Sari la conținut

Bunaciune Mall Plaza 0761019829

Postări Recomandate

• Oras:Los Angeles
Postat

Pune si pozele frate plus detaliile din anunt. Din ce am vazut in link-ul tau par poze luate de pe faisbuciuc. :)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

mai apare un anunt:MALL Plazza, te astept la mine pentru o ora de relaxare totala, sunt o fata dulce fara inhibitii si iti promit clipe de neuitat. Suna-ma, nu o sa regreti, promit. Locuiesc singurica, 25 Mar 16:53

http://www.anuntul.ro/anunturi-matrimoniale/ea-cauta-partener/mall-plazza-te-astept-la-mine-pentru-o-ora-de-relaxare-totala-sunt-o-fata_25238831.html

poze care apar si aici:http://www.piatacluj.ro/anunturi/anal

post-124552-0-15934000-1427317424_thumb.jpg

post-124552-0-83077000-1427317428_thumb.jpg

post-124552-0-86160100-1427317435_thumb.jpg

post-124552-0-66881300-1427317440_thumb.jpg

post-124552-0-72513400-1427317445_thumb.jpg

• Like 3
  • Oras:Pe aici prin cartier
  • Oras:Pe aici prin cartier
Postat

Pune si pozele frate plus detaliile din anunt. Din ce am vazut in link-ul tau par poze luate de pe faisbuciuc. :)

frate laury deocamdata linkul duce catre anuntul facut de fata ... cu pozele era mai greu cand am pus acel link.

am postat destul de repede pentru ca daca sunt sanse sa ma astepte fata din poza 2, acum plec spre ea :)) mi se pare extrem de buna

is la inceput si eu in acest domeniu.

• Like 2
Postat

Multumim Coryna pentru detalii!

Frate CubaCigar daca esti la inceput de drum, trebuie sa te duci la fata, apoi sa ne spui si noua. :)

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Piata Veteranilor, confirmat cu fata la telefon. Servicii totale 150 Lei / h. Nu stiu ce sa zic, ma cam mananca in... palma :)

Postat

Piata Veteranilor, confirmat cu fata la telefon. Servicii totale 150 Lei / h. Nu stiu ce sa zic, ma cam mananca in... palma :)

Pai...sa te manance in...palma. :)

Da o fuga la ea si apoi ne spui si noua frate!

:)

• Like 3
Reputație: 24072
Postat

Trebuia sa se duca korpse dar a mintit.

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

hai sa o trecem si pe asta la testate.

locatie : 7 - blv timisoara , alee langa opt bank pe stanga cum mergi spre plaza. apartament vechi , baie oarescum decenta dar nu am folosit prosop nimic doar igienizat rapid la final.

pret : 100 - pe finalizare. fiind tarziu si in zona m-a momit cu sex total.

fata : oarecum ar aduce cu cea in alb din pozele de mai sus dar nu bag mana in foc. scunduta 16X cred , bruneta si cu breton. se poate sa fie de etnie.

slabuta asta , fara burtica , cur mic-mediu dar forma frumoasa , daca facea anal era buna treaba.

semn distinctiv un tatuaj in partea dreapta a abdomenului sub buric peste zona inghinala. nu stiu ce era.

actiunea :

oral numa protejat : 8 as da , bun , umed , o lua pe toata , se juca cu outzele , fara frecat cu manuta. placut.

normal protejat : 4 - nota asta pt ca : doar o pozitie - capra si de acolo am mutat-o eu pe burta cu perna sub ea dar altceva nimic.

plus ca futeam pe uscat, oribil.

anal - tzeapa - ca e mare ca nu intra ca la telefon am zis in functie de dimensiune ( nu a zis asa ceva si am intrebat-o de 3 ori inclusiv acolo ca pt asta am venit ) , replica tipica de fereala.

gfe - doar daca va place ffff mult spatele fetei.

sani - ca am uitat de ei , medii dar lasati grav , nu si-a dat jos sutienu pana nu era capra cu capu in perna si si atunci abia ma lasa sa pun mana.

nu stiu daca am ratat ceva , ahhh atitudinea de cacat , ostila , enervanta , dar macar nu m-a grabit.

mi-am vazut de treaba si am finalizat pe curu ei ca fin corporala se poate. fugit imediat din camera.

sta cu cineva in casa dar nu stiu daca femeie sau barbat.

nu am dusmani deci nu pot sa o recomand.

• Like 7
  • Minus 2
Vizitator mvvvrius
Postat

salve Doamnelor si domnilor!Se stie ca in drum spre Piteasca vorba romanului:decit o laba mai bine o curva contracost.

Fata nu are nici o treaba cu pozele cu toate ca arata .....binisor.

Anal - ca nu intra ca e prea mare deci...Tzeapa

Oral- nota 6 spre 6+

Normalul...6? aaa e prea mult?Lasa 6 ca sa nu fiu prea de la tzara!

Gfe? ce e aia? nu face altceva decit sa ti ia banii si atit.Deci experta in a lua banii!Nota -10-cu felicitari.

Locatie -in zona OTP blvd timisoara

Sunt doua fete in locatie. Una este de etnie!!!

Si asta a mea e bruneta dar parca nu e!!!!Cine mai stie??? Poate o fi indianca!!! :refoz

Nu are carii! De recomandat? La toti dusmanii mei!!!

Postat

nu te-a convins recenzia mea ? :))) ai vrut si tu pe propria piele!!

:D

Vizitator mvvvrius
Postat

nu te-a convins recenzia mea ? :))) ai vrut si tu pe propria piele!!

Eram pe fuga si....Pana mea!!!

In orice caz: a mea este mai frumoasa decit a ta!!!   :slap2

:laugh2  :laugh2  :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...