azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 20, 2015 Bya sau Alexandra ce sa aleg ca is in dilema ))))))))))))) Urmarindu-le pe amandoua pe aici, mai degraba Alexandra, la Bya am dubii referitor la discretie, etc .... ajungem dreq prin presa si trebe sa-i scoatem la un cognac pe toti redactorii sefi din urbe ... 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Noiembrie 20, 2015 Urmarindu-le pe amandoua pe aici, mai degraba Alexandra, la Bya am dubii referitor la discretie, etc .... ajungem dreq prin presa si trebe sa-i scoatem la un cognac pe toti redactorii sefi din urbe ...Si eu zic Alex....pentru ca am fost la ea si stiu ca e o profesionista in ce face
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 20, 2015 Dumnezeule....despre ce vorbiți!?...nu m-am prins
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 20, 2015 Dumnezeule....despre ce vorbiți!?...nu m-am prins Vrea Diamond sa te viziteze din nou
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 20, 2015 Aha..poate, când voi ajunge prin BM....
bya26xxx Reputație: 7 Postat Noiembrie 20, 2015 Postat Noiembrie 20, 2015 Ia mai lasati voi caterinca si dubile vorbiti la adresa fetelor ce lea-ti vizitat nu la adresa mea ca dubi ca etc nu mai criticati atat timp cat nu cunoasteti o persoana . Iar tie mandro ti se pare ceva de ras si nu stiu eu . Mai scutitima intelectualilor
bya26xxx Reputație: 7 Postat Noiembrie 20, 2015 Postat Noiembrie 20, 2015 si stati linistiti nu duc lipsa la fel ca si x sau y am si eu oameni mei ce ma stiu cum sunt si cata experienta am .
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 21, 2015 Vaaaai....Bya dragă, draga mea...ai probleme...?!...tragi pe nas? ...te întreb pt că ai cam multă energie..calmează-te draguța! Și mergi la tine pe topic că ești neinvitată aici. 1
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 21, 2015 Vaaaai....Bya dragă, draga mea...ai probleme...?!...tragi pe nas? ...te întreb pt că ai cam multă energie..calmează-te draguța! Și mergi la tine pe topic că ești neinvitată aici. Incearca sa faci pe undeva 200 de postari sa zicem, sa ai din nou PM, si acces pe aici pe la sectiunile private daca vrei, bani la Pisi nu merita sa dai ca n-are sens
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 21, 2015 Incearca sa faci pe undeva 200 de postari sa zicem, sa ai din nou PM, si acces pe aici pe la sectiunile private daca vrei, bani la Pisi nu merita sa dai ca n-are sens Mie mi-ai sugerat asta sau Byei?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 21, 2015 Mie mi-ai sugerat asta sau Byei? Tie, ca-s pe topicu' tau si te-am citat pe tine sa-ti sara-n fata mesajul
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 21, 2015 Aham...nu sunt interesata nici de PM și nici secțiunile astea private,în fond nu știu cu ce m-ar ajuta...?!..și contul ăsta l-am făcut de curiozitate, nu mă ajută cu nimic, nu e foarte important pentru mine..Îmi place să citesc p'aici una alta dar în rest...nu o spun cu vreun aer de superioritate,sper să nu fiu înțeleasă greșit. Pe tine cu ce te ajută că ai acces la sectiunile private?
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 21, 2015 Aham...nu sunt interesata nici de PM și nici secțiunile astea private,în fond nu știu cu ce m-ar ajuta...?!..și contul ăsta l-am făcut de curiozitate, nu mă ajută cu nimic, nu e foarte important pentru mine..Îmi place să citesc p'aici una alta dar în rest...nu o spun cu vreun aer de superioritate,sper să nu fiu înțeleasă greșit. Pe tine cu ce te ajută că ai acces la sectiunile private? pe mine ma ajuta sa am acces la sectiunile private si sa am PM CU NIMIC .... ziceam si eu, credeam ca te intereseaza si-ti dadeam un sfat ....vezi totusi ca cititul pe aici cauzeaza dependenta
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 21, 2015 Aham...nu sunt interesata nici de PM și nici secțiunile astea private,în fond nu știu cu ce m-ar ajuta...?!..și contul ăsta l-am făcut de curiozitate, nu mă ajută cu nimic, nu e foarte important pentru mine..Îmi place să citesc p'aici una alta dar în rest...nu o spun cu vreun aer de superioritate,sper să nu fiu înțeleasă greșit. Pe tine cu ce te ajută că ai acces la sectiunile private?Eventual te poate ajuta faptul ca poti posta poze, dar, in cazul tau nici macar asta nu e un motiv !
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 21, 2015 pe mine ma ajuta sa am acces la sectiunile private si sa am PM CU NIMIC .... ziceam si eu, credeam ca te intereseaza si-ti dadeam un sfat ....vezi totusi ca cititul pe aici cauzeaza dependentanu cauzează nici o dependență, dacă intru și citesc ori scriu,o fac doar din curiozitate, plictiseala sau pur și simplu că vreau să o fac...
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 21, 2015 Eventual te poate ajuta faptul ca poti posta poze, dar, in cazul tau nici macar asta nu e un motiv ! în concluzie...dc i-as da niște bani pisicului..?!...
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 21, 2015 în concluzie...dc i-as da niște bani pisicului..?!... Sa aiba pentru lautari, ca manelele ie viata lui
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 21, 2015 Sa aiba pentru lautari, ca manelele ie viata lui în cazul ăsta să aștepte că are de primit....nu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 21, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 21, 2015 în cazul ăsta să aștepte că are de primit....nu Sunt multe care-i dau, deci nu-i ducem grija
alealexandra Reputație: 43 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 21, 2015 Sunt multe care-i dau, deci nu-i ducem grija ....băiat descurcăreț pisic ăsta...!!!...
alealexandra Reputație: 43 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 6, 2016 Salutare! Un an mai bun să avem cu toții! Am revenit în Baia Mare, nr de tel este același(0751669299). Mă puteți suna începând cu ora 09 dimineața până seara la ora 21.
alealexandra Reputație: 43 Postat Ianuarie 6, 2016 Oras:arad Oras:arad Postat Ianuarie 6, 2016 Salutare! Un an mai bun să avem cu toții! Am revenit în Baia Mare, nr de tel este același(0751669299). Mă puteți suna începând cu ora 09 dimineața până seara la ora 21.
alealexandra Reputație: 43 Postat Februarie 3, 2016 Oras:arad Oras:arad Postat Februarie 3, 2016 Salutare! Vreau să anunț faptul că sunt în BM până pe data de 15 februarie, iar programul este un pic modificat din cauza unor probleme personale, voi fi disponibilă începând cu ora 09 până la ora 17. Nr de tel este același ( 0751669299 ).
alealexandra Reputație: 43 Postat Martie 10, 2016 Oras:arad Oras:arad Postat Martie 10, 2016 Sunt în BM pt câteva zile, program 9-20, nr de tel același, preț/servicii aceleași. Toate bune! 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 12, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 12, 2016 alexandra sa fie la top
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum