Sari la conținut

TOP SATU MARE : < Andra 0740502153 >

Postări Recomandate

• Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Pentru cei care vor noaptea, ii rog să mă sune din timp, pentru că nu am program nonstop și,  din cauza faptului că sunt acasă si nu sunt în locația de lucru, tarifele sunt mai mari.

pupici 😘

Postat

Acum numai e cu program fix? Reguli clare? Deja incepem sa dam derogari de la propriile reguli.DA asta este concurenta..

• Haha 1
Postat

Mor de râs cu voi ! 🤣🤣🤣

Nu puteți dormi de atâta  " concurență " ?!

Hai...pa...adică pupici și pentru voi 😘, meritați....

Postat

Andra, nu e vb aici de principii? Ore fixe, noapte nu lucram, tu ai sustinut proiectul asta...si acum hop top , deja sa se anunte cine vrea noapte asta este un semn clar...      .dar da nu ne privește pe noi astia blocati, ca oricum eu personal is pe lista de block(cea ce e ok) .pa pa

• Oras:constanta
Postat

Corect ramiz si eu am aceas parere , si eu tot blocat de doamna pensionara

Postat

Bună dimineața, simpaticilor, azi sunt disponibilă până la ora 15.

Pupi de la Andra 😘

Postat

📲 Tel : 0740502153

Doar pe nr asta mă găsiți,  celălalt nr nu prea îl port cu mine .

Pupici de la Andra 😘

Postat

Hei, dragii mei, depinde doar de voi cum vreți să vă relaxați în compania mea, totul începe de la convorbirea noastră telefonică...nu ai respect, nu știi să porți un dialog...dar vrei și ieftin și în figuri...primești un JET și block !

Dacă ai puțin respect...primești respect !

😉

Postat
La 10.08.2022 la 10:54, playgirl a spus:

Hei, dragii mei, depinde doar de voi cum vreți să vă relaxați în compania mea, totul începe de la convorbirea noastră telefonică...nu ai respect, nu știi să porți un dialog...dar vrei și ieftin și în figuri...primești un JET și block !

Dacă ai puțin respect...primești respect !

😉

Pentru cine a înțeles greșit...nu fac reduceri !

Ce dai , aia primești! Te comporți urât,  nu te bag în seamă și îți dau block, te comporți frumos și civilizat...discutăm altfel.

Tarifele rămân aceleași,  iar serviciile mele le ofer doar cui cred eu că merită !

Cei blocați în agenda mea, rămân blocați  pe veci, exemple cei doi frustrați  turboboy și ramiz (ramiz2, că are 2 conturi).

Stați lin că poate fata, nu sunt babă și nu mă pensioneze cum vreți voi ! Iar pentru cultura voastră generală,  nu mă pensionez din treaba asta, eventual, când va veni timpul, peste câțiva ani buni, mă voi pensiona din jobul pe care îl am cu carte de muncă, însă asta e problema mea, nu a voastră, vă mănâncă rău?? V-am mai spus, folosiți prezervativul !!!

Nu începeți de mine ? Stați înghesuiți ! 🤣

pupi de la Andra 😘

Postat
Acum 49 minute, playgirl a spus:

Pentru cine a înțeles greșit...nu fac reduceri !

Ce dai , aia primești! Te comporți urât,  nu te bag în seamă și îți dau block, te comporți frumos și civilizat...discutăm altfel.

Tarifele rămân aceleași,  iar serviciile mele le ofer doar cui cred eu că merită !

Cei blocați în agenda mea, rămân blocați  pe veci, exemple cei doi frustrați  turboboy și ramiz (ramiz2, că are 2 conturi).

Stați lin că poate fata, nu sunt babă și nu mă pensionez cum vreți voi ! Iar pentru cultura voastră generală,  nu mă pensionez din treaba asta, eventual, când va veni timpul, peste câțiva ani buni, mă voi pensiona din jobul pe care îl am cu carte de muncă, însă asta e problema mea, nu a voastră, vă mănâncă rău?? V-am mai spus, folosiți prezervativul !!!

Nu încăpeți de mine ? Stați înghesuiți ! 🤣

pupi de la Andra
😘

REEDITAT !

Postat

Stii vare e culmea daca te sun de oe akt nr nici nu stii si tio trag cum vreau eu

• Minus 1
Postat
Acum 3 ore, turboboy a spus:

Stii vare e culmea daca te sun de oe akt nr nici nu stii si tio trag cum vreau eu

Pentru limba română press oan 🤣

Ce ziceai ...că vrei să deschizi salon de masaj ?? Păi cine dracu îți merge dacă așa te comporți  ?! Și, oricum , tu plătești în natură...🤣 așa că fă-ți în natură un salon,  că pacienți sunt destui care te-ar fute în cur pentru o bomboană !

Stai lin și vezi că ai treabă și eu te rețin!

Lasă tu amenințările, că nu mă sperii, copil prost !

Postat

Am zis gura mica pensionara te fut si in cur , daca vreau pt bani faci orice

• Minus 1
Postat

Andra, ok. Eu is cel mai fericit ca is block, nici nu imi doresc sa te vizitez,nici nu stiu cum sa iti zic...dar cand vad atata aroganta si limbaj fara sens , imi face placere sa ma bag...e doar distractie.Deci blockul ala poate ramane ca oricum nu o sa sun . 😅

Postat

Da, sunt disponibilă (pentru cei care întreabă asta), chiar dacă nu tot postez asta 💋

Postat
Acum 3 ore, intunecare a spus:

Poze noi? 😍 Atat cat permite noul regulament ☺️

Sunt 2 poze noi,  făcute luna trecută,  în linkul de mai sus 🙃, altele...deocamdată nu...

Postat

Nah am avut un sofer taxi pe andra,fata se reprofileaza dar nu si  a dat seama ca stiu

stiu cine ii

Postat

Hopa a pierdut teren pe aroganta?😂Na si soferul de taxi e un job ,bravo, isi poate selecta clientela .

Postat

🤣🤣🤣

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...