutipa una neasfaltata
phoenix Reputație: -585 Postat Aprilie 14, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 14, 2015 pa una neasfaltata Pt tine,o bag pe "proiect finalizat" 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2015 Postat Aprilie 14, 2015 Pt tine,o bag pe "proiect finalizat"Saru' mana mult da tot............
Vizitator ilarion Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2015 Postat Aprilie 14, 2015 am uitat sa precizez ca la varsta pe care o am (sub 30 ) am propria mea casa ( destul de marisoara) plus ca am un apartament in baia mare intr-un bloc nou pe care il inchiriez) plus ca nu mai am fratii cu care sa impart casele parintilor si a bunicilor ( am lucrat 7 anii in anglia ) nu e lauda ( ca oricum nu ma cunoaste nimeni ) doar asa sa nu credeti ca cei de la tara ar duce lipsa de ceva ( cel putin la mine in sat)7"anii" aia pe la engleji nici macar nu te-au transformat intr-un laudaros incultce poola mea nu duceti voi lipsa bai taranule. mori ca gusteru' daca ai nevoie de salvare la tara. ca sa nu mai zic de cultura (da ce poola mea iti mai "trebe" tie cultura ca tu ai vazut palate frumoase prin GB trecand pe strada ca inauntru trebuie sa platesti ) eu am o parere foarte buna despre tarani, dar pentru oameni ca tine s-a inventat expresia asta " Ba ce TARAN esti" si stii tu foarte bine care este sensul cuvantului taran aici hai mai bine posteaza cateva filmulete pe youtube cu casa si apartamentul tau 'The Taran Crib" si poate un film afara cu masina, asta daca ai una mai de soi cu clima bizonica ceva. 3 4
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum