Sari la conținut

0763481797

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

SEX total, 28 de ani, finuta si discreta, ofer sex total fara graba oral neprotejat cu fin orala, normal protejat in orice pozitie, anal neprotejat cu fin. (contra cost). Nu ezita sa suni, Mosilor, 70 fin 0763481797

post-57415-0-46316300-1427710313_thumb.jpg

post-57415-0-21377900-1427710314_thumb.jpg

post-57415-0-92956900-1427710314_thumb.jpg

post-57415-0-55332800-1427710315_thumb.jpg

post-57415-0-39944600-1427710316_thumb.jpg

post-57415-0-02194100-1427710317_thumb.jpg

post-57415-0-64146000-1427710317_thumb.jpg

• Like 1
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
Postat

NICOLE, bruneta, ofer masaj de relaxare si intretinere intr-o locatie curata si discreta. Pentru detalii contactati-ma, zona Calea Mosilor, aproape de Obor si Colentina

Halat: 70 lei

http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/10/29/139491891.jpg  http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/10/29/139491911.jpg

http://stor2.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/10/29/139491881.jpg

http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/10/29/139491901.jpg

Nu pare a fi acceasi !

• Oras:bucharest
Postat

Esti o bomba bacteorologica umblatoare,daca intradevar faci anal neprotejat cu finalizare...

Mai domniilor,am si eu o intrebare...

Chiar sunt oameni care se duc la doamnele care au anumite servicii neprotejate?Inafara de oral.daca tipa arata bine si are dantura ok,de ce nu.

Cum poti avea incredere ca nu a fost unu inaintea ta si i-a spart curu lu asta.Apoi i-a mai dat si 2-3 ciuperci pe care ti le da la pachet.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:UndevaCandva
Postat

Esti o bomba bacteorologica umblatoare,daca intradevar faci anal neprotejat cu finalizare...

Chiar sunt oameni care se duc la doamnele care au anumite servicii neprotejate?Inafara de oral.daca tipa arata bine si are dantura ok,de ce nu.

Cum poti avea incredere ca nu a fost unu inaintea ta si i-a spart curu lu asta.Apoi i-a mai dat si 2-3 ciuperci pe care ti le da la pachet.

Ai fi surprins, dar sunt multi inconstienti si teribilisti, care traiesc momentul in viziunea lor! ;)

• Like 1
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Sunt multi inconstienti, care, asa cum colegul de mai sus spune, traiesc momentul. Daca nu ar exista acesti "sportivi" probabil ca si BTS-urile s-ar reduce pana aproape de eliminare iar medicii de la boli venerice ar trebuii sa isi caute de munca in Afica.

Dar, inconstienta persista.

Si eu urasc prezervativul dar imi iubesc mai mult sananatea.

• Like 1
  • Minus 2
  • Oras:bucuresti
Postat

Ba pe asta grasa am recenzato eu mai acum cateva luni si din ce stiu nu facea anal !

• Oras:Los Angeles
Postat

Ciuperci? Ar fi bine...

De sifi, hepa c si hiv ce spui?

Postat

sunt fetele de la vodafon  mosilor acolo da ca pe banda    bomba neexplodata .....si se preia numarul de telefon de la una la cealata sau perindat multe pe acolo  ce a grasa e asta 

DENISA, domnisoara cu experienta in arta masajului, te invit intr-o locatie discreta si curata pentru a te relaxa cu un masaj de calitate. Mosilor, aproape Obor, Colentina, 0722.717.260 0722717260      ........................  iar cealalta daca nu ma insel e pe lacu tei asta   ........................MASAJ, roscata draguta, te astept la domiciliul meu, pt. a-ti oferi masaj de relaxare si terapeutic, discretia si igiena sunt garantate, pt. mai multe detalii sunati, Tei, apropiere Colentina, Obor, tel.0762.867.582 0762867582 .eu am fost  dar nu am ramas niciodata ....nu mi sa parut ok pozele lui Denisa sunt reale mi sa parut curatica dar prea mare fata nu face anal .....nu am ramas ....am plecat ....iar anal neprotejat nu stiu trebuie sa fii inconstient ....

post-32969-0-25644400-1446596536_thumb.jpg

post-32969-0-60009400-1446596542_thumb.jpg

post-32969-0-13142900-1446596554_thumb.jpg

post-32969-0-88039800-1446596847_thumb.jpg

post-32969-0-61734100-1446596856_thumb.jpg

Postat

sex oral...nu e aceeasi cu cea care face anal neprotejat

0763481797 Si ceri cu grasa....nu uita de recenzie

Postat

Ciuperci? Ar fi bine...

De sifi, hepa c si hiv ce spui?

Nu spun nimic domnule Laury...Nici nu vreau sa ma gandesc la nevestele lor sau la copii acestora.

Fereasca Dumnezeu

Stiu expresia...Pula nu are creier si ne mandrim cu asta....dar uni domnii sunt prea inconstienti

• Like 2
  • Minus 1
Postat

bun...hai ca vad ca furatz curent....

deci a lovit vrunu la graseta sau doar va laudatz aiurea...?

• Oras:bucale
  • Oras:bucale
Postat

Da este aceiasi persoana .mosilor blocul cu Vodafone. Pe un anunt are 60 lei' pe altul are 70 lei.cica e deschis non stop s- au cum zic Moldovenii( deschis vesnic).

Postat

Da este aceiasi persoana .mosilor blocul cu Vodafone. Pe un anunt are 60 lei' pe altul are 70 lei.cica e deschis non stop s- au cum zic Moldovenii( deschis vesnic).

Deci nu m-am inselat !

• Oras:arad
  • Oras:arad
Postat

Salut futaciosilor am fost acum doua zile în Locația de pe moșilor și ce credeți am cerut cu fata care face total..... O tipa înaltă cu forme și foarte drăguță mia dat detalii despre serviciile oferite de ea am fost de acord și ma poftit în camera.... O camera mare spațioasă și foarte curata se simțea mirosul de uleiuri și parfum... Tipa drăguță ma poftit la dus cu un prosop curat, Baia super ok curata și cu tot ce vrei în ea, haideți la treaba nu înainte de a face și ea un dus am apreciat asta, ajunși în pat se apuca ușor și ff plăcut sa ma atingă și sa ma sărute pe corp ma întrebat cum doresc oralul, iam ras. Ca vreau neprotejat,ohhhh doamne un oralul dip de vis și ff umed pune prezevativul și ma poftește s-o iau pe la spate WOOW urmează un normal și un anal ff excitant am finalizat instantaneu, foarte atenta și drăguță a luat prezevativul cu un șervețel umed și ma întrebat dacă merg la baie,,,, nu știu câți dintre voi ați fost acolo dar tipa este super ok cine vrea sa aibă parte de un total ca la carte cautat-o pe Nicoll

• Like 2
Postat

Salut futaciosilor am fost acum doua zile în Locația de pe moșilor și ce credeți am cerut cu fata care face total..... O tipa înaltă cu forme și foarte drăguță mia dat detalii despre serviciile oferite de ea am fost de acord și ma poftit în camera.... O camera mare spațioasă și foarte curata se simțea mirosul de uleiuri și parfum... Tipa drăguță ma poftit la dus cu un prosop curat, Baia super ok curata și cu tot ce vrei în ea, haideți la treaba nu înainte de a face și ea un dus am apreciat asta, ajunși în pat se apuca ușor și ff plăcut sa ma atingă și sa ma sărute pe corp ma întrebat cum doresc oralul, iam ras. Ca vreau neprotejat,ohhhh doamne un oralul dip de vis și ff umed pune prezevativul și ma poftește s-o iau pe la spate WOOW urmează un normal și un anal ff excitant am finalizat instantaneu, foarte atenta și drăguță a luat prezevativul cu un șervețel umed și ma întrebat dacă merg la baie,,,, nu știu câți dintre voi ați fost acolo dar tipa este super ok cine vrea sa aibă parte de un total ca la carte cautat-o pe Nicoll

Miroase a guvid... :shrk

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

70 L
DENISA, maseuza cu experienta te astept in compania mea pentru un masaj de relaxare si terapeutic intr-o locatie curata si discreta. Calea Mosilor aproape Obor

0722.717.260

A fost cineva la ea ?

Este o psihopta musca și face ca toate cele după ce este obeza cu 3 rânduri de șunci nu are nici dulceață în ea o singura data am intrat cu ea când era viza vi de Vodafoul de pe moșilor. Vad ca sa mutat nu vio recomand nici dacă ar fi ultima de pe acest sait... Mai bine fac o laba

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...