azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 13, 2015 ,, Raportul'' dom'le ,, raportul''...ce e, în ce constă, cu ce se mănâncă?Oare să scriu la secțiunea,, întrebări și răspunsuri''?! Phahaha Raportul se mananca cu notificare la Pisic in administrare, da' nu-i bai, ca el nu baga de seama la d'astea, putem sa ne si scoatem ochii p'acilea ca n-are treaba, trafic sa facem sa creasca CPV-ul la site si sa-i curga Pisicului banile in cont .... cine-i Pisicul, za site madar facar, capo di tutti capi si asa mai departe, te-ai prins tu
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 13, 2015 Hihihihi....să curgă traficuuuul!!!!....zic....și..andy2u4ever...dă cu raportul ăla în pisicuț, că n-o fi bai!!! Tu să te simți bine.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 13, 2015 Hihihihi....să curgă traficuuuul!!!!....zic....și..andy2u4ever...dă cu raportul ăla în pisicuț, că n-o fi bai!!! Tu să te simți bine. Da' totusi niste poz(n)e n-ar strica, o bucutza acolo, un sanisor, chiar asa undercover sa fii
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 13, 2015 Eeee hai că...nu e treabă...cum ar veni...material de labă pt unii...hihihi..râdem glumim dar d'astea tot nu facem..
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 13, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 13, 2015 Eeee hai că...nu e treabă...cum ar veni...material de labă pt unii...hihihi..râdem glumim dar d'astea tot nu facem.. Siecsu e mai misto, nu doar ca nu te plictisesti, dar mai si cunosti oameni noi, cum spune cantecu' .. dragostea se face-n minim doi
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 13, 2015 Hey Alexandra..... ce-i cu tine fata ??? de ma tot citezi.,...Nu o prea fost clienti la Maramu`...??? Termina.... crede-ma eu nu ti-am vrut raul Mi-am spus parerea.....doar.... Spor.... 1
monchery Reputație: 7 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Noiembrie 14, 2015 De unde ai fii scoso fază cu "70 ron " numai tu știi! Dar bănuiesc eu...de unde ai luat și pozele!!! Apropo ai devenit și " penibilă" !
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 14, 2015 Auu!!! Aproape că mă simt jignita dar norocul meu este că monchery nu reprezintă nimic pt mine..Hihi..iar pt tine andy2u4ever, nu te citez că ai fi vr'un filozof...te-ai băgat în seamă pe topicul meu și am continuat....doar....sunt cumva pe topic la mine!?....,,știi ce zic''??!!
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2015 Postat Noiembrie 14, 2015 ciresare vezi de drum vere alexandra este o fata ft ok. Dute tare ca gasesti si "low" cost daca te straduiesti.
monchery Reputație: 7 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Noiembrie 14, 2015 Danezudan zis și "labagiul" te bag undeva dacă e cazul !
monchery Reputație: 7 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Postat Noiembrie 14, 2015 La cât de încuiată ești vorbești fără de tn ! Și repet faza cu 70 ron nu ai discutat-o cu mine ....poate pe variantă unde stăteai până să îți permiți să îți platesti o chirie!
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 14, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 14, 2015 Ooooooo,, dar ce avem noi aicia''?!...,, monchery''are chef de scandal pe forum...ești 0 (zero)..și pt asta te ignor total.
Vizitator danezudan Reputație: 0 Postat Noiembrie 14, 2015 Postat Noiembrie 14, 2015 cireasa , nu ma bag cu prostul in vorbe ca dupaia risc sa port o conversatie cu el si nu merita.
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 16, 2015 Auu!!! Aproape că mă simt jignita dar norocul meu este că monchery nu reprezintă nimic pt mine..Hihi..iar pt tine andy2u4ever, nu te citez că ai fi vr'un filozof...te-ai băgat în seamă pe topicul meu și am continuat....doar....sunt cumva pe topic la mine!?....,,știi ce zic''??!!bagat in seama....auzi....lol 1
andy2u4ever Reputație: -124 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Postat Noiembrie 16, 2015 Termin eu... ca asea e frumos....Succes Alexandra....si clientela mare....sa ai... 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 16, 2015 Nu cred ca trebuie judecata Alexandra ca isi pune poze false,fiecare persoana are dreptul sa isi stabileasca propriile limite ale vietii private,plus de asta in realitate arata mult mai bine ca in poze,trust me
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 16, 2015 Nu cred ca trebuie judecata Alexandra ca isi pune poze false,fiecare persoana are dreptul sa isi stabileasca propriile limite ale vietii private,plus de asta in realitate arata mult mai bine ca in poze,trust me Ai fost ? Ai recenzat ? Hai ca vreau sa-ti citesc opera literara
diamond prince Reputație: 1760 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 16, 2015 Ai fost ? Ai recenzat ? Hai ca vreau sa-ti citesc opera literara Adica vrei sa spui ca nu mi-ai citit recenzia facuta la Alexandra ? Sa iti fie rusine ! ...ca ai trecut cu vederea o asemenea opera de arta
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 16, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 16, 2015 Adica vrei sa spui ca nu mi-ai citit recenzia facuta la Alexandra ? Sa iti fie rusine ! ...ca ai trecut cu vederea o asemenea opera de arta M-am update-at, am uitat de ea, o citisem la vremea ei, dar am luat la cunostinta din nou
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 16, 2015 Mulțumesc Diamond! Așa e, nu pun poze pt că nu vreau să ajung o ,, divă'' în domeniul ăsta..poate am de pierdut că folosesc poze false sau poate nu, cert este că eu sunt împăcată cu asta. Cele bune va doresc!
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 16, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 16, 2015 Mulțumesc Diamond! Așa e, nu pun poze pt că nu vreau să ajung o ,, divă'' în domeniul ăsta..poate am de pierdut că folosesc poze false sau poate nu, cert este că eu sunt împăcată cu asta. Cele bune va doresc!
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 17, 2015 Dăăă....nu mai sunt colorată cu roșu...dc?...
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 17, 2015 Nu esti colorata pentru ca pentru aceasta optiune trebuie sa achiti Pisicului 50 euro/an, cam asta-i regula lui pe aici
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 18, 2015 Ooooooo....pisicuț....ce primesc de la tine de 50€?..mi-ar plăcea să-mi răspunzi....
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 18, 2015 Haha...azareth...tu dc nu mai ești albastru...ce se întâmplă cu pisicul ăsta de ne ia din,, grade'', dc ne degradează??
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum