Sari la conținut

Alexandra 0751669299 / 0740387557

Postări Recomandate

• Oras:arad
Postat

Ai ales?!..cum ai făcut asta? vreun comentariu nasol sau cum ai ales? că și yo vreau să aleg culoarea roz...se poate?! Hihihi

Postat

Aaaa...stai un pic că acum am procesat cele întâmplate....Ai ales să nu mai fii colorat că să îmi arăți solidaritate...,, este c-așa-i''?

• Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
  • Telefon: harrypoker77
  • Oras:Lalaland
Postat

..sau nu mai faceți sex? ??!!

Cu alea sa faci tu sex, ok?  :laugh2

Postat

Băieți, v-au venit aproape două grămezi de fete în BM, dc nu recenzați?..sau nu mai faceți sex? ??!!

Eu nu mai recenzez de mult, pentru ca nu ma duc la gramada si ceea ce fac acolo consider ca-i ceva intim intre mine si dpmnisoara, n-are sens sa afle tot poporul, dar poti citi ce-am scris si pe unde, recenzam si eu la vremea mea.

Postat

Asta-i clar....a trecut azi p la caserie să se albăstrească...

Nu consider ca rangul meu pe acest forum imi aduce vreun beneficiu in vreun fel, nu as plati in veci pentru asa ceva, insa insa forum-ul are un mic bug pe care-l exploatez cand am chef sa bag lumea la presupuneri.

• Oras:Cluj
Postat

Băieți, v-au venit aproape două grămezi de fete în BM, dc nu recenzați?..sau nu mai faceți sex? ??!!

Eu am gasit o fata superba,si vreau sa ma bag intr-o relatie serioasa.Da mai merge asa cate o escapada :laugh2 ...si oricum,cine apreciaza calitatea nu se baga la gramada.

• Like 1
Postat

Eu am gasit o fata superba,si vreau sa ma bag intr-o relatie serioasa.Da mai merge asa cate o escapada :laugh2 ...si oricum,cine apreciaza calitatea nu se baga la gramada.

Felicitari, sa fie intr-un ceas bun !

Si, da, doar stii ce gusturi am, deci ....

Dar nu e frumos sa discutam din astea la Alexandra pe thread, aici e coltisorul ei de joaca si al recenzorilor ei.

Postat

Felicitari, sa fie intr-un ceas bun !

Si, da, doar stii ce gusturi am, deci ....

Dar nu e frumos sa discutam din astea la Alexandra pe thread, aici e coltisorul ei de joaca si al recenzorilor ei.

Merci fain,da... stiu ce gusturi ai,not bad ;)
  • Oras:In a Dark Room Wearing My Sunday Best
  • Oras:In a Dark Room Wearing My Sunday Best
Postat

lol... Sunt asa multe ca nu stiu cu care sa incep :))))   :kiss2

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...