Sari la conținut

Maia (mignona) 80 Ron - 0751791904

Vizitator agramat

Postări Recomandate

Vizitator agramat
Reputație: 0
Postat

Maia bruneta,comunicativa, ofer companie intima sex oral nep, fara fin. orala, sex normal protejat, masaj de relaxare,mici fantezi !!!0751791904

post-136568-0-50031600-1427296729_thumb.jpg

post-136568-0-85204500-1427296729_thumb.jpg

post-136568-0-13112200-1427296730_thumb.jpg

post-136568-0-36758600-1427296730_thumb.jpg

• Like 3
  • Telefon: v_king_67
  • Oras:Constanta
Postat

Fata este de azi in campul muncii ...are mare teama de ce se va intampla ...si anume ...nu este din Cta ...are o colega ..Sonia se apeleaza si spune ca o vom gasi pe net ..

ce vrea Maia : fiind la inceput ar vrea sa vina si cu colega ei....si sa presteze impreuna ..deci ele nu au locatie dar vor presta in zona Dobrogea la casute 

confirma pozele ca sunt ale ei si azi facute 

prin urmare la o tragere de doua vor 200 ron de caciula/ora 

nu presteaza anal ca este la inceput ...colega Sonia este blonda si ea fara locatie 

are 22 anisori 

prestari cele mai de sus 

voce placuta la tel. dar cu mari temeri in ce priveste locatie ..ce va face ...ca inca este nou noutza ...

deci daca va merge cineva la ele ...nu are decat sa faca un trio cu fetele ca sunt speriate de la inceput 

Prin urmare cum a dat un pic caldura fetele diin tara coapte in zona lor ...vin sa se sparga aici pe litoral ...si inca nici nu a inceput sezonul :slap2

Later edit : desi in anunt se specifica tariful de 80 ron/nr...ele vor 200/ora de caciula ...asta ptr ca este si deplasare 

• Like 4
  • Minus 2
Postat

DeplasaaarI...2 fete!! challenge accepted!!

Pai ia tu legatura cu ele si tavaleste-le si apoi ne dai si noua ceva detalii

sa ai in buzunar 400 ron si de restul problemei se ocupa fetele 

cum ajungi in zona Dobrogea le suni si ele apar ...poti avea sansa sa spargi tu ghiata cu ele 

• Like 2
  • Minus 2
  • Oras:CONSTANTA
Postat

Corsaree, tot o specie de lup de mare sunt și eu :)) acum rezolvam problema!

Postat

Mulțumesc agramat pentru ca ai observat aceasta tânără domnișoara! Și hai sa povestim! Cum am văzut poza și citit postarea corsarului, pus mâinile vanjoase pe telefon și cu elan voinicesc, am contactat -o blat sa nu suspecteze ceva a mea scumpa bijuterie mult râvnită! ne-am pus de-acord în privința ffaptullui ca asta mica ( maia) este nouă și are nevoie de profesoara ( Sonia); acceptat pachetul și chemat fetele în bârlogul meu. Acum, 10 pentru punctualitate. Ne-am acomodat,împărțit darul, făcut protocol, discuții, nebunii. descrierea fetelor: Sonia.( blondă, sâni frumoși mari,ochi frumoși și o față senin, ușoară burtică dar nu e de speriat) , Maia ( o mânuță de om, care lasă impresia ca ar fi timida,dar care știe unde și când sa pună manA, sâni măricei,tatuaje ) . La duș toată lumea și ' poi, trecem la acțiune. M-am bucurat de un Oral din partea Soniei în timp ce maia era deasupra și ma jucam cu jucăria ei,mica,curată, epilata.repriza asta a fost scurtă pentru ca Sonia, are un ritm și o tehnica foarte buna la oral.. Și după câteva minute deja ieșise necuratul din mine ( ejacularea a fost pe sanii aia maaari) . Pauză, dușuri, țigări, repriza a doua. ma decid sa fac o schimbare la pauza..maia sa facă Oral și eu Soniei Oral. Sonia, la fel, pasarica curată, rasa. În timp ce eu ma bucuram de gemetele de placere ale Soniei, dracusoarea de maya se lupta din toate puterile sa-l facă tare ca piatra pe samurai. Trecut la un normal cu mai, woman on top, pus lubrifiant pe samurai și hop..o pasarica strâmtă și fierbinte rău de tot...din varii motive, s-a produs o extorsiune cu degajament, după care nu am mai putut penetra deloc și a murit samuraiul :( am mai stat puțin de vorba și rămas cu o amintire plăcuta. Note maya: aspect 10 (curată,frumoasa) Gfe 10 ( comunicativă) , oral 8-9 ( tentative de deep, și executa tot ce îți dorești) normal 7 ( punctez doar pentru pasarica aia fierbinte precum cuptorul lui mamaie și gemetele naturale ), cadou :200 acum note Sonia ( are și ea o rubrica pe aici) : aspect 10 ( mie îmi place ; este exact opusul lui maia ; dar aici e chestiune de gusturi) Gfe 10 ( vorbestee și face și caterinca, nu te plictisești) , oral 9-10 ( experienta și meciurile în picioare se cunosc ) normal --- (cel mai bun prieten m-a abandonat cand aveam nevoie de el) cadou: 200 . * precizări: Sonia nu este peștele lui maia. Și maia are nevoie de incurajare și oameni cu răbdare. Are potențial, e frumoasa și e ascultătoare. și la final le-am recomandat sa intre pe nimfomane. Com sa se promoveze și sa comunice cu noi. O seara minunata

• Like 8
Postat

Confirm pozele.. Coincid cu realitatea.. Da,e usor plinuta.nu mult.

Nu are locație, a zis ca rămâne pe deplasări. Ca înălțime.. Dacă eu sunt pe la 1,85 sa zicem 1,60 pe acolo.. E frumoasa, delicata.

Cât despre pofta ta: dacă făcea deplasare unde vroiam eu, o încercam. Așa, a refuzat și un mic premiu de 100 euro!

• Like 1
Vizitator agramat
Postat

Confirm pozele.. Coincid cu realitatea.. Da,e usor plinuta.nu mult.

Nu are locație, a zis ca rămâne pe deplasări. Ca înălțime.. Dacă eu sunt pe la 1,85 sa zicem 1,60 pe acolo.. E frumoasa, delicata.

Cât despre pofta ta: dacă făcea deplasare unde vroiam eu, o încercam. Așa, a refuzat și un mic premiu de 100 euro!

Fetele au locatie. O sa le fac o vizita 

!!!SONYA SI MAYA VA ASTEAPTA INTR-O LOCATIE DE LUX!!!! Expira la data 01.04.2015 Afisari : 99

BUNA!!!!O BLONDA SI O BRUNETA CU EXPERIENTA,VA OFERA : SEX ORAL,NORMAL, MASAJ DE RELAXARE SI MICI FANTEZII!!!0768552365

Pret : 80.00 RON / Ora

Telefon : 0768552365

Postat

Corsaree, tot o specie de lup de mare sunt și eu :)) acum rezolvam problema!

Dupa cum zici si tu .. specie ..dar nu Lup ....glumesc ....eu sunt mai oldschool

Vizitator agramat
Postat

Din ce știu eu,maya.și sonya au plecat ieri în Germania..

esti sigur ??? 

mie alataieri mi-a tras teapa, mi-a zis sa ma duc spre locatia ei langa un Mall chinezesc si sa o sun in 20 min. am ajuns in zona iar ea nu a mai raspuns la telefon

Postat

Pai mie, asa mi-a zis..în dimineața asta avea zbor,autocar.. Ceva de gen...mi-a arătat și biletul Ei.. Nu am bagat foarte tare de seama, ora de plecare 😠îmi pare rău că a plecat micuța, că nu a fost zi în care sa nu stau 2-3 ore

• Like 1
  • Oras:constanta
Postat

Pai mie, asa mi-a zis..în dimineața asta avea zbor,autocar.. Ceva de gen...mi-a arătat și biletul Ei.. Nu am bagat foarte tare de seama, ora de plecare îmi pare rău că a plecat micuța, că nu a fost zi în care sa nu stau 2-3 ore

bai cosmine stai cuminte in banca ta ;) 

Vizitator agramat
Postat

bai cosmine stai cuminte in banca ta ;)

????????????

Postat

Pai mie, asa mi-a zis..în dimineața asta avea zbor,autocar.. Ceva de gen...mi-a arătat și biletul Ei.. Nu am bagat foarte tare de seama, ora de plecare îmi pare rău că a plecat micuța, că nu a fost zi în care sa nu stau 2-3 ore

iti e dor nebunule e maya .... saracutu de tn ti-a aratat si biletu knd a plecat 

Postat

iti e dor nebunule e maya .... saracutu de tn ti-a aratat si biletu knd a plecat... dar bani isi spun cuvantu din cate stiu si ai povestit am inteles k ai plans in fata ei  :))))))) 

Postat

bani taii cosmine au fost  buniiii ;) mai ales k leai lins si in pizda si pe maia si pe sonya :))))))))))))))))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.