Sari la conținut

Raffaella Fico

Postări Recomandate

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Raffaella Fico, o frumoasă italiancă de 24 de ani, manechin de profesie, e făcută praf de presa din Italia, după ce a pretins că a obţinut 1,5 milioane de dolari pentru o noapte de sex. Presa de scandal din Italia a aflat de la o prietenă a Raffaellei că aceasta s-ar fi vândut, pentru o noapte, pe 1,5 milioane de dolari, unui şeic bogat, jurnaliştii numind- o pe frumoasa brunetă “cea mai scumpă prostituată din lume”.http://www.libertatea.ro/detalii/articol/1-500-000-dolari-o-noapte-sex-346047.html:P:P

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat
Cred ca marea majoritate a femeilor s-ar vinde pe suma respectiva.Parerea mea!
...si pe un sfert din suma asta...
Vizitator Obsedatu'
Reputație: 0
Postat

[justify]Va atasez cateva poze, ca sa salivati...[/justify]

post-4961-133409716792_thumb.jpgpost-4961-133409716793_thumb.jpgpost-4961-133409716794_thumb.jpg

post-4961-133409716792_thumb.jpgpost-4961-133409716793_thumb.jpg[justify]Fapta fetei nu este condamnabila. Decat sa moara de foame, mai bine sa moara de placere... :)[/justify]

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

era si un banc la un momen'dat pe tema asta cu suma pentru care hatza-hatzaunu o intreaba pe o tipa... don'soara... ati face sex cu mine pentru un mil de dolari? ea raspunde... bineinteles ca dabine bine.. dar pentru 5 dolari... ea: hai domle ce credeti ca sunt eu.. curva...el: credeam ca am stabilit lucrul asta mai devreme :)))))

Vizitator mocu
Reputație: 0
Postat
era si un banc la un momen'dat pe tema asta cu suma pentru care hatza-hatzaunu o intreaba pe o tipa... don'soara... ati face sex cu mine pentru un mil de dolari? ea raspunde... bineinteles ca dabine bine.. dar pentru 5 dolari... ea: hai domle ce credeti ca sunt eu.. curva...el: credeam ca am stabilit lucrul asta mai devreme :)))))
Poanta finala era asa: "lucrul asta s-a stabilit anterior, mai ramasese in discutie doar suma."

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.