Sari la conținut

Alexandra 0751669299 / 0740387557

Postări Recomandate

Postat

,, Raportul'' dom'le ,, raportul''...ce e, în ce constă, cu ce se mănâncă?

Oare să scriu la secțiunea,, întrebări și răspunsuri''?! Phahaha

Raportul se mananca cu notificare la Pisic in administrare, da' nu-i bai, ca el nu baga de seama la d'astea, putem sa ne si scoatem ochii p'acilea ca n-are treaba, trafic sa facem sa creasca CPV-ul la site si sa-i curga Pisicului banile in cont .... cine-i Pisicul, za site madar facar, capo di tutti capi si asa mai departe, te-ai prins tu  :laugh2

• Oras:arad
Postat

Hihihihi....să curgă traficuuuul!!!!....zic....și..andy2u4ever...dă cu raportul ăla în pisicuț, că n-o fi bai!!! Tu să te simți bine.

Postat

Hihihihi....să curgă traficuuuul!!!!....zic....și..andy2u4ever...dă cu raportul ăla în pisicuț, că n-o fi bai!!! Tu să te simți bine.

Da' totusi niste poz(n)e n-ar strica, o bucutza acolo, un sanisor, chiar asa undercover sa fii  :laugh2

Postat

Eeee hai că...nu e treabă...cum ar veni...material de labă pt unii...hihihi..râdem glumim dar d'astea tot nu facem..

Siecsu e mai misto, nu doar ca nu te plictisesti, dar mai si cunosti oameni noi, cum spune cantecu' .. dragostea se face-n minim doi  :laugh2

• Oras:Ardeal
Postat

Hey  Alexandra..... ce-i cu tine fata ???  de ma tot citezi.,...

Nu  o prea  fost  clienti la  Maramu`...???

Termina....  crede-ma  eu nu  ti-am vrut  raul

Mi-am spus  parerea.....doar....

Spor....

• Minus 1
  • Oras:baia mare
Postat

De unde ai fii scoso fază cu "70 ron " numai tu știi! Dar bănuiesc eu...de unde ai luat și pozele!!! Apropo ai devenit și " penibilă" !

Postat

Auu!!! Aproape că mă simt jignita dar norocul meu este că monchery nu reprezintă nimic pt mine..Hihi..iar pt tine andy2u4ever, nu te citez că ai fi vr'un filozof...te-ai băgat în seamă pe topicul meu și am continuat....doar....sunt cumva pe topic la mine!?....,,știi ce zic''??!!

Vizitator danezudan
Reputație: 0
Postat

ciresare vezi de drum vere alexandra este o fata ft ok. Dute tare ca gasesti si "low" cost daca te straduiesti.

Postat

La cât de încuiată ești vorbești fără de tn ! Și repet faza cu 70 ron nu ai discutat-o cu mine ....poate pe variantă unde stăteai până să îți permiți să îți platesti o chirie!

Postat

Ooooooo,, dar ce avem noi aicia''?!...,, monchery''are chef de scandal pe forum...ești 0 (zero)..și pt asta te ignor total.

Vizitator danezudan
Reputație: 0
Postat

cireasa , nu ma bag cu prostul in vorbe ca dupaia risc sa port o conversatie cu el si nu merita.

Postat

Auu!!! Aproape că mă simt jignita dar norocul meu este că monchery nu reprezintă nimic pt mine..Hihi..iar pt tine andy2u4ever, nu te citez că ai fi vr'un filozof...te-ai băgat în seamă pe topicul meu și am continuat....doar....sunt cumva pe topic la mine!?....,,știi ce zic''??!!

bagat in seama....auzi....lol

• Minus 1
  • Oras:Cluj
Postat

Nu cred ca trebuie judecata Alexandra ca isi pune poze false,fiecare persoana are dreptul sa isi stabileasca propriile limite ale vietii private,plus de asta in realitate arata mult mai bine ca in poze,trust me ;)

Postat

Nu cred ca trebuie judecata Alexandra ca isi pune poze false,fiecare persoana are dreptul sa isi stabileasca propriile limite ale vietii private,plus de asta in realitate arata mult mai bine ca in poze,trust me ;)

Ai fost ? Ai recenzat ? Hai ca vreau sa-ti citesc opera literara :)

Postat

Ai fost ? Ai recenzat ? Hai ca vreau sa-ti citesc opera literara :)

Adica vrei sa spui ca nu mi-ai citit recenzia facuta la Alexandra ? Sa iti fie rusine ! ...ca ai trecut cu vederea o asemenea opera de arta :laugh2

Postat

Mulțumesc Diamond! Așa e, nu pun poze pt că nu vreau să ajung o ,, divă'' în domeniul ăsta..poate am de pierdut că folosesc poze false sau poate nu, cert este că eu sunt împăcată cu asta. Cele bune va doresc!

Postat

Mulțumesc Diamond! Așa e, nu pun poze pt că nu vreau să ajung o ,, divă'' în domeniul ăsta..poate am de pierdut că folosesc poze false sau poate nu, cert este că eu sunt împăcată cu asta. Cele bune va doresc!

Postat

Haha...azareth...tu dc nu mai ești albastru...ce se întâmplă cu pisicul ăsta de ne ia din,, grade'', dc ne degradează??

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...