Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:București
Postat

In atentia pasionatilor de frumos :)) am mai gasit o domnisoara care corespunde in mare masura cerintelor si dorintelor mele . Este vorba despre o anumita Maya , o doamna inalta cu forme apetisante . O noapte petrecuta cu cele 2 fapturi minunate ar putea salva vieti .

Postat

Am mai intalnit curajosi ca tine, dar cand nu-si mai vedeau putulica intre sanii mei se panicau ;)

Va astept acasa doamna ! Pe mine unul m-ar incita teribil ! 😘

• Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Arata super . Te putem intreba cum o contactam ? Mci frumos .

Postat

+4 0748766582 Asta este numarul de telefon afisat pe un site de domeniu , nu stiu daca este corect sa postez link-ul

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Multumesc pentru recomandare!  :hug1

Da, am silicoane.

imi cer scuze nu am stiut  :blushing2

Vizitator
Postat

Inseamna ca este reusita operatia ;)

:hug1

:iagree

• Membru Premium
  • Oras:Bucale
Postat

imi cer scuze nu am stiut  :blushing2

Pfff...tot forumul stie ca sunt silicone,numai tu nu stii!!?,si eu care te credeam un pui de ...Ace Ventura,detectivu lu'... :hmmm :laugh2 :laugh2 :laugh2

Postat

Pfff...tot forumul stie ca sunt silicone,numai tu nu stii!!?,si eu care te credeam un pui de ...Ace Ventura,detectivu lu'... :hmmm :laugh2 :laugh2 :laugh2

Sincer , nici eu nu observ nici o diferenta intre pozele cu si fara silicoane . Mai ales ca domnisoara pomenea ceva de 7000 euroi :))

• Membru Premium
Postat

Sincer , nici eu nu observ nici o diferenta intre pozele cu si fara silicoane . Mai ales ca domnisoara pomenea ceva de 7000 euroi :))

Dar observi ca pozele sunt lucrate??

Vizitator
Postat

:rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  :rax2  nu am stiut , :bow nu a zis nimeni ca sunt detectiv :P :P

• Membru Premium
Postat

Nu ma agit, doar ca nu-mi plac insinuarile.

Care insinuari???Este ceva ce am spus eu si nu este adevarat?? :hmmm Ai sani foarte frumosi :drool ,eu doar i-am raspuns domnului Cetatean,el nu si-a dat seama care este diferenta!! :hihat :kiss3

Vizitator
Postat

:hug1  :hihat

Te striga Peli....................

Vizitator
Postat

Cand nu ma striga pe mine, vorbeste despre tine...

Sa vorbeasca..........oricum nu vad......sunt legat la ochi ... :laugh2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.