Sari la conținut

mandinga

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    186
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de mandinga

  1. 200e pe h si cu niste poze editate si de calitate/rezolutie foarte slabe. nu stiu cine s-ar risca.
  2. showul lesbi este inclus in cei 700 de lei? si la ce interactiuni exacte intre voi ne putem astepta ? multumesc
  3. sa intelegem ca a revenit domnisoara?
  4. si cum ne dam seama daca lucrezi sau nu in ziua respectiva? ca sa nu iti trimitem mesaj zilnic in speranta ca poate in ziua respectiva te gasim.
  5. deci locatia e in crangasi sau in Sect 3 unde are colega anuntul?
  6. a testat careva analul aici? sau este doar de marketing?
  7. iti multumesc, dar in afara de mentiunea de AP, nu s-a dat nici un detaliu relevant
  8. a incercat cineva analul? ca nu am vazut nici o recenzie.
  9. i s-a mai facut cuiva pofta, dupa ce a vazut pozele de mai sus, de o shaorma de la genin? hai poate si o bagheta amestec de la dristor, sa zicem... :)))
  10. si cu telefon nou vin si preturi noi?
  11. numai mie imi e evident ca asta e rebranding de la Deea ( cu 3 4 pagini in urma ) de cerea 100 extra pt FK? e tot blonda, tot aceleasi servicii, tot aceeasi locatie in blocurile alea noi de langa plaza. pozele sunt evidente, aia in care i se vad sanii din profil, exact aici ca si in celalalt topic doar ca acolo era 150 fin
  12. numai mie imi e evident ca asta e rebranding de la Deea ( cu 3 4 pagini in urma ) de cerea 100 extra pt FK? e tot blonda, tot aceleasi servicii, tot aceeasi locatie in blocurile alea noi de langa plaza. pozele sunt evidente, aia in care i se vad sanii din profil, exact aici ca si in celalalt topic
  13. nu stiu cum vin fetele astea fara experienta si cer mai mult decat fetele de la lux. jasmine de acolo cere 200/400 si are totul inclus, oral, normal, anal si finalizare orala sau faciala si femeia arata bomba, silicoane, pierce-uri, tot ce vrei si face si bine ce face.
  14. mersi, am vazut care ce cum dar tot.nu inteleg de ce. isi avea rolul lor subforumurile respective. acum te uiti in escorte testate bucuresti dar de fapt nu stii sigur daca sunt testate sau nu. numele este oarecum inselator. poate sunt, poate nu, teapa ne-o luam noi utilizatorii?
  15. Da stiu nu are ce cauta aici dar serios, ce s-a intamplat de s-a futut tot ( asa cum stiam noi ). Cheers
  16. anal face pana la urma? a reusit cineva?
×
×
  • Creează nouă...