han solo Reputație: 12 Postat Martie 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 26, 2015 ANUNTUL:DRUMUL Taberei, bruneta senzuala si rafinata, ofer companie intima domnilor generosi si manierati. Sex total sarutari si mangaieri. Te astept. Poze reale. La mine sau la tine, 26 Mar 10:350760.174.294Bucuresti FOTO: LOCATIA: pe langa Drumul Taberei 34, intr-un bloc cu 4 etaje. Apartament cu mobila, confort si dotari de pe vremea lu’ Nea Nicu. CONTACT: la telefonul din titlu. Nu va lasati pacaliti de vocea suava, nu e din acelasi film cu experienta care va asteapta... FATA: a balmajit ceva cand s-a prezentat; eu am inteles Gingiana (de fapt nume predestinat...). E oarecum draguta la fata (pozele pot fi ale ei), slaba cu, carnea flascâ, ţâţe neatragatoare, pleostite si moi, cur tesit si de asemeni moale. Dupa ce a luat banii, atitudinea a devenit brusc foarte rece si distanta. Igiena e inexistenta: desi fata e fardata, rujata, coafata, pizada ii pute a hoit. ACTIUNEA: inceputul e foarte interesant: nu a avut pretentia sa fac dus si nici nu m-a „igienizat” cu servetele umede. Se dezbraca se aseaza pe pat si suge pula direct. Cam 16 secunde. Dupa, pune prezervativul, se aseaza pe spate (nu serveste alte pozitii) si numara mustele de pe tavan. Am dat in ea ce-am dat, pana cand am simtit izul de cadavru. Am finalizat cat am putut de repede si m-am extras. Printesa s-a dat jos din pat, si-a tras pe ea chilotii si un fel de rochie, s-a urcat pe tocuri si a inceput sa vorbeasca la telefon cu (probabil) urmatorul nefericit. Nici vorba de duş, spalat, sau chestii d-astea. ATITUDINEA: respingatoare, de genu’ „hai da-ti drumu’ mai repede si tai-o”. SERVICII: de stabilit clar inainte de a-i da banii. Eu am servit doar o finalizare cu OWO (daca cele 16 secunde se pun) si normal protejat. Daca pizda-i candea in halu’ala, nici nu vreau sa ma gandesc ce se intampla daca presta si anal. NOTE:Locatie: 5Atitudine: 0OWO: 4Normal: 2Igiena: 0 TARIF: 100 lei finalizarea (fara anal) - infinit prea mult fata de ceea ce ofera (de exemplu, vecina ei: Ana - Dr. Taberei - cu cei 80 de lei/finalizare ceruti e mega afacere). De revenit sau recomandat? Exclus! 11
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Martie 26, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Martie 26, 2015 Seamana un pic cu Michael Jackson tipa. Mai bine o puneai sa-ti cante ceva. 4
sangre Reputație: -988 Postat Martie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Telefon: [email protected] Oras:Boucalessburg Postat Martie 26, 2015 Seamana cu Cosmina Pasarin mai degraba.
bagabontu' Reputație: 1677 Postat Martie 26, 2015 Oras:homeless Oras:homeless Postat Martie 26, 2015 Seamana cu Cosmina Pasarin mai degraba. Nu prea, aia chiar are fata de curva. 2
masternice Reputație: 55 Postat Martie 26, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 26, 2015 Un admin ss o treaca la tepare.
sorina4u Reputație: 80 Postat Martie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2015 Daca experienta ar fi fost o reusita, oare ai fi deschis topic sa ne impartasesti si noua experienta ta?!?! "Exclus", dupa cum spui chiar tu. Faci comparatie cu o alta fata...recenzie nu am vazut. Ai primit exact ce ai meritat, eu personal ma bucur ca ti-ai luat teapa. Asa faceti o gramada, va folositi de informatiile postate de curvarii de buna credinta fara sa oferiti nimic in schimb si, la primul esec deschideti topice sa va vaitati...Dar de ce nu deschideti si topice in care sa descrieti o actiune reusita?!?! https://www.youtube.com/watch?v=YT9HgfHY_Co 2
acdc Reputație: 188 Postat Martie 26, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Martie 26, 2015 A studiat fetele de pe forum aproape 2 ani si la prima postare a luat teapa! 1
phoenix Reputație: -585 Postat Martie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 26, 2015 A studiat fetele de pe forum aproape 2 ani si la prima postare a luat teapa! din cauza ca...prea mult studiu 1 1
petrony001 Reputație: 2 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2015 in dr taberei sunt numai tepe.....
iubaretzu Reputație: 310 Postat Martie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 27, 2015 in dr taberei sunt numai tepe.....Mai sunt si exceptii,dar intradevar 75% sunt tepe.
zypu Reputație: 179 Postat Aprilie 16, 2015 Oras:... Oras:... Postat Aprilie 16, 2015 Daca experienta ar fi fost o reusita, oare ai fi deschis topic sa ne impartasesti si noua experienta ta?!?! "Exclus", dupa cum spui chiar tu. Faci comparatie cu o alta fata...recenzie nu am vazut. Ai primit exact ce ai meritat, eu personal ma bucur ca ti-ai luat teapa. Asa faceti o gramada, va folositi de informatiile postate de curvarii de buna credinta fara sa oferiti nimic in schimb si, la primul esec deschideti topice sa va vaitati...Dar de ce nu deschideti si topice in care sa descrieti o actiune reusita?!?! https://www.youtube.com/watch?v=YT9HgfHY_CoIar vorbesti neintrebata si nu faci parte din juriu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum