flory90 Reputație: 224 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 14, 2016 Scuza-ma daca m-ai inteles gresit. Nu era intentia mea sa insinuez ceva negativ la adresa ta. Ce am scris eu era doar o opinie si un sfat, nicidecum o regula Am vrut doar sa spun ca unii prefera pozele mai recente, in sensul celor facute rapid cu telefonul sau camera foto (cine are). Sunt fete care isi fac un set de poze (profi sau nu) si le folosesc 5 ani dupa aceea . Din nou, nu zic ca e cazul tau. Dar si aia e una din cauzele pentru care e multa suspiciune pe aici, si pe buna dreptate fiindca se face spam de anunturi cu poze false si multi suntem satui de ele. Scuze din nou pentru neintelegere.nu face nici un fel de problema ,doar ca am spus ca arat exact ca in poze nu mam schimbat cu nimic,daca era sa slabesc vro 10 kg sau mai mult cu siguranta as actualiza pozele , am crezut ca exista vro regula daia am ramas nedumerita,ok am inteles ideea ta acuma si iti multumesc frumos pentru sfatul dat . am sa pun si eu cateva poze recente zilele urmatoare , te pup si inca o data multumesc
craci Reputație: 109 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:centru Oras:centru Postat Septembrie 14, 2016 Eu nu intru de pe telefon , intru doar dupa leptop , si este pentru prima oara cand aud ca trebuie sa iti actualizezi pozele mereu ,sunt un membru de mai bine de 2 ani pe acest forum si pana acuma nu am auzit "aceste regulii "!Am prietene care colaboreaza tot pe acest forum si nu isi actualizeaza pozele mereu , o face o data pe luna sau la 2 luni .Daca arat ca in pozele atasate mai sus si nu este nici o schimbare de ce sa pun altele ? (faceti-ma sa inteleg ca eu chiar nu inteleg ce vreti sa spuneti)Nu este nici o regula dragă era doar un sfat.Este topicul tau si faci cum vrei tu.Sunt inca persoane care mai tin si la IMAGINE daca intelegi.
flory90 Reputație: 224 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 15, 2016 Nu este nici o regula dragă era doar un sfat.Este topicul tau si faci cum vrei tu.Sunt inca persoane care mai tin si la IMAGINE daca intelegi. am inteles ideea ,mersi frumos 1
flory90 Reputație: 224 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Septembrie 16, 2016 disponibila in sibiu pentru voi pana in data de 25 septembrie contact:0758/679/688 Flory
craci Reputație: 109 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:centru Oras:centru Postat Septembrie 17, 2016 Ce zici vrei să ne vedem si poate iti fac si niste poze dacă vrei ?
Vizitator chingy85 Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2016 Postat Noiembrie 8, 2016 mai operează dameza la SB sau e off ?
spataru Reputație: 0 Postat Februarie 15, 2017 Oras:Maramures Oras:Maramures Postat Februarie 15, 2017 Buna Flory, Ai revenit? Este real anuntul din Publi 24?
alex785 Reputație: 10 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 19, 2017 salutare,facut vizita la flori jucausa si funduletul ei beton. facut dush si trecut la actiune ora cu doua finalizari.ambele fin normal cu prez. fara fite,vorbareata.nu poate sa mai rasp deoarece zicea ca si.a uitat parola.
anghelmry Reputație: 24 Postat Februarie 19, 2017 Oras:romania Oras:romania Postat Februarie 19, 2017 ce numar de telefon are acum?
alex785 Reputație: 10 Postat Februarie 19, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 19, 2017 eu am dat de ea prin colega ei .am sunat.o pe colega ei si mi.a zis ca mai are o colega(flory).am fost cu un prieten si eu am ales pe flory.zicea ca pleaca azi si revine vineri
bitterwood Reputație: 669 Postat Februarie 19, 2017 Oras:SIbiu Oras:SIbiu Postat Februarie 19, 2017 eu am dat de ea prin colega ei .am sunat.o pe colega ei si mi.a zis ca mai are o colega(flory).am fost cu un prieten si eu am ales pe flory.zicea ca pleaca azi si revine vineriCare e colega ei ? Anunt? Thread?
alex785 Reputație: 10 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 20, 2017 e fata care ziceau uni ca e ancuta .seamana dar nu e.in turnisor la blocurile boema.nu mai are anunt a plecat.pe vineri ziceau ca se intorc.
adrian2017 Reputație: 242 Postat Februarie 20, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Februarie 20, 2017 salutare,facut vizita la flori jucausa si funduletul ei beton. facut dush si trecut la actiune ora cu doua finalizari.ambele fin normal cu prez. fara fite,vorbareata.nu poate sa mai rasp deoarece zicea ca si.a uitat parola.Ce tarif are?Oral OP,ON?Anal?Detalii mici dar poate folositoare pt mine si ceilalti colegi futaciosi.Am sunat si eu dar intră mesageria.Iar in legatură cu parola e cam afumată chestia doar se poate recupera de pe email dar na inseamna ca nu stie nici emailul.Mama iei de tehnologie si parola 1 4
alex785 Reputație: 10 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 20, 2017 ON,fara mainii.i place oralu da nu face finalizare orala.NP. nu face anal cu toate ca are un portbagaj de numa.duce fata.150 fin 300 ora.(nu am negociat)o ora am luat eu.si cu parola zicea ca avea aceasi parola peste tot si la email si nush ce sa intamplat.nu am putut sa o ajut la asta😂😂 1
adrian2017 Reputație: 242 Postat Februarie 20, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Februarie 20, 2017 ON,fara mainii.i place oralu da nu face finalizare orala.NP. nu face anal cu toate ca are un portbagaj de numa.duce fata.150 fin 300 ora.(nu am negociat)o ora am luat eu.si cu parola zicea ca avea aceasi parola peste tot si la email si nush ce sa intamplat.nu am putut sa o ajut la astaAsa frate RESPECT pt cele scrise.Acum parcă imi vine să fut ceva dar astept pană vineri sa vedem that ass.Zona am uitat sa te intreb.Ceva punct de reper.Ms. 1 4
alex785 Reputație: 10 Postat Februarie 20, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 20, 2017 am scris mai sus blocurile de la boema in turnisor.daca se vor caza tot acolo.😉
kazonde10 Reputație: 123 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Bârlogul Lupului Oras:Bârlogul Lupului Postat Februarie 23, 2017 Am vrut sa marchez la Flory saptamana trecuta. Vorbisem cu ea intr-o seara de luni, mi-a zis ca e disponibila si sa o sun a doua zi pe la 12 ca atunci incepe. N-a mai raspuns la 4-5 apeluri pe care i le-am dat martea . Deci.. poate alta data, fratilor. Judecati voi, caci eu nu sunt organ judiciar. Nu m-a dus capul pana acolo
danturatul Reputație: -341 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Februarie 23, 2017 Am vrut sa marchez la Flory saptamana trecuta. Vorbisem cu ea intr-o seara de luni, mi-a zis ca e disponibila si sa o sun a doua zi pe la 12 ca atunci incepe. N-a mai raspuns la 4-5 apeluri pe care i le-am dat martea . Deci.. poate alta data, fratilor. Judecati voi, caci eu nu sunt organ judiciar. Nu m-a dus capul pana acoloLa astea nu e de sunat de pe o zi pe alta, când vrei să belești, suni cu 10 minute înainte. Primul venit primul servit
kazonde10 Reputație: 123 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Bârlogul Lupului Oras:Bârlogul Lupului Postat Februarie 23, 2017 Acia ma tem ca ai dreptate, danturatule. Spre deosebire de anto si raluka, care chiar isi tin cuvantul. Pentru ele, palaria jos.
adrian2017 Reputație: 242 Postat Februarie 23, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Februarie 23, 2017 Am vrut sa marchez la Flory saptamana trecuta. Vorbisem cu ea intr-o seara de luni, mi-a zis ca e disponibila si sa o sun a doua zi pe la 12 ca atunci incepe. N-a mai raspuns la 4-5 apeluri pe care i le-am dat martea . Deci.. poate alta data, fratilor. Judecati voi, caci eu nu sunt organ judiciar. Nu m-a dus capul pana acolo Vineri vine ,dacă mai ai bani să o belesti Că eu am fost la alta nu stau după ea 1 4
kazonde10 Reputație: 123 Postat Februarie 23, 2017 Oras:Bârlogul Lupului Oras:Bârlogul Lupului Postat Februarie 23, 2017 Vineri vine ,dacă mai ai bani să o belesti Că eu am fost la alta nu stau după ea . Capital exista destul , mai rau e cu timpul disponibil, familia, copiii si toate cele
adrian2017 Reputație: 242 Postat Februarie 23, 2017 Oras:CENTRAL Oras:CENTRAL Postat Februarie 23, 2017
flory90 Reputație: 224 Postat Februarie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 25, 2017 Buna Flory, Ai revenit? Este real anuntul din Publi 24?Buna da este valabil anuntul.
flory90 Reputație: 224 Postat Februarie 25, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Februarie 25, 2017 ce numar de telefon are acum?ma poti gasi la nr de tel :0757/713/947 Flory
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum